a my sie pomalu zbieramy
miejcie litosc,nie dorobcie 3000 stron
papatki kochane nasze!!!!!!!!!!
Kajaczku szczęśliwej podróży!!!!!Mam nadzieje że Marianek bedzie grzeczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my sie pomalu zbieramy
Ja tez chroniczny brak czasu na bb dzis było przemeblowanko i basenik teraz wpadłam jak burza ale trza jeszcze nadrobic te obowiazki ( no wiecie jakie;-))Witajcie kochane. Ja dzisiaj cierpie na chroniczny brak czasu na BB:-(.
Wpadłam tylko przekazac dla Was wszystkich gorące pozdrowienia ze słonecznego Sopotu od Mamusi
No i oczywiście sto lat dla naszych dzisiejszych miesięczniaków i dla Edee oczywiście
Miłego popołudnia kochane
Pa kochana szczesliwej podrozy i milego pobytua my sie pomalu zbieramy
Dziekujemy i rowniez pozdrawiamy mamusieWitajcie kochane. Ja dzisiaj cierpie na chroniczny brak czasu na BB:-(.
Wpadłam tylko przekazac dla Was wszystkich gorące pozdrowienia ze słonecznego Sopotu od Mamusi
No i oczywiście sto lat dla naszych dzisiejszych miesięczniaków i dla Edee oczywiście
Miłego popołudnia kochane
Beciak nei wal focha, chyba kazda z nas byla kiedys olana, za duzo do nadrabiania i czasem mozna nie doczytaccześć dziewczyny,
ja tylko na chwilkę,
wstawiłam wam artykuł o glutenie na opiece mam nadzieję, że się przyda,
ja ostatnio znów z czasem na bakier, na bb nie siedzę, ale za to wszystkie zaległości w domku nadrobione
no i nawet nie wiem co się u was dzieje, więc musiałabym siąść któregoś wieczorka i nadrobić.
spojrzałam tylko na 2 chyba ostatnie strony i natrafiłam na post Pyciolka i Landrynki, dzięki dziewczyny, że pamiętacie, bo ja jakieś kilka dni temu przyznam się szczerze, poczułam się całkiem olana, więc między innymi dlatego tez stwierdziłam, że sobie pójdę, jednym słowem FOCH i najprościej wezmę się za robotę, a do tego miałam doła, bo mi kilka dni temu Wiki z leżaka poleciał, w locie złapany, ale buźkę sobie obdarł, pisałam ale bez żadnego odezwu, więc poprostu przykro mi się zrobiło, zamknęłam się w sobie i tyle, skoro i tak jestem traktowana jak powietrze:-(
narazie uciekam buziaczki dla świętujących
i STO LAT dla Edytki
I my, my tez Cie kochamyWpadłam tylko na sekundkę, żeby podziękować Wam wszystkim baaaardzo serdecznie za pamięć i życzonka ;-):-), jestem z Was dumna ;-), ale tak serio to wielkie dzięki, serducho pęka mi dziś z radości od Waszych życzeń kocham Was wszystkie co do jednej mamuśki ,kocham tęsknię, buzki :-):-):-):-)
Dobranoc Madzienko i Juleczkoslodkich smowAle pusto dzisiaj????wszystkie opalały się czy co???
Tygrysku jak kuchnia????
Beciaczek nie obrazaj się, mnie tez czasami olewają
Ja walczę z Julcią, nie chce jesc wieczorem ani spać a ja padam bo dzisiejszej nocy tez rozrabiała
DOBRANOC!!!!!!
A no pusto, bo nie ma Landryny, Kaji i Mamusi, glownych prowodyrow zamieszaniaWitam wieczorową porą
troszeńkę wkurzona jestem bo jak się dzisiaj u nas troszkę chłodniej zrobiło to wyszłam z małą na spacerek a jak wyszłam to się strasznie rozpadało i wracałyśmy do domku po 15 minutach.
Ale tu pusto dzisiaj.
Heheh zazdroscimy baseniku i wypelniania obowiazkow hihiJa tez chroniczny brak czasu na bb dzis było przemeblowanko i basenik teraz wpadłam jak burza ale trza jeszcze nadrobic te obowiazki ( no wiecie jakie;-))
Kaja słonce nasze kochane ty sie melduj jak tylko necik dopadniesz trzymaj sie i buziolki
Pyciol, to jak mezowy wstaje do malego to pakuj sie i jedz za nimi, jeszcze zdazyszNikt nikogo nie olewa...
Ja tutaj jestem najczesciej olewana...Mały spiocha a My z Amo popijamy drineczki...dzisiaj Amo wstaje do dzidziusia wiec mam wolna reke:-)
KAJA szerokiej drogi kochana...
MAMUSKA dziekowac za pozdrowienia i zycze złoto-brazowej opalenizny...
Jejciu jak ja chce do domu....(czyt.POLSKA!!!!!!!!!!!!!)strasznie bardzo:-(juz sie doczekac nie moge...
cos mialam napisac ale nie wiem bo nie pamietam.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najwazniejsze...
MAMUSKA......zabralas TYGRYSKA do Sopotua ja z MADZIENKO w domku musialy zostac...??