reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka witam się wieczorową porą

Rybka już śpi. A ja smażę powidła śliwkowe:tak:. Masakra jakaś pierwszy raz robię i się nie spodziewałam że tyle roboty przy tym. Mała marudzi już ze dwa tygodnie a zęba ani widu ani słychu, ja już nie wiem może to od czegoś innego.
Dobra uciekam się prysznicować może jeszcze zajrzę później zanim M wróci z pracy

reklama
Hej!!
Moja niunka ma 2 ząbki :-):-):-) i gada "tata":-)
darina - podziel się powidłami jak upichcisz.... uwielbiam ze świeżą bułeczką... mniam...
agania - moja pełza i trochę raczkuje i na zmianę.
kankya - mojej kumpeli filip (3 tyg starszy) do tyłu najpierw raczkował - i się wkurzał na to - bo ona mu zabawkę kładła przed nim - a on się oddalał :-D:-D:-Da potem do przodu się nauczył.:-)
landryneczko - dobrze wiedzieć na przyszłość jaki telefon w promocji brać - najtańszy oczywiście;-)
pycioł - nie martwkaj się bo moja też nieraz w połowie jedzenia tak mocno zaśnie że nic nie jest w stanie jej obudzić:tak:
Wszystkiego najlepszego dla leny ksawera i wiktora!!!!!!!!!!!!

wiajcie :-)
widze ze jestem druga o tej godzinie :szok::szok::szok:
dziekujemy wszystkim za wczorajsze zyczenia:tak: i my przesyłamy zyczonka dla wszystkich spóźnionych i obecnych solenizntów:-)
z tych gorszych wieści to na urlopie dostałam @ to pierwsza po porodzie:baffled: tak sobie myślałam ze może do pókikarmie to nie bede miała takich gosci a tu d..a

reklama
Do góry