reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ola 5 lat???Nieźle to teraz aby dalej....bez kropelek;-)

Sawka moja Niuia też miała taki etap, ale jakoś róbowałam nie zwracać jej uwagi i jej samo odeszło;-)

reklama
A wogóle powiedzcie mi jakie macie plany na Sylwestra???Wiecie już jak spędzicie ten wyjątkowy dzień-bo ja właśnie się zastanawiam:eek:

Zapomniałam sie pochwalić: mamy dolną lewą dwójeczkę

Gratulacje!!!!!

Witajcie kochane :-)

Przede wszystkim moc najserdeczniejszych życzeń dla wszystkich - małych i dużych - Jubilatów i Solenizantów :-) Madzienko kochana jak znam życie jutro nie będę miała czasu by zajrzeć na BB, więc dużo dużo zdrówka, miłości, cierpliwości i tego, by każdy dzionek był jedną wielką niespodzianką (MIŁĄ OCZYWIŚCIE :-))

Dzięki Asieńko, bo to dzisiaj:-D:-D:-D:-D

A wogóle powiedzcie mi jakie macie plany na Sylwestra???Wiecie już jak spędzicie ten wyjątkowy dzień-bo ja właśnie się zastanawiam:eek:

My podobnie jak w ubieglym roku planujemy spedzic ten dzien w trojkę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja Natalka była mała to bawiła się moim zepsutym telefonem ale potem się połapała że coś jest nie tak i już go nie chciała:no::-D

Ja tez podrzucam julci atrapy, ale to nie przechodzi nasze są fajniejsze...

My dzisiaj nie poszlismy na basen bo mezowy mial spotkanie z prezesem i za nic nie zdazylibysmy...zrobilismy zakupy i zlapalismy kapcia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tyle u nas...powoli zbieramy sie do kąpania małej:tak::tak::tak:bo cos dzisiaj ma powera i spac jej sie nie chce

u nas tak samo jak u Dagulli w domu :) jakos nie wyborażam sobie zostawić małego z mamą sylwestra,nie wiem jak zareaguje,czy sie nie przestraszy,poza tym ja sie jakaś udomowiona zrobiłam :p

u nas tak samo jak u Dagulli w domu :) jakos nie wyborażam sobie zostawić małego z mamą sylwestra,nie wiem jak zareaguje,czy sie nie przestraszy,poza tym ja sie jakaś udomowiona zrobiłam :p

ja tez :confused2:w ciagu dnia luzik ale wieczorem z domu sie nie ruszam:-D jeszcze zeby maly przesypila cale noce to inaczej ale on sie budzi i po co ja mam gdzies isc i rozmyslac co u malego poczekam sobie az malybedzie przesypial cale noce tylko kiedy ta chwila nastanie to ja nie mam pojecia:cool:

My w domku, jak zwykle, ale może zaprosimy jakis znajomych i zrobimy imprezkę w domku, jeszcze pomyślimy

Gratulacje!!!!!
No to się Madzi wszystko naraz skumulowało i dlatego tak ją męczyło. Gratulujemy ząbka
blizniaki gratulujemy zabka:tak: maze stad az tak wysoka temperatura ale najwazniejsze ze macie juz to za soba:tak:
Dziekujemy bardzo za gratulacje

U nas trochę nierówna walka z ząbkami, ale od dzisiaj mamy 9,5 ząbka :-) Jedynki i dwójki na dole i u góry oraz półtorej czwórki z dole. Z doświadczenia wiem, że jutro może być już 10 ząbków :-D
U Was to dopiero jest ząbków, ohoho, jak tak szybko będzie szło to niedługo będzie komplet

To widzę, że nie jestem jedyna jak narazie-jakoś też nie mogłabym zostawić Małej samej-ale za dobrych kilka lat to marzy mi się taaaaki prawdziwy bal....na sto par:-D

Ja Natalka była mała to bawiła się moim zepsutym telefonem ale potem się połapała że coś jest nie tak i już go nie chciała:no::-D
I tak trzymać, madre dziecko, nie daje sie robic w balona:-D

ja juz od godziny wolna jestem :tak: dzis sie dowiedzialam ze kolezanka mojej kolezanki lezy w szpitalu z synkim bo maly 1,5 roku sie popazyl kawa i ma popazenie 2 stopnia mowili jej ze prawdopodobnie beda przeszczepiac skore ale narazie dali jakies krem i chyba obedzie sie bez przeszczepu ale kurcze jak to trzeba uwazac z takim smykiem niby to oczywiste a jak niewiele potrzeba i takie nieszczescie:-(
Okropne, jak to niewiele trzeba i nieszczęście gotowe, szkoda dzieciaczka i mamusi też, bo pewnie sie strasznie zadręcza

My dzisiaj nie poszlismy na basen bo mezowy mial spotkanie z prezesem i za nic nie zdazylibysmy...zrobilismy zakupy i zlapalismy kapcia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tyle u nas...powoli zbieramy sie do kąpania małej:tak::tak::tak:bo cos dzisiaj ma powera i spac jej sie nie chce
Dzień niespodzianek i to w urodzinki, ale ważne ze kapeć naprawiony, a basen nie ucieknie, aczkolwiek szkoda, że Wam zajecia przepadły

reklama
Do góry