reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Bliźniaczku moj kochany...moj mic mówi,ze jak masz ochote to od podjedzie do Ciebie.....hahahah :-p:-p:-p no z Toba ewentualnie mogę sie pdozielić:)
Dzieki kochana, wiedziałam ze na Ciebie zawsze mogę liczyc:-D;-)
Ale na razie nie skorzystam, bo Ty taka fajniusia, ze nie moglabym Ci tego zrobić;-)

hEJ Lachy,
nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić:zawstydzona/y:,ale podczytuje Was dzielnie:-D my chwilowo gorączkujemy chyba po szczepieniu, ale ogólnie jest tak sobie:-:)-:)-( przyszłam sobie poprawić humorek,bo u Was jak zwykle wesoło :-D
Zyczę zeby gorączka szybka sobie poszła

:-D:-D:-D
zozakoza od dzis jestes naszym prywatnym zbokiem...:-D:-D
i masz rozowego...i tomcia palucha na chacie:-D:-D
No potwierdzam, Zozakoza to nasz zbok nr 1, a Kankiya następna w kolejce.

Ja to jakiś zacofaniec jestem, bo ani gadu gadu nie mam ani "olka różowego":szok:.

Byłąm z dzieciarnią nad morzem i dopiero wróciliśmy ze szwędaczki, zdążyłąm wykąopac Małą i chcę ją karmic, ale coś jej kaszka nie pasuje, poczekam trochę zaraz zgłodnieje

reklama
witajcie z wieczora :-D

Bliźniaczku moj kochany...moj mic mówi,ze jak masz ochote to od podjedzie do Ciebie.....hahahah :-p:-p:-p no z Toba ewentualnie mogę sie pdozielić:)
no i jak chłopa nie ma to zrób se dobrze to ci ulży- posłuchaj doświadczonej baby hi hi hi
Ja wcale nie jestem zbok tylko duże wymaganie mam także nieraz"olkiem"trzeba dopomóc albo "tomcio paluch" przychodzi
bliźniaki przecież stara nie jesteś a napięcie możesz sobie rozładować hi hi hi
jessssu troszkę człowieka nie było na bb a tu takie propozycje :szok: jedna chłopa swojego chce odstąpić:-D a druga do "klikaniu myszką" namawia:-D oj dziewczyny:-D:-D:-D:-D
bliźniaczku widze że humorek troszku sie poprawił:tak: tak trzymać:tak::tak::tak:
miłej nocki

Cześć Mamuśki.
Nie było mnie troszkę, bo ostatnio strasznie zalatana jestem. Za niecały już miesiąc ruszamy ze szkołą, więc wszystko nabiera już rozpędu, a ja latam jak z motorkiem... Więc i na bb nie bardzo starcza czasu. Nie nadrobię chyba ostatnich dni, ale na pewno jakaś dobra dusza mi powie, co tu się działo ;)
Hania trochę wreszcie posiaduje, ale jeszcze nie można jej zostawić w tej pozycji, bo łatwo się przewraca. Dupcią rusza do raczkowania, ale też brakuje ciut ciut, żeby ruszyć do przodu. Zębów brak :-D
Mężowy ma urlop, więc też mu trza trochę czasu poświęcić. No i tak nam ucieka dzień za dniem...

Czesc laseczki, nawet sie nie zabieram za nadrabianie, bo nie dam rady:no::no: NIech mi ktoras opowie co sie dzialo od wczoraj, bo nie moge spac po nocach tylko mysle, co u Was :-p:-pU mnie po straemu, czyli pielgrzymki znajomych i rodzinki, wiec na nic nie mam czasu :baffled::baffled:Buuuuuuuuuziaaaakiiii

Ale tu pustki dzisiaj. Dzieciak śpi już więc mam spokój, mama też śpi więc przynajmniej dupy nie truje:-p. Ja kiedyś w tym domu na głowę dostanę.
Widzę zboczeństwo się szerzy na naszym forum, ktoś powinien cenzurę tu założyć:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc... dla naszych kochanych

Victorki i Zuzieńki

Podpinamy się pod piękne życzonka. Chyba pierwszy raz pod Beciaczka się podpiełam:dry::-DSto latek kochane:tak::tak:

Witam i ja :-)

A poza tym to podepne sie dzisiaj z lenistwa czystego i zachwytu oczywiście też pod życzonka Beciaczka;

Całusiska od Ciotki i Mariczki:*

I my rowniez nie przejdziemy kolo tych pieknych,pisanych poetyckim oddechem i piekna czcionka zyczonek;-)

witajcie :-)

i my sie podpisujemy :tak::-D

SUper zyczonka, więc się podpinam:-).

Co się dzieje ?

Miłego lotu :tak:

No i my się podpiszemy ... bo zyczenia sliczne ... buziaczki od cioci i Mateuszka

Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych solenizantek

Witam!!

Wszystkiego najlepszego dla Victorii!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów dużo zdróweczka kochane dzieciaczki
:tak::tak::tak:
Victorcia dziękuje wszystkim cioteczkom za piękne życzonka i przesyła tysiąc buziaczków:tak::-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi i Maksia!!!!!!!!!

reklama
Witajcie piątkowo:tak::tak::tak:
Ostatnio prawie tu nie zaglądam ale Natalce wyłażą górne jednyki i strasznie ją męczą. Całymi dniami jęczy a w nocy budzi się z krzykiem góra co godzinę więc jak w dzień mam trochę wytchnienia to zamiast siedziec przed komputerem to ucinam sobie drzemkę bo inaczej to bym już na rzęsach chodziła. Obiecuję że jak tylko wylezą te nieszczęsne zęby, a mam nadzieję że to juz niedługo bo juz niezle prześwitują to do Was powrócę:tak:

Do góry