reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
pyciolek a z którego września jesteś bo ja też jestem wrześniowa
kochana z 23 wrzesnia jetsem tak mnie urodzonoa Ty?skat wiedzialas ze ja wrzesniowa?
renia200
mama Victorki :)
Pyciolek ja wszystko zbieram, mam nadzieje że drugie dziecko w przyszłości też bedzie dziewczynkądziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?
a tak wogule to witam
wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych bobasków;-)
justine pozdrawiam ciepło całą rodzinke - tęsknimy
ostatnio coś mało nas tutaj , gdzie nasze kochane babeczki dorotka, aniamanu, ewushka, misiówka? kobietki odezwijcie się
Agacia82
Mami :)
Podpisujemy się pod slicznym wierszykiem.dzisiaj życzonka dla Tośki
Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...
A my juz oczywiście o 7 na nogach. Bosheee ....
Małego wczoraj namówiłam na wypicie 150 ml mleka z kleikiem na noc i kładłam się spać z taka nadzieją, że przespie całą noc i dupa ... obudził sie 2 razy . Raz o 1:50 ale powiedziałam ze mleka nie ma i zasnął i drugi raz o 4:30.
Juz trace nadzieję na przespanie całej nocy, tym bardziej ze ostatnio rozmawiałam ze znajoma która ma synka 13- miesięcznego i on jeszcze się jej budzi w nocy na mleko .
Witajcie czyzym trzecia dzisiaj byłahurrrraaaaaaaaaaaaa
u nas nocka ok, na dworze bylo 19stopni w nocywczoraj bylismy na baseniku i nie uwierzycie ale moje dziecko juz umie leżeć na wodzie na pleckach...oczywiscie asekurowane jeszczeprzez tatusia ale daje rade...na deseczce też pieknie pływa i w koncu przestała pic wode z basenu
za tydzien mamy zajęcia z nowym instruktorem, zobaczymy czy przypadnie do gustu Juleczce
Witaj Kochana tęsknimy
Renia ja robie to samo!!!:-):-):-)Pakuję wszystkie ciuszki podpisując woreczki i licze na drugą dziewczynkę
I od nas buziaczki dla Tosieńki!!!!;-);-)
Agacia my tez takich znamyma ponad 1,5 roku i je mleko w nocy
A może chcesz książeczkę "usnij wreszcie" - kolejna skarbnica wiedzy ale moze przydac się....???
Jesli ktoraś z Was chce prosze o maila...wyślę w pdf.....
u nas nocka ok, na dworze bylo 19stopni w nocywczoraj bylismy na baseniku i nie uwierzycie ale moje dziecko juz umie leżeć na wodzie na pleckach...oczywiscie asekurowane jeszczeprzez tatusia ale daje rade...na deseczce też pieknie pływa i w koncu przestała pic wode z basenu
za tydzien mamy zajęcia z nowym instruktorem, zobaczymy czy przypadnie do gustu Juleczce
Cześć kobietki kochane, sto lat mnie tu nie było. Pamiętata mnie jeszcze??? :-)
Nie jestem w stanie nadrobić tych kilometrów stron przez Was zapisanych wiec tak skrótowo popytam: czy wszystko ok z Waszymi skarbkami? Problemy z mężuchami zakopane, rozwiązane, przeminięte?
Ja siedzę trzeci miesiąc bez netu, Netia doprowadza mnie do szału, przekierowanie numeru okazało się dla nich zbyt trudnym zadaniem, to temat na osobny wątek heheh co ja z nimi mam. Normalnie na youtube umieścić jako ciekawostkę można.
Dzieciaczki moje generalnie zdrowe, jedyne co to Miki zaczął nam trochę zezować, jutro mam kolejne badanie wzroku, komputerowe.
Sporo się wydarzyło, ale za dużo by pisać, generalnie jest ok, ino nostalgia dopada, że lato odchodzi chlip chlip
Buźka dla wszystkich forumowiczek!
Witaj Kochana tęsknimy
Pyciolek ja wszystko zbieram, mam nadzieje że drugie dziecko w przyszłości też bedzie dziewczynką
a tak wogule to witam
wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych bobasków;-)
justine pozdrawiam ciepło całą rodzinke - tęsknimy
ostatnio coś mało nas tutaj , gdzie nasze kochane babeczki dorotka, aniamanu, ewushka, misiówka? kobietki odezwijcie się
Renia ja robie to samo!!!:-):-):-)Pakuję wszystkie ciuszki podpisując woreczki i licze na drugą dziewczynkę
witam dziewczyny co się z wami dzieje takie pustki tu ostatnio
dzisiaj życzonka dla Tośki
Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...
Podpisujemy się pod slicznym wierszykiem.
A my juz oczywiście o 7 na nogach. Bosheee ....
Małego wczoraj namówiłam na wypicie 150 ml mleka z kleikiem na noc i kładłam się spać z taka nadzieją, że przespie całą noc i dupa ... obudził sie 2 razy . Raz o 1:50 ale powiedziałam ze mleka nie ma i zasnął i drugi raz o 4:30.
Juz trace nadzieję na przespanie całej nocy, tym bardziej ze ostatnio rozmawiałam ze znajoma która ma synka 13- miesięcznego i on jeszcze się jej budzi w nocy na mleko .
A może chcesz książeczkę "usnij wreszcie" - kolejna skarbnica wiedzy ale moze przydac się....???
Agacia82
Mami :)
Madzienko z miłą chęcią sobie przeczytam. Proszę o przesłanie.Agacia my tez takich znamyma ponad 1,5 roku i je mleko w nocy
pyciolek87
Witajcie czyzym trzecia dzisiaj byłahurrrraaaaaaaaaaaaa
Witaj Kochana tęsknimy
dzielna Juleczka... narzeczona sie mojemu synkowi udała
ja rowniez prosze o przesłanie...wawi1_19@o2.pl
reklama
pyciolek87
witam sie czwartkowo...a gdzie Wy wsyztskie jestescie...CUKS,TYGRYCH,BLIZNIAKI,KANA,KOKUSIA I INNE....
wyłazcie wreszcie
wyłazcie wreszcie