mia_
Fanka BB :)
nadrobiłam
Tygrys jak lodówka dotarła wkoncu?????
Pyciol jesteś moja idolka z tymi streszczeniami
uciekam dac cycusia mojej Niuni
bez przesady, chyba po to jestesmy tu na tym forum zeby wzajemnie sie wspierać... i nie uwazam żebym - żebyśmy narzekały... poprostu chce sobie czasami pogadac z kims na temat problemów ze spaniem mojej kruszynki czy na temat pracy i wogóle na różen tematy...Dziewczyny sory nie odzywalam sie ale was poczytywalam i az mi sie cos robi jak was czytam jak narzekacie bo dziecko nie spi w nocy bo zmęczone tym siedzeniem w domu, bo brakuje wam kontaktu z ludzmi sory ze wam to powiem ale chcialyscie dzieci to macie w dobrych i zlych dniach maluszka... a ze brakuje wam kontaku z ludzmi to wyjdzicie z domu przecierz nikt was nie wiezi wam to nikt nie dogodziiiiiiiii jedne pracuja i narzekaja ze chca w domu z dzieckiem posiedziec inne siedza w domu i tez narzekaja ze chca do ludzi i badz tu madrym jak to moj Amo mowi " zrozumiec kobiete zrozumiesz caly swiat- ale to nigdy nie nastapi"
dziewczyny myslcie bardziej pozytywnie macie kochane dzieci i cieszcie sie ze wogole je macie moj Alex jednym swoim usmiechem mi wynagrodzi caly trod dnia...i nieraz nieprzespane nocki napisalam to co mysle no to teraz mozecie mnie ochszanic
Oj Landyncia Landrycia nie jedna z nas pamięta jak Ty jeszcze jakiś czas temu narzekałaś .............;-);-).i jak to Pyciolkowa napisala ciesz sie ze jestes wyspaną i nieprzemęczona mamusią i nie porownuj siebie JUZ NIENARZEKAJACEJ NA NIC do takich niesypiających od kilku mieisiecy narzejacych(rekordzistka to Pycioklkowa 8,5 miesiaca lazi niewyspana)mamusiek
ja nieprzespałam całej ani jednej nocki od ponad 9 miesiecy więc chyba pobiłam twój rekordwkoncu w czyms pobiłam rekord
gratulujemyMamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku
bo ja juz myslala ze moja Karolina nie bedzie miala zebow
gratulujemyMamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy ). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca
gratulujemy \Bianusi przebiły się dzisiaj kolejne ząbki -trzy na raz i w takiej dziwnej kolejności,ale będzie śmiesznie wyglądać moja Kluska:-)
Tygrys jak lodówka dotarła wkoncu?????
Pyciol jesteś moja idolka z tymi streszczeniami
uciekam dac cycusia mojej Niuni