reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć Kochane

Kiedy Młoda prześpi całą noc????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Masakra , spać mi się chce. No ale jakoś muszę dawać rade.
Czy u Waszych Brzdąców tez nastała faza na mamę i tatę??
Nasze dziecko nie chce Nas odstąpić nawet na krok tylko tuli się i całuje.

100 LAT 100 LAT dla Solenizantów:-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Magdusi z okazji roczku-rośnij zdrowo maleńka :-)

I buziaki dla młodszego o miesiąc Krystianka.

Dzień dobry.

U nas niestety też zawitało choróbsko. Mały ma katar od tygodnia, a dzisiaj to juz jest mega katar. A ja byłam podziębiona tydzień temu i już mi przechodziło, a tu dzisiaj dopadł mnie ból gardła :-(

Wszystkiego najlepszego dla Magdusi z okazji roczku-rośnij zdrowo maleńka :-)

I buziaki dla młodszego o miesiąc Krystianka.
Podpinamy siepod zyczonka:zawstydzona/y: Sto lat maluszki :tak::tak:
No i moi faceci sobie poradzili, niepotrzebnie sie denerwowalam, niedlugo po mnie przyjada, juz nie moge sie doczekac. Mialam nadzieje, ze choc dzis sie wyspie, ale obudzili mnie wczesniej niz moj syn zwykle to robi://

Justine super niespodzianka, a zebys widziala mine mojego mezowego, bo ja to bylam nastawiona, ze bedzie cos z fotka Oskara, a jak jemu pokazywalam to jeszcze wkrecilam, ze to trailer najnowszego filmu jaki wchodzi do kin o takim gosciu, co uratowal swiat blabla i tak podkrecilam atmosfere, z takim zaciekawieniem ogladal i jak zobaczyl to takie oczy, ze szok myslalam, ze spadne z krzesla ze smiechu :pPP

Witajcie..ja kjeszcze nie w pełni sił wiec naewte nie biore się nadrabianie bo nie dam rady...
dziękujemy bardzo wszystkim za wsparcie i życzenia powrotu do zdrówka :-D
Patrysia i dla was zdróweczka
maks w nocy płakał budził się co chwilke ale sama wiem po sobie że ciężko dobrze spać jak sie ma gorączkę,Marzycielko nasz mały też nie przesypia nocek,kiedyś był czas ze może raz na 2 tyg nie przespał nocy,albo była kiespka a teraz....na odwrót albo i rzadziej już nie pamiętam kiedy dobrze spał
idę zjeść sniadanie hihi te drugie czyli 7 tableteczek i mase kropli i żełow do nosa :-)

Witajcie..ja kjeszcze nie w pełni sił wiec naewte nie biore się nadrabianie bo nie dam rady...
dziękujemy bardzo wszystkim za wsparcie i życzenia powrotu do zdrówka :-D
Patrysia i dla was zdróweczka
maks w nocy płakał budził się co chwilke ale sama wiem po sobie że ciężko dobrze spać jak sie ma gorączkę,Marzycielko nasz mały też nie przesypia nocek,kiedyś był czas ze może raz na 2 tyg nie przespał nocy,albo była kiespka a teraz....na odwrót albo i rzadziej już nie pamiętam kiedy dobrze spał
idę zjeść sniadanie hihi te drugie czyli 7 tableteczek i mase kropli i żełow do nosa :-)
Ola nie wiem czy dobrze pamietam, ale czy to Wy stosowaliscie metode z ksiazki "zasnij wreszcie" Czyli jak Maks nie przesypia to nie jest ona skuteczna? Nastawiam sie na nauke spania malego zanim nauczy sie wychodzic z lozeczka, ale nie wiem czy jest sens go meczyc??

Witam Kobitki kochane:tak:

dziewczyny fryzurka taka sama jak ostatnio Wam pokazywałam wiadomo gdzie;-)tylko ciut bardziej może krótsza;-)

weekend zleciał ech i widzę że dalej trwa okres przeziębień , zdrówka wszystkim życzymy!!! my dziś bierzemy ostatnią dawkę leku i jutro na kontrol mam nadzieję że już moje szczęście będzie zdrowiutkie:tak:

Justine z tą temperaturą masz rację tylko ja taki jestem zmarźluch :zawstydzona/y: a i Fifi ciągle na podłodze się bawi na zimnych płytkach czy parkiecie więc zawsze podkręcam aby cieplej było:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiem że on ciągle w ruchu i że w ciałko jest mu ciepło tylko od tej cholernej podłogi mam wrażenie ciągnie :eek::sorry:w nocy w sypialni zostawiam grzejnik na średnim poziomie ale zaraz mi się dziecko odkrywa gdyż nie pośpi przykryte dłużej niż 15 minut:eek: więc zaraz odkręcam bardziej ogrzewanie:zawstydzona/y:

a ja mam okres i normalnie wczoraj nie mogłam :szok:tak mnie wzięło na sprzątanie że szorowałam płytki w przedpokoju takim szorstkim zmywakiem , zawsze obmywałam na szybko mopkiem ( przepraszam Mopku:-D), a wczoraj szok na kolanach i szoru szoru :-p:-pA. na mnie jak na wariata patrzył :sorry:wyczyściłam fugi w plytkach podłogwych w łazience i teraz są lśniąco białe:cool2:w kuchni poszły pod obstrzał na ścianie :zawstydzona/y: ech taka byłam szczęśliwa że resztę podłogi na kolanach na mokro tez przeleciałam:-D:-D:-D a w sobotę wieczorem zabrałam się za okno w sypialni :zawstydzona/y: no cóż święta się zbliżają:-p:-p

Marzycielko moje dziecko od zawsze było jak dziecko cyganów:-D:-D nikogo się nie boi i do wszystkich lgnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: z jednej strony się ciesze gdyż bez obaw moge go zawsze do jakiejś cioteczki podrzucić :-p:-p

idę Was nadrabiać;-)

A dla Natalki specjalny buziak na dzień dobry:tak::tak:;-);-)
Muuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa
buziak.gif
:-D:-D

reklama
Do góry