reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kochane :-)

Przede wszystkim moc najserdeczniejszych życzeń dla wszystkich - małych i dużych - Jubilatów i Solenizantów :-) Madzienko kochana jak znam życie jutro nie będę miała czasu by zajrzeć na BB, więc dużo dużo zdrówka, miłości, cierpliwości i tego, by każdy dzionek był jedną wielką niespodzianką (MIŁĄ OCZYWIŚCIE :-))

U nas trochę nierówna walka z ząbkami, ale od dzisiaj mamy 9,5 ząbka :-) Jedynki i dwójki na dole i u góry oraz półtorej czwórki z dole. Z doświadczenia wiem, że jutro może być już 10 ząbków :-D

Natalka prezent rewelacyjny no i te korzyści :-D

Co do telefonów i słuchaweczek... Zosia ma z Chicco i też jest baaaardzo ciuchutka, niemniej jednak już się przyzwyczailiśmy :-) Wiem, że niektórzy biorą zwykłą obudowę od telefonu i dobrze ją sklejają i taką dają dziecku. I rzekomo niektóym maluchom to wystarcza, chociaż jak może wystarczać skoro nie gra :confused: a chyba o to granie najbardziej chodzi :-)

Zmykam bo pora kąpieli mija :-)

reklama
hey

Trochę ochłonęłam.
Wysłałam jednio CV i jutro wsyłamy obydwoje dalej.

Jeśli chodzi o ten telefon z FP to głośność dla Młodej jest ok bo jak włożyłam tą taką cienka zatyczkę co była w pudełku i zakleiłam taśmą to działał tak jak w skelpie głośno ale ona się go wtedy bała.

Młoda jak urządza histerie to niereaguje a jestem cholernie wybuchowa choć muszę powiedzieć , że na nią nigdy jeszcze nie naskoczyłam bo jakoś tak nie mogę.

kokusia super ze tak ci sie udalo z tym cyckiem;-) ja narazie stopniowo chce wprowadzic butle;-) jadzis latam za rybka słoiczkowa dla malego i nigdzie nie moge dostac toze w hipermarketach nie maja to dla mnie nie nowosc zawsze w rossmanie robilam zapasy ale od jakiegos tygodnia nawet tam nie maja:crazy: musze chyba po osiedlowych sklepach pochodzic:sorry:
No narazie się nie upomina:tak:Zobaczymy co będzie w nocy.
Ja też ostatnio szukałam rybki bo chciałam jej już zrobic zapasy na wigilię i nie było

Zapomniałam sie pochwalić: mamy dolną lewą dwójeczkę
No to się Madzi wszystko naraz skumulowało i dlatego tak ją męczyło. Gratulujemy ząbka

Co do telefonów i słuchaweczek... Zosia ma z Chicco i też jest baaaardzo ciuchutka, niemniej jednak już się przyzwyczailiśmy :-) Wiem, że niektórzy biorą zwykłą obudowę od telefonu i dobrze ją sklejają i taką dają dziecku. I rzekomo niektóym maluchom to wystarcza, chociaż jak może wystarczać skoro nie gra :confused: a chyba o to granie najbardziej chodzi :-)
Ja Natalka była mała to bawiła się moim zepsutym telefonem ale potem się połapała że coś jest nie tak i już go nie chciała:no::-D

Fiuuuu.....w końcu wolna;-)

Mała niedawno usnęła, ja wzięłam prysznic i zasiadłam przed kompem - pora na pełen relax po całym dniu:rofl2:

Ale widzę, że jakoś mało mamusiek:eek:

blizniaki gratulujemy zabka:tak: maze stad az tak wysoka temperatura ale najwazniejsze ze macie juz to za soba:tak:

ja juz od godziny wolna jestem :tak: dzis sie dowiedzialam ze kolezanka mojej kolezanki lezy w szpitalu z synkim bo maly 1,5 roku sie popazyl kawa i ma popazenie 2 stopnia mowili jej ze prawdopodobnie beda przeszczepiac skore ale narazie dali jakies krem i chyba obedzie sie bez przeszczepu ale kurcze jak to trzeba uwazac z takim smykiem niby to oczywiste a jak niewiele potrzeba i takie nieszczescie:-(

noo otóż oficjalnie odzyłam....w końcu :-D
czuje się lepiej,zdecydowanie lepiej,chłopaki tez już dochodzą do siebie,całe szczęście tylko mnie dopadła ta prawdziwa grypa,ile razy chorowalam to myslałam ze to grypa bo temp 38 i kręciło i bolall,ale to co przezywałam ostatnio to tragedia wszystko tak x 5 i gorączka 40stopni :no: dziś byłam u lekarza to kobieta powiedziała że jestem druga osobą w jej karierze która musiała stosowac ten lek i pytała dokładnie jak działał itp.
kropli nie biorę o dziwo nawet w chorobie dałam rade i nie mam zamiaru do nich wracac,ciężko bo ciężko ale muszę sobie w końcu śluzówkę odbudować:tak:
mały właśnie zasypia,mąż z psem a jutro mamy wizytę na 18,przychodzi Pani psycholog :-Dzobaczymy co nam powie,oby same dobre rzeczy

a tak poza tym zapewne nie nadrobie więc tylko życzę wszystkim swiętującym bąbelek sto latek i zdrówka :-D

witajcie
najlepsze życzenia dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów!!!!
moja córcia od paru dni zaczęła na mnie podnosić rękę tak jakby chciała mnie uderzyć, nie wiem skąd jej się to wzięło:eek:, nigdy w zyciu jej nie uderzyłam ani nikt nigdy przy niej nikogo nie uderzył a tu proszę, ja do niej że "nie wolno tego Lenuś" a ta podlatuje do mnie i trach:sorry: po prostu masakra jakaś

reklama
Do góry