Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Ee tam troszke usta szminka przeciazgnelam, ale od razu czuje sie piekniejsza )Natalia jak Ty się zmieniłaś kobieto!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ee tam troszke usta szminka przeciazgnelam, ale od razu czuje sie piekniejsza )Natalia jak Ty się zmieniłaś kobieto!!!!!!!!!!!
i my zyczymy 100 latekWszystkiego najlepszego dla Magdusi z okazji roczku-rośnij zdrowo maleńka :-)
I buziaki dla młodszego o miesiąc Krystianka.
u nas to samoMarzycielko moje dziecko od zawsze było jak dziecko cyganów nikogo się nie boi i do wszystkich lgnie z jednej strony się ciesze gdyż bez obaw moge go zawsze do jakiejś cioteczki podrzucić
Natalia jak Ty się zmieniłaś kobieto!!!!!!!!!!!
A jak w nocy sie budzi tez stosujesz ta metode 3 5 7 ?? I daje to cos?natalko tak my..i owszem super mały zasypia sam be cycka,ale w nocy budzi się na jedzenie....przed zajściem z psem spedził jedną noc w carsie to o godzinie 2:30 na twarzy poczułam mocnego plaska mały sie wyspał rozbudził i usypianie było bardzo ciekawe..ja małego do łóżeczka i nie zdążyłam jeszcze wyjść a on w śmiech i dyla za mną,dopiero po 23razach książę usnął
no no widac jaka energia z ciebie płynie hoho może ja tez spróbuje z ta szminką pewnie urodaą Tobie nie dorównam ale co tamEe tam troszke usta szminka przeciazgnelam, ale od razu czuje sie piekniejsza )
Wszystkiego najlepszego dla Magdusi z okazji roczku-rośnij zdrowo maleńka :-)
I buziaki dla młodszego o miesiąc Krystianka.
i jak zdrowko ollciapodpinam się
U nas na szczęście po odstawieniu od piersi mała przesypia całą noc , ale nie martw się kiedyś i Ty się wyśpisz.Cześć Kochane
Kiedy Młoda prześpi całą noc????
Masakra , spać mi się chce. No ale jakoś muszę dawać rade.
Czy u Waszych Brzdąców tez nastała faza na mamę i tatę??
Nasze dziecko nie chce Nas odstąpić nawet na krok tylko tuli się i całuje.
100 LAT 100 LAT dla Solenizantów:-)
Ja jakoś nie jestem przekonana do tej metody, przynajmniej u nas to nie skutkowało, albo ja jestem za mało cierpliwa . Teraz mała usypia mi na rękach w 5 minut, albo leżymy razem na łóku i też szybko zasypia, a potem ją przenoszę do łóżeczka. Wolę taki sposób bo szybko i bez płaczu.Ola nie wiem czy dobrze pamietam, ale czy to Wy stosowaliscie metode z ksiazki "zasnij wreszcie" Czyli jak Maks nie przesypia to nie jest ona skuteczna? Nastawiam sie na nauke spania malego zanim nauczy sie wychodzic z lozeczka, ale nie wiem czy jest sens go meczyc??