reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-D:-D:-D beciaczek to dokładnie moje słowa, tak było, mialam juz dosyc tej chole... zgagi, ale nie wierzyłam ze to sie sprawdzi. Na porodówce byłam mega zaskoczona:tak:
Gdzies ty to wygrzebała:-D:-D:-D

Dobranoc!!!

miło tak co?:tak::-D
nawet nie pamiętam, która to strona była, bo tak leciałam wybiórczo,
ale jak chcecie to ja teraz wasz wybrzebywacz będę:-Di co fajniejsze to wam wybrzebę, żebyście radoche miały:tak::-D

dobra, juz uciekam, bo ja znów nocne posiadówki robię, a jutro rano wstac trzeba do Londynku:tak: mężuś już lula, dobranocki, wpadne pewnie z rańca;-)

reklama
Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc... dla naszych kochanych

Victorki i Zuzieńki

Dzień doberek:tak:Jesteśmy i my:-) Za oknem wkońcu piękne słoneczko a do tego mam w domu bratka więc od razu uśmiech od ucha do ucha:tak:
Mamusia wczoraj ok 19 napisała mi że wkońcu po 14 godzinach jazdy dojechali. Karolinka dzielnie zniosła 1000km.

Victorki i Zuzieńki
Podpinamy się pod piękne życzonka. Chyba pierwszy raz pod Beciaczka się podpiełam:dry::-DSto latek kochane:tak::tak:

Witam i ja :-)

My juz z Mari na nożkach.....nocka może byc....a teraz moja kruszyna wcina flipsika.....i sie smieje z tymi swoimi kochanymi dwoma zabkami na przedzie:p hahah

A poza tym to podepne sie dzisiaj z lenistwa czystego i zachwytu oczywiście też pod życzonka Beciaczka;

Victorki i Zuzieńki
Całusiska od Ciotki i Mariczki:*

Victorki i Zuzieńki

I my rowniez nie przejdziemy kolo tych pieknych,pisanych poetyckim oddechem i piekna czcionka zyczonek;-)

Osiemnasta:dry::dry:...:-D:-DCo Wy tak wczesnie??mi sie wydaje ze Marianka zaczela wstawac z kurami a tu juz polowa bb:-D:-D

Siedzi sobie moj dziec i looka na baju,a ja przechodze sobie kolo niej i sie nauczyla skubana ze w komodzie obok tv sa jej chrupeczki....
Otworzylam komode po cos tam innego,a moje dziecko do mnie "da,da,daa"nauczyli ja w pl jak cos chce to ma mowic daj,no to ja jej chrupeczka i mowie ma,ma...:-D:-D..Alez ucieszona;-):-D:-D

Siedzi sobie moj dziec i looka na baju,a ja przechodze sobie kolo niej i sie nauczyla skubana ze w komodzie obok tv sa jej chrupeczki....
Otworzylam komode po cos tam innego,a moje dziecko do mnie "da,da,daa"nauczyli ja w pl jak cos chce to ma mowic daj,no to ja jej chrupeczka i mowie ma,ma...:-D:-D..Alez ucieszona;-):-D:-D

dobra jest :-D:-D

reklama
Do góry