reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko widzę, że spotkanko się udało:tak: Ja też jakiś czas temu byłam na plotach z kumpelami ze szkoły i powiem szczerze, że bardzo było mi potrzebne takie powspominanie starych dobrych czasów;-)

Zmykam się wyprysznicować i do mężulka, bo skarży się, że zamiast spędzać wieczory razem to ja przy kompie siedzę. Więc idę, żeby nie było;-)

reklama
ZUZIU, VICTORKO, wszystkiego najlepszego dla WAS księżniczki kochane.

Dagulla, moja też najbardziej interesuje się głośnikami od kina domowego i wzmacniaczem i dvd, co ją przegonię to znów tam jest, kreci pokrętłami, ciągnie za kabelki, oj zdziwi sie tatko jak wróći z trasy, co to za nowe umiejętności posiadła córeczka:shocked2::szok:

Kankiya, gratulacje nowych ząbkw, hurt jakiś czy co?:sorry:

Tygrysku, udanego wypadu do mamusi, dasz radę spoko, Fifi już duży chłop, a mamuśka zdolna, to jak ma nie dać rady, ja wszędzie z trójką się włóczę, więc spoko.

Pyciołek, tych nocek to ja Ci naprawdę współczuję:sorry:, nie wiem jak Ty fukncjonujesz, ja byłam wsiekla jak musiałam raz w nocy wstawać, ale tak dzień w dzień, to koszmar jakiś:zawstydzona/y:, moze daj mu na noc jakąś herbatkę z meliską:sorry:

ZUZIU, VICTORKO, wszystkiego najlepszego dla WAS księżniczki kochane.

Dagulla, moja też najbardziej interesuje się głośnikami od kina domowego i wzmacniaczem i dvd, co ją przegonię to znów tam jest, kreci pokrętłami, ciągnie za kabelki, oj zdziwi sie tatko jak wróći z trasy, co to za nowe umiejętności posiadła córeczka:shocked2::szok:

Kankiya, gratulacje nowych ząbkw, hurt jakiś czy co?:sorry:

Tygrysku, udanego wypadu do mamusi, dasz radę spoko, Fifi już duży chłop, a mamuśka zdolna, to jak ma nie dać rady, ja wszędzie z trójką się włóczę, więc spoko.

Pyciołek, tych nocek to ja Ci naprawdę współczuję:sorry:, nie wiem jak Ty fukncjonujesz, ja byłam wsiekla jak musiałam raz w nocy wstawać, ale tak dzień w dzień, to koszmar jakiś:zawstydzona/y:, moze daj mu na noc jakąś herbatkę z meliską:sorry:

oj kochana chyba bede musiala...ciakawa jestem jak on zniesie wyjazd do Polski ,zmiana klimatu,nowy dom,nowy pokoj,nowe lozeczko...chyba zwariuje:zawstydzona/y::rofl2:

U nas dzisiaj koszamrna pogoda, cały dzień leje, nawet nie byliśmy na spacerku. Czuję że mnie coś bierze, mam katar, oby się nic nie rozwinęło.
Chyba zepsuł mi się baniak na gorąca wodę i będę się myć w chłodnej:wściekła/y:, zaraz mnie coś trafi

kanuś w miejskim autobusie plasisz za wozek:eek:
NIOOOO.....masakra co? ja nie kumam tych przepisów...i to jeszcze cały...to juz wolałabym za dziecko płacic połowke...porażka..
Kanuś wczoraj osiem miesięcy kończyła Zuzia Agatki - oczywiście tysiąc buziaczków ;-), ale dzisiaj kończą dziewięć miesięcy moja Victorcia i Zuzia Ewelw i nikt nie pamiętał:zawstydzona/y::-(
jejku Reniu tak strasznie przperaszam.....byłam pewna,ze dzisiaj nie ma solenizantów,bo wiem,ze był jakos takos przestuja....tak czy siak przperszam ogormnie....

Wszystkiego najcudowniejszego dla Vikusi naszej całusnej kochanej i slodziuchnej Zosienki....1000buziaczków... slicznotki:*
wkoncu padlo moje male ale co sie nasmialam wlosy sobie zaczał wyrywac :-D tak sie odstresowuje moje dziecko:-D

czy wasze dzieci tez graja sobie palcami na ustach:sorry: niewiem jak to inaczej nazwac mojego nauczyla babcia jakis miesiac temu i tak fajnie mu to wychodzi:tak:

Dagula nasza tez tak robi....gra na ustach...haha smiesznie to wyglada...ale jaka ma przy tym radoche :-)

Wyobraźcie sobie,ze moje dziecie dopiero zasypia...to znaczy tatus z nia walczy.....oszaleje.....:szok::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam z rana :-)

Ja juz na nozkach...wyobrźcie osbie,ze moje dziecie poszło spać o 22:30 i nadal spi.....wstałam SAMA nie przymuszona krzykiem i jękami .... trza zapisac w kalendarzu swym :-p

No i dodam,ze zero pobudek w nocy.....:tak:

A tak pzoa tym to zaraz sie ograniam i idkam o 8 na plebanie do nas zaniesc akt urodzenia małej co nas przypadkiem nie przezuca na październik z tymi chrzcinami....Lokal juz na 80% załatwiony tak wiec nie jest źle...

Oki idkam oko pomalowac....do poźniej mamuski:*

reklama
hej

Moje dziecko budzi się wiecej w nocy niż jak był malusi. Budzi sie co róne 4 godz a nawet co 3,5 godz i o 6:30 wyspany. Juz na prade nie wiem o co chodzi. A tak chciałąm go nauczyc spac całą noc do wesela, zeby ta znajoma teściowej co się zgodziła z małym być nie musiała do niego w nocy wstawac :-(, ehhh ... ja widz to eszystko czarno ... mały bedzie jeszcze mi się budził jak będzie miał 5 lat, jeszcze jak przeczytałam ksiązkę od Madzienki, przykłady rodziców, to już w ogole załamka :-(

Wczoraj pojechalismy na zakupy, chciałam małemu kupic ubranko na wesele, ale wszystkie były za duże.

Juz jest tak chłodno nocami i nad ranem, że małego na noc juz ubieram w body z długim rękawem i półśpiochy a i tak ma zimne rączki nad ranem :-(.
Ale podobno od dzisiaj ma byc juz cieplej.

Do góry