reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witamy sie i my;-)
u nas nocka jako taka... i moje dziecie nie jadlo w nocy prawie 12h:szok::szok:mimo ze zjadl na noc tylko polowe kaszki...
teraz pospal 15 min i juz gotowy do boju...za oknem leje wiec liptonik zleksza...ale musimy isc na poczte...mam nadzieje ze zdarzymy w przerwie miedzy deszczem;-)

reklama
cześć dziewczynki,
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW!
jutro rano jedziemy do moich rodziców i będziemy juz do piątku, ale się cieszę strasznie!!!!pozdrowionka i dziękujemy wszystkim za życzonka i dobre słowa...
z nadrabianiem to kiepawo, nie ma kiedy, ale moze jak w domciu bede to cos tam was poczytam
buźki

Korzystaj z wakacjii :-D:-D a nie na internecie bedziesz siedziec i tak sie nasiedzisz jak wrociszz znow do uk :zawstydzona/y:

Witam mamusie

Wszystkiego najlepszego dla naszych dużych panienek: Oliwki i Hani oraz dla trochę młodszej Bianeczki, bądźcie radosne, zdrowe i zawsze uśmiechnięte.

Sawka, fajne plany:-):-p.

Agaciu, współczuję teściówki, jak już teraz robi takie numery, to nie chcę myślec co będzie potem

Wczoraj musiałam sie kąpac w zimnej wodzie, chyba baniak na gorącą wodę sie zepsuł:wściekła/y:, położyłam się spa po północy, a przed 1 w nocy Mała obudziła się i płakała z niewiadomego powodu, nie mogłam jej uspokoi, w końcu wzięłam ją do mnie do łózka i zasnęłyśmy, po dwóch godzinkach wstałam i przenioslam ją do łóżeczka i już spała normalnie

A gdzie wy jesteście ? :-(

Bliźniaki pewnie Madzi się cos śniło .

Sawka ja też myślałam ze Mati w ogole nie będzie raczkował, a teraz zasuwa, że aż ja nie nadążam za nim.

Beciaczku super ze szczęśliwie dotarliście. Przeczytałam :elvis: i wiesz co brak słów.

Pyciolek mój też się wyspał w 15 min.

Witajcie kochane;
ja już w domku
toaleta po remoncie jest śliczna.
A ja ledwo dycham bo mam za kiepską kondycję, żeby za własnym dzieckiem zdążyć. A Iggy staje już przy meblach i puszcza je, co kończy się upadkami. A ja normalnie ciągle go łapię. Stwierdzam z przykrością, że mimo zabezpieczeń antydzieciowych moje mieszkanie to zabójcza pułapka dla małego:-(

witam tym razem ja pierwsza;-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów Hanusi , Oliwki ,Bianeczki i Szymusia rośnijcie nam zdrowo :tak:

Podpinamy się pod życzonka:tak:STO LATEK SŁONECZKA KOCHANE

I my się podpisujemy pod zyczonkami.
1000 buziaków dla Was maluchy :tak:

i my sie podpisujemy :zawstydzona/y::tak: wszystkiego naj!!!

cześć dziewczynki,
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW!

i my sie podpinamy:tak::tak:
buziaczki:-)

Witam mamusie

Wszystkiego najlepszego dla naszych dużych panienek: Oliwki i Hani oraz dla trochę młodszej Bianeczki, bądźcie radosne, zdrowe i zawsze uśmiechnięte

ślicznie dziękujemy kochanym cioteczkom za życzonka i pamięć:-):-):tak:

zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Hello Lachy:-)
Agaciu jak widzisz udało mi się zacytować:-D:-D jeszcze raz dziękuję za instrukcję;-)
Sawko współczuję teściowej, moja nie lepsza, ale na szczęście przestała nas odwiedzać i mam święty spokój, no i super,że planujesz kolejnego dzieciaczka;-)
Zapominajko pochwal się toaletką:-D;-):tak:
Blizniaki,Pyciolku współczuję nocki i nas tez tak sobie ,ale bywało gorzej więc nie narzekam:tak:

Kankiya będzie problem bo jest (zgodnie z zamiarem) ciemnofioletowa:-D i na fotkach nie widać. Zamiar jest taki, żeby była w stylu flo;-)

reklama
Do góry