reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agatkas jak ja zobaczyłam tę reklamę to też byłam prawie pewna. Szczególnie ta dzidzia do Mariczki podobna.

Tygrysku podziwiam, ja na pierwszego guza to płakałam i nie mogłam przez tydzień przeboleć. Dopiero jak zniknął to przestało mnie boleć.

U mnie pogoda też beznadziejna. Mglisto i deszczowo no i zimno... a ja bez ogrzewania więc w ogóle:-(

U nas dokładnie też jest taka pogoda do bani :-:)-(, i też bez ogrzewania (narazie) bo mamy gazowe i jeszcze troszkę się wstrzymamy zanim załączymy piec, bo te rachunki pózniej są makabryczne :-:)-:)-(
i my bez ogrzewania, bo tez mamy gazowe:-:)-:)-(ale tak na serio to my nie lubimy jak jest bardzo cieplo, wiec mamy teraz w domciu 20 stopni, czyli ksiazkowo:tak::tak::tak:

a tak poza tym to dziendoberek:-D
u nas nocka oki, spalysmy do 8.30, to juz 2 dzien tak spimy:szok::szok::szok:, oby tak zawsze:tak::tak::tak:
pogoda jak wszedzie---szaro, buro i ponuro, ale z kuflem kawy jakos damy rade:-D:-D:-D
milego dzionka:tak::tak::tak:

w srode mamy rocznice slubu i nie wiem co mam kupic mezowemu????????????jakies pomysly?

100 latek dla dzisiejszych solenizantów

Mamusiu dziewczyny dały kilka dni temu sporo fajnych pomysłów (patrz linki) :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-) chodzi mi o te kostiumiki, ala pielęgniarka, policjantka, no wiesz :-D:-D:-D:-D:-p gwarantuje Ci, że jak dla mężowego to preznt napewno wypali ;-):tak::tak::tak::-D:-D

Wczoraj zrobilam wieczorem pierwszy raz gołąbku i dziś je własnie konsumuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pycha!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-) normalnie dumna jestem z siebie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Mamusiu a moze jakis zestawik zeli intymnych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p ja za miesiac mam meza urodziny i myslalam o konkretnej ksiazce tzn drugiej czesci ksiazki ktora kiedys kupilam i bardzo sie mojemu podobal;a ale dupa autor ciagle jest w trakcie pisania kolejnej czesci i mam dylemat:-:)-:)-:)-:)-(

i my bez ogrzewania, bo tez mamy gazowe:-:)-:)-(ale tak na serio to my nie lubimy jak jest bardzo cieplo, wiec mamy teraz w domciu 20 stopni, czyli ksiazkowo:tak::tak::tak:

a tak poza tym to dziendoberek:-D
u nas nocka oki, spalysmy do 8.30, to juz 2 dzien tak spimy:szok::szok::szok:, oby tak zawsze:tak::tak::tak:
pogoda jak wszedzie---szaro, buro i ponuro, ale z kuflem kawy jakos damy rade:-D:-D:-D
milego dzionka:tak::tak::tak:

w srode mamy rocznice slubu i nie wiem co mam kupic mezowemu????????????jakies pomysly?

my tez mamy gazowe ale u nas juz zalaczone. Dziewczyny napiszcie jak mozecie jakie macie rachunki mniej wiecej na ile metrow?

Co do prezentu to kup cos sexi. Troche dla ciebie troche dla niego. Nie wiem co lubi ale ty napewno wiesz. Zorganizuj mu goracy wieczor,inny od wszystkich.
Ja mam rocznice 4.11

100 latek dla dzisiejszych solenizantów

my tez mamy gazowe ale u nas juz zalaczone. Dziewczyny napiszcie jak mozecie jakie macie rachunki mniej wiecej na ile metrow?

My mamy troszkę ponad 60 m kw. (2 pokoje) i w zeszłym roku jak jeszcze mieliśmy prognozy z gazowni na cały rok, to były takie: pierwsze 2 rach. po ok. 800 zł, i kolejne po 400 zł :zawstydzona/y::-:)-(

reklama
Witam laseczki!!!
Przepraszam że mnie tak długo nie było ale nie wyrabiam z czasem teraz akurat jestem na l-4 bo dzieci chore i ja też mały rośnie i łobuzuje,jeszcze nie chodzi ale i tak opanował cały dom teraz jesteśmy w trakcie kropienia oczu atropiną:-( i trochę słabo widzimy niestety nasz jarek ma małego zeza i trzeba to zbadać a nie ma innej metody jak krople starszy chodzi do pierwszej klasy i też zajmuje nam dużo czasu odrabianie zadań(po dwie strony dziennie) mam nadzieję że mi wybaczycie moją nieobecność

Do góry