reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witamy sie i my;-)
u nas nocka jako taka... i moje dziecie nie jadlo w nocy prawie 12h:szok::szok:mimo ze zjadl na noc tylko polowe kaszki...
teraz pospal 15 min i juz gotowy do boju...za oknem leje wiec liptonik zleksza...ale musimy isc na poczte...mam nadzieje ze zdarzymy w przerwie miedzy deszczem;-)

reklama
cześć dziewczynki,
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW!
jutro rano jedziemy do moich rodziców i będziemy juz do piątku, ale się cieszę strasznie!!!!pozdrowionka i dziękujemy wszystkim za życzonka i dobre słowa...
z nadrabianiem to kiepawo, nie ma kiedy, ale moze jak w domciu bede to cos tam was poczytam
buźki

Korzystaj z wakacjii :-D:-D a nie na internecie bedziesz siedziec i tak sie nasiedzisz jak wrociszz znow do uk :zawstydzona/y:

Witam mamusie

Wszystkiego najlepszego dla naszych dużych panienek: Oliwki i Hani oraz dla trochę młodszej Bianeczki, bądźcie radosne, zdrowe i zawsze uśmiechnięte.

Sawka, fajne plany:-):-p.

Agaciu, współczuję teściówki, jak już teraz robi takie numery, to nie chcę myślec co będzie potem

Wczoraj musiałam sie kąpac w zimnej wodzie, chyba baniak na gorącą wodę sie zepsuł:wściekła/y:, położyłam się spa po północy, a przed 1 w nocy Mała obudziła się i płakała z niewiadomego powodu, nie mogłam jej uspokoi, w końcu wzięłam ją do mnie do łózka i zasnęłyśmy, po dwóch godzinkach wstałam i przenioslam ją do łóżeczka i już spała normalnie

A gdzie wy jesteście ? :-(

Bliźniaki pewnie Madzi się cos śniło .

Sawka ja też myślałam ze Mati w ogole nie będzie raczkował, a teraz zasuwa, że aż ja nie nadążam za nim.

Beciaczku super ze szczęśliwie dotarliście. Przeczytałam :elvis: i wiesz co brak słów.

Pyciolek mój też się wyspał w 15 min.

Witajcie kochane;
ja już w domku
toaleta po remoncie jest śliczna.
A ja ledwo dycham bo mam za kiepską kondycję, żeby za własnym dzieckiem zdążyć. A Iggy staje już przy meblach i puszcza je, co kończy się upadkami. A ja normalnie ciągle go łapię. Stwierdzam z przykrością, że mimo zabezpieczeń antydzieciowych moje mieszkanie to zabójcza pułapka dla małego:-(

witam tym razem ja pierwsza;-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów Hanusi , Oliwki ,Bianeczki i Szymusia rośnijcie nam zdrowo :tak:

Podpinamy się pod życzonka:tak:STO LATEK SŁONECZKA KOCHANE

I my się podpisujemy pod zyczonkami.
1000 buziaków dla Was maluchy :tak:

i my sie podpisujemy :zawstydzona/y::tak: wszystkiego naj!!!

cześć dziewczynki,
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW!

i my sie podpinamy:tak::tak:
buziaczki:-)

Witam mamusie

Wszystkiego najlepszego dla naszych dużych panienek: Oliwki i Hani oraz dla trochę młodszej Bianeczki, bądźcie radosne, zdrowe i zawsze uśmiechnięte

ślicznie dziękujemy kochanym cioteczkom za życzonka i pamięć:-):-):tak:

zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Hello Lachy:-)
Agaciu jak widzisz udało mi się zacytować:-D:-D jeszcze raz dziękuję za instrukcję;-)
Sawko współczuję teściowej, moja nie lepsza, ale na szczęście przestała nas odwiedzać i mam święty spokój, no i super,że planujesz kolejnego dzieciaczka;-)
Zapominajko pochwal się toaletką:-D;-):tak:
Blizniaki,Pyciolku współczuję nocki i nas tez tak sobie ,ale bywało gorzej więc nie narzekam:tak:

Kankiya będzie problem bo jest (zgodnie z zamiarem) ciemnofioletowa:-D i na fotkach nie widać. Zamiar jest taki, żeby była w stylu flo;-)

reklama
Do góry