reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

pozdrowionka z Sopotu
już jesteśmy w hoteliku
padamy na twarz, ale muszę jeszcze was nadrobić:-D:-D:-D
molo zaliczone, spacerek zaliczony, gofry tez:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale wyobraźcie sobie ze nie zrobiliśmy fotek, jakoś zapomnieliśmy ze to można fotki robić ,:-D:-D:-D:-Dale jutro nadrobimy:tak::tak::tak::tak:
dobra lece was nadrabiac

reklama
Pa kochana szczesliwej podrozy i milego pobytu:tak:
Dziekujemy i rowniez pozdrawiamy mamusie :-D

Beciak nei wal focha, chyba kazda z nas byla kiedys olana, za duzo do nadrabiania i czasem mozna nie doczytac:confused2::-D:-D:-D

I my, my tez Cie kochamy:-p:-p

Dobranoc Madzienko i Juleczko:tak::tak:slodkich smow

A no pusto, bo nie ma Landryny, Kaji i Mamusi, glownych prowodyrow zamieszania:-D:-D

Heheh zazdroscimy baseniku i wypelniania obowiazkow hihi:-D
Pyciol, to jak mezowy wstaje do malego to pakuj sie i jedz za nimi, jeszcze zdazysz :-D:-D
A kolezanka, ta co ja od wczoraj wozimy na porodowke dalej nie urodzila:baffled: a ja sie stresuje wraz z nia:-D Maluszek wykapany i spi a mezus zrobil pyszna kolacyjke a teraz sprzata co by mu sie nie nudziloo:-D:-D

jerunie to ma taki porod jak ja...:-D:-D moj trwal prawie 38 h:-D:-D
jerunie:szok::szok::-D:-D

pozdrowionka z Sopotu
już jesteśmy w hoteliku
padamy na twarz, ale muszę jeszcze was nadrobić:-D:-D:-D
molo zaliczone, spacerek zaliczony, gofry tez:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale wyobraźcie sobie ze nie zrobiliśmy fotek, jakoś zapomnieliśmy ze to można fotki robić ,:-D:-D:-D:-Dale jutro nadrobimy:tak::tak::tak::tak:
dobra lece was nadrabiac

rany mamuska ty skikaj do meza a nie na bb siedzisz..choras TY?:-D:-D:-D
buziaczki i czekamy na zdjecia:-D

Wszystkiego naj naj dla naszej kochanej Edee, oraz dla naszych swietujacych maluszkow Maxia, Benia, Kubusia oraz Alexaaaaa. Buziaczki dla naszych malych mezszcyzn!!:tak::-D
i ja sie dolaczam do tych zyczen
100 lat:tak::tak::tak::tak::tak:

Ciekawe jak mamusia???przetrwaly podroz??pogoda w trojmiescie super, mam relacje na zywo od mojej siostry ktorej chlopak dzisiaj w nocy zrobil spontana i zabral ja do sopotu:nerd::nerd::nerd:a ja siedze w domu...o mnie zapomnieli:eek::eek::eek:
o matko w podróży tak goraco, ze brak slow, Karolinka chyba sama wypila litr soczkow, a ona u mnie w ogule nie lubi pic:sorry:a jakie korki byly na trasie, juz nie mowie jakie kolejki do WC byly na stacjach benzynowych:-D:-D:-D:-D
a my sie pomalu zbieramy:tak:
miejcie litosc,nie dorobcie 3000 stron:-D
papatki kochane nasze!!!!!!!!!!
papatki, juz teskne:-:)-:)-:)-(
MAMUSKA......zabralas TYGRYSKA do Sopotu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja z MADZIENKO w domku musialy zostac...??:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled::baffled::happy::happy::-D:-D:-D
nie:no::no::no::no::no:tygrysa nie bralam ze soba:no::no::no::no:
rany mamuska ty skikaj do meza a nie na bb siedzisz..choras TY?:-D:-D:-D
buziaczki i czekamy na zdjecia:-D
jest goraco, jak mam go sciskac???????
caly dzien z nim bylam, a za wami tesknilam, ale pewnie juz nikogo niema:-:)-:)-:)-(

przyszly poszedl zapalic papieroska na balkonik....;-)
mamuska nie wierze Ty masz weekend a Ty na bb kiblujesz...:-D:-D
ja myslalam ze Tygrys w Sopocie bo jej nigdzie dzisiaj nie ma..:eek::eek::-D:-D

reklama
Do góry