reklama
Cześć mamuśki:-)
Ja was podziwiam że stale tu jesteście , ja nie mam czasu :-(. Tomek ząbkuje , jest marudny i daje czadu:-( Ledwo wyszły mu jedynki górne a pediatra wczoraj powiedziała że dwójki i trójki górne będą lada dzień to będziemy mieli już 10 zębali, bidulek , no i czuć to przy karmieniu , choć mnie już nie chce gryźć. Jest jednak jeden plus na początku czerwca Tomcio był pod trzecim centylem , a wczoraj usłyszałam że dorósł do dziesiątego:-):-).
Pozdrowionka dla wszystkich mamuś i dzieciaczków
Ja was podziwiam że stale tu jesteście , ja nie mam czasu :-(. Tomek ząbkuje , jest marudny i daje czadu:-( Ledwo wyszły mu jedynki górne a pediatra wczoraj powiedziała że dwójki i trójki górne będą lada dzień to będziemy mieli już 10 zębali, bidulek , no i czuć to przy karmieniu , choć mnie już nie chce gryźć. Jest jednak jeden plus na początku czerwca Tomcio był pod trzecim centylem , a wczoraj usłyszałam że dorósł do dziesiątego:-):-).
Pozdrowionka dla wszystkich mamuś i dzieciaczków
Kinga ale macie fajnie że już tyle ząbków tak szybko wszystkie i będziecie mieli z głowy niektóre dzieci to do 3 roku życia tak mają że co jakiś czas po jednym ząbku i dzieciak w sumie ciągle marudny.
My nie mamy na razie żadnego:-(
My nie mamy na razie żadnego:-(
Myszqa
Fanka BB :)
Kinga a z której części wawy jesteście?
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam mamusie
Agaciu, Zosiu, dzięki za pamięć, szwedam sie, czytam, ale nastroju na pisanie brak.
Wszytskiego naj, naj dla Zuziolki
Agaciu, Zosiu, dzięki za pamięć, szwedam sie, czytam, ale nastroju na pisanie brak.
Wszytskiego naj, naj dla Zuziolki
L
landryneczka_1982
Gość
oczywiscie ja przyszlam i nie ma nikogo:-(
a wiec sie pozegnam juz spakowana,jutro wylatujemy i se od was odpoczneeee odwykowka z krowa Milka
bay bay
a wiec sie pozegnam juz spakowana,jutro wylatujemy i se od was odpoczneeee odwykowka z krowa Milka
bay bay
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ach dziewczynki wy moje kochane, tak coś mnie tknęło, żeby cofnąć się w naszym wątku...no i tak pożałowałam, że mnie wtedy z wami nie było...tak się miło zrobiło, jak was poczytałam troszku, nie wszystko oczywiście, bo gdzież to tyle stron, ale tak wybiórczo trafiłam na Kajkę, jak przylazła
i na Yokę, jak się wszystkie o nią martwiłyście wy kochane, bo na obserwacji była, i z Anoli się uśmiałampozwólcie, że zacytuję:
no i Hania ma takie piękne włoski, tak mi się to podobało, jak przeczytałam
jeszcze troszkę poczytam, jak znajdę chwilkę, fajowo miałyście...mnie fajnie poczytać, co mnie z wami nie było, a ja wy sobie powspominacie co pisałyście to już w ogóle super, taki wirtualny wspólny pamiętnik, REWELACJA, ale lepiej później niz wcale, więc cieszę sie teraz, że juz z wami jestem
buziaczki Kochane, i kolorowych snów
DOBRANOC
i na Yokę, jak się wszystkie o nią martwiłyście wy kochane, bo na obserwacji była, i z Anoli się uśmiałampozwólcie, że zacytuję:
moja corcia w takim razie tez bedzie miala dlugie wloski:-) bo ta zgaga to juz mnie drazni
no i Hania ma takie piękne włoski, tak mi się to podobało, jak przeczytałam
jeszcze troszkę poczytam, jak znajdę chwilkę, fajowo miałyście...mnie fajnie poczytać, co mnie z wami nie było, a ja wy sobie powspominacie co pisałyście to już w ogóle super, taki wirtualny wspólny pamiętnik, REWELACJA, ale lepiej później niz wcale, więc cieszę sie teraz, że juz z wami jestem
buziaczki Kochane, i kolorowych snów
DOBRANOC
oczywiscie ja przyszlam i nie ma nikogo:-(
bay bay
Baw się dobrze Landrynka i udanego wypoczynku
reklama