reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć mamuśki:-)
Ja was podziwiam że stale tu jesteście :tak:, ja nie mam czasu :-(. Tomek ząbkuje , jest marudny i daje czadu:-( Ledwo wyszły mu jedynki górne a pediatra wczoraj powiedziała że dwójki i trójki górne będą lada dzień :szok: to będziemy mieli już 10 zębali:szok:, bidulek , no i czuć to przy karmieniu , choć mnie już nie chce gryźć. Jest jednak jeden plus na początku czerwca Tomcio był pod trzecim centylem , a wczoraj usłyszałam że dorósł do dziesiątego:-):-).
Pozdrowionka dla wszystkich mamuś i dzieciaczków :-D:-D

Kinga ale macie fajnie że już tyle ząbków tak szybko wszystkie i będziecie mieli z głowy niektóre dzieci to do 3 roku życia tak mają że co jakiś czas po jednym ząbku i dzieciak w sumie ciągle marudny.
My nie mamy na razie żadnego:-(

oczywiscie ja przyszlam i nie ma nikogo:-(
a wiec sie pozegnam juz spakowana,jutro wylatujemy i se od was odpoczneeee :-D odwykowka z krowa Milka:-D:-D:-D
bay bay

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ach dziewczynki wy moje kochane, tak coś mnie tknęło, żeby cofnąć się w naszym wątku...no i tak pożałowałam, że mnie wtedy z wami nie było...tak się miło zrobiło, jak was poczytałam troszku, nie wszystko oczywiście, bo gdzież to tyle stron, ale tak wybiórczo trafiłam na Kajkę, jak przylazła:-D:-D:-D
i na Yokę, jak się wszystkie o nią martwiłyście wy kochane, bo na obserwacji była, i z Anoli się uśmiałam:-Dpozwólcie, że zacytuję:

moja corcia w takim razie tez bedzie miala dlugie wloski:-) bo ta zgaga to juz mnie drazni:dry:

:-D:-D:-Dno i Hania ma takie piękne włoski, tak mi się to podobało, jak przeczytałam:tak:

jeszcze troszkę poczytam, jak znajdę chwilkę, fajowo miałyście...mnie fajnie poczytać, co mnie z wami nie było, a ja wy sobie powspominacie co pisałyście to już w ogóle super, taki wirtualny wspólny pamiętnik, REWELACJA, ale lepiej później niz wcale, więc cieszę sie teraz, że juz z wami jestem:tak:
buziaczki Kochane, i kolorowych snów
DOBRANOC

reklama
:-D:-D:-D beciaczek to dokładnie moje słowa, tak było, mialam juz dosyc tej chole... zgagi, ale nie wierzyłam ze to sie sprawdzi. Na porodówce byłam mega zaskoczona:tak:
Gdzies ty to wygrzebała:-D:-D:-D

Dobranoc!!!

Do góry