reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

u nas też mały nie przesypia nocek,było juz ok budził 1-2 razy albo i wcale ale cos się odwidzialo i teraz budzi się po 6 razy min :/ chyba przez te ząbki,bo jakoś innego wytłumaczenia nie mam

reklama
Dzięki Asieńko, bo to dzisiaj:-D:-D:-D:-D

Jejku Magduś, ja znowu zakręcona :zawstydzona/y: Ale powiem Wam dziewczyny, że nie wyrabiam się z tym wszystkim :zawstydzona/y: W domu często dopiero jestem ok. 17, a jak się przytrafi np. wywiadówka w dwóch moich klasach to znacznie później :-( No i do tego zawsze coś i zawsze ten cholerny czas trzeba znaleźć, a skąd go wziąć jak nie zabrać dzieciom? :-( Z wytęsknieniem czekam na weekend.... Wyspać się pewnie nie wyśpię, ale chociaż pobędę z maluchami :-)

U Was to dopiero jest ząbków, ohoho, jak tak szybko będzie szło to niedługo będzie komplet
Pierwszy ząbek Zosia miała mając niecałe 4 miesiące, ale od dosyć dawna był totalny przestój. Tyle że tak jak z pierwszymi ośmioma ząbkami wszystko poszło łatwo, lekko i prawie niezauważalnie, tak czwórki ją męczą i to niemiłosiernie :-( No ale taka kolej rzeczy... Mam nadzieję, że Wasze maluszki lżej to wszystko przechodzą...

A wogóle powiedzcie mi jakie macie plany na Sylwestra???Wiecie już jak spędzicie ten wyjątkowy dzień-bo ja właśnie się zastanawiam:eek:

Specjalnie się nad tym nie zastanawiałam, ale pewnie posiedzimy w domku :-) Trochę wytchnienia się przyda :-D I w końcu troszkę czasu, by wszyscy pobyli razem :-)

Ja Natalka była mała to bawiła się moim zepsutym telefonem ale potem się połapała że coś jest nie tak i już go nie chciała:no::-D

Inteligentna dziewczynka :-D

Ostatnia edycja:
Dobra,przeczytalam Was producentki hurtowniczki i ide nynkac,bo tak mi dzis daly w kosc te dwa broje,ze paaadam na nos:eek:
Jeszcze wieczorem, jak Amo przyjechal,zostal z Denisem,a ja pojechalam do centrum handlowego ,poszukac jakis fajnych ozdob swiatecznych...Nic w sumie nie znalazlam,czego bym juz nie miala...I skonczylam w sklepie spozywczym,gdzie nakupilam slodyczy tyle,ze gdybym nie byla odkurzaczem to by pewnie do przyszlej jesieni starczylo...:szok::-DJestem uzalezniona od czekolady,spojrzmy prawdzie w oczy:rolleyes:...

Co za dzień, padam z nóg. Pisałam ważny dokument, w trakcie wysiadł mi internet i wszystko się skasowało, więc od nowa to samo, później się kabel przypadkiem odłączył i znów mi poznikało, ale już trochę wcześniej zapisałam ehh Majka zasnęła, a przed chwilą obudziła się z wielkim płaczem, ale na szczęście tatuś uśpił córeczkę.
Rosną Wam te ząbki, a u nas jakiś zastój.
My też spędzamy Sylwestra w domu, może za rok uda się gdzieś wyskoczyć, jeszcze nigdy nie byłam na takim balu sylwestrowym :-(.
Dobranoc mamuśki.

Agaciu ale po co Ty patrzysz na ludzi??Fabian potrafił mi urządzać koncert przez 2 kilometry kiedy szłam z nim z miasta do domu.A ja nawet nie zwracałam na to uwagi.I albo przestawał w końcu albo zasypiał.Widziałam,że co nie które panie to chętnie by mi dały kilka cennych rad i wskazówek albo nawet i zajęły się moim biednym,pokrzywdzonym dzieckiem:sorry: Ale gdybym ja mu ulegała za każdym razem to miałabym już ręce do podłogi i misia koala,który wisiał by na mnie całymi dniami:sorry: Jeszcze nie takie ataki histerii przed nami.

u nas też czasami są straszne cyrki i staram się nie reagować, chociaż w środku aż się we mnie gotuje :zawstydzona/y::sorry: tyle że u nas brak reakcji wcale nie działa na małego - uparcie się drze. Ale muszę przyznać, że ostatnio jest jakby lepiej i coraz rzadziej pokazuje różki na spacerkach :tak:

U nas takie słuchawki w ogole nie działają bo i tak telefon mamy i taty jest najlepszy.

u nas to samo :sorry:

Zapomniałam sie pochwalić: mamy dolną lewą dwójeczkę

gratulacje :tak:

U nas trochę nierówna walka z ząbkami, ale od dzisiaj mamy 9,5 ząbka :-) Jedynki i dwójki na dole i u góry oraz półtorej czwórki z dole. Z doświadczenia wiem, że jutro może być już 10 ząbków :-D

niezły wynik ząbeczkowy :tak:

witajcie
najlepsze życzenia dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów!!!!
moja córcia od paru dni zaczęła na mnie podnosić rękę tak jakby chciała mnie uderzyć, nie wiem skąd jej się to wzięło:eek:, nigdy w zyciu jej nie uderzyłam ani nikt nigdy przy niej nikogo nie uderzył a tu proszę, ja do niej że "nie wolno tego Lenuś" a ta podlatuje do mnie i trach:sorry: po prostu masakra jakaś

Bartek też potrafi uderzyć, chociaż u nas w domu przemocy nie ma :sorry:

mi to się śmiać chce ciągle,kroplekowy narkoman..jak to brzmi i dziwie się sama sobie jak mi umknęło te 5 lat :O

że takie rzeczy w ogóle mogą uzależniać... ale to jest chyba bardziej uzależnienie psychiczne?

A wogóle powiedzcie mi jakie macie plany na Sylwestra???Wiecie już jak spędzicie ten wyjątkowy dzień-bo ja właśnie się zastanawiam:eek:

oj, na pewno w domku i mam nadzieję że mężowy nie będzie w tym dniu pracował...
a w zeszłym roku w sylwestra dokładnie o północy miałam małego ssaka przy piersi :-p

reklama
Do góry