reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

A My już dziś przeprosiliśmy Atlantica i zabraliśmy go na spacerek:zawstydzona/y::zawstydzona/y:nawet 10 stopni na dworze nie ma wiec założyłam też już ten śpiworek od kompletu i na rączki Filipkowi rekawiczki hehehhe myślałam że będzie je ściągał ale grzecznie siedział heheheh chyba rozumiał że bez nich raczki będą marzły :-D:-D:-D:-Dteraz zabrałam się za robienie gołąbków na jutro na obiadek:-p:-p:-p:-pheheheh szaleje dziś w kuchni:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Tygrysku
wystarczy ze wejdziesz na strone sklepu outlet i tam wybierasz sobie model bucika i rozmiar...obok romiaru bedziesz miala taki slad...wystarczy to wydrukowac...ae zajrzyj do zalacznika wysylam Ci dwa rozmiary 19 i 20

My juz po obiadku u mamusi, pogoda maskra leje jak nie wiem:sorry::sorry::sorry::sorry:
Madziu dziękuję ślicznie:tak::tak::tak::tak:

A co do pogody to faktycznie masakra:sorry::eek: dobrze że u nas chociaż nie pada;-);-)

Hey :-)

Wiecie, że tu nikogo nie było od wczoraj od 15 :-:)szok::szok::szok::szok::szok: no ładnie :szok::-:)-(, mam nadzieje, że po weekendzie forum troszeczkę ożyje :eek::eek:

U nas nocna oki, Alan zasnął po 21 i spał do 7 :tak::tak:

P.s. Agatko :-)

Ten dzień to szczególna chwila, w której każdy z nas może się przekonać jak cenna i piękna może być prawdziwa miłość. Dlatego tak serdecznie życzę Wam dzisiaj, aby szczęście i miłość trwały przez całe Wasze wspólne życie.

hey

My wstałyśmy o 8 ale jakaś niewyspana jestem i taka nie do życia.
Jakoś mi tak smutno:-(

Pysia bawi się na podłodze.
Wcześniej zjadła serek homogenizowany z Danona nawet jej smakował.

Hej hej dzień dobry!!!!!!!!!!!!!! wstawać śpiochy!!!!!!!!!! leniuchy babyboomowe!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
czas na kawę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

my pospalismy do 8 ale i tak się czuje senna chyba przez tą pogodę:eek::eek:szaro buro i ponuro coś tam pada z nieba echhhhhhhh aaaaaaaaa i jeszcze zimno:eek::eek::eek::eek::eek::eek: doslownie deprecha w taką pogode murowana jak nic:eek::eek::eek::eek::confused2::confused2::confused2::confused2:

zapomnialam sie pochwalic!!!!!!!!!!! mój księciunio zdobyl pierszego..................guza:-):-):-):-):-):-) zdolniacha z niego hehhee:-):-):-):-)

Dziendobry laseczki !!!!
Jasienku kochany wszystkiego najcudowniejszego rosnij zdrowo i szczesliwie !!!!!!!

A my cierpimy na chroniczny brak czasu a mama w dodatku na poranne mdlosci bleee. 19 Pazdziernika ide do pracy na szczescie narazie na 4 godzinki tylko, ale maly idzie do zlobaaa w zwiazku z czym od dzis bede z nim codziennie chodzila na 3 godzinki przez tydzien zeby sie przyzwyczail. Ciesze sie ale i boje jak moja mala kuleczka sobie poradzi:szok::szok::szok: Trzymajcie kciuki nie wiem kto tro gorzej zniesie ja czy moj syn:-D:-D:-D

reklama
Agatkas jak ja zobaczyłam tę reklamę to też byłam prawie pewna. Szczególnie ta dzidzia do Mariczki podobna.

Tygrysku podziwiam, ja na pierwszego guza to płakałam i nie mogłam przez tydzień przeboleć. Dopiero jak zniknął to przestało mnie boleć.

U mnie pogoda też beznadziejna. Mglisto i deszczowo no i zimno... a ja bez ogrzewania więc w ogóle:-(

Do góry