reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kajusia - szczęśliwej podróży. Bedziemy tęsknić!
beciaczek - nie obrażaj się, kochana, wiesz, że przy takiej produkcji na bb, to ciężko czasem kazdemu odpisać. Doły precz i uśmiech poprosimy :tak:

Wpadłam tylko na sekundkę, żeby podziękować Wam wszystkim baaaardzo serdecznie za pamięć i życzonka ;-):tak::-), jestem z Was dumna ;-):-p:tak::-D:-D, ale tak serio to wielkie dzięki, serducho pęka mi dziś z radości od Waszych życzeń :tak::tak::tak: kocham Was wszystkie co do jednej mamuśki :tak::tak::tak: ,kocham tęsknię, buzki :-):-):-):-)

Ale pusto dzisiaj????:szok::szok::szok::szok::szok:wszystkie opalały się czy co???:eek::eek::eek:

Tygrysku jak kuchnia????

Beciaczek nie obrazaj się, mnie tez czasami olewają :oo::oo::oo::oo::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Ja walczę z Julcią, nie chce jesc wieczorem ani spać a ja padam bo dzisiejszej nocy tez rozrabiała:baffled::baffled::baffled::baffled:

DOBRANOC!!!!!!

Witam wieczorową porą
troszeńkę wkurzona jestem bo jak się dzisiaj u nas troszkę chłodniej zrobiło to wyszłam z małą na spacerek a jak wyszłam to się strasznie rozpadało i wracałyśmy do domku po 15 minutach.
Ale tu pusto dzisiaj.

Witajcie kochane. Ja dzisiaj cierpie na chroniczny brak czasu na BB:-(.
Wpadłam tylko przekazac dla Was wszystkich gorące pozdrowienia ze słonecznego Sopotu od Mamusi

No i oczywiście sto lat dla naszych dzisiejszych miesięczniaków i dla Edee oczywiście
Miłego popołudnia kochane:tak:
Ja tez chroniczny brak czasu na bb dzis było przemeblowanko i basenik teraz wpadłam jak burza ale trza jeszcze nadrobic te obowiazki ( no wiecie jakie;-))

Kaja słonce nasze kochane ty sie melduj jak tylko necik dopadniesz trzymaj sie i buziolki :tak:

Madzieńka widzę że nasze dziecinki to bardzo podobnie. A stosuję metodę jak się bardzo zmęczy to sama zaśnie i czasami skutkuje to znaczy w 80%

Nikt nikogo nie olewa...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tutaj jestem najczesciej olewana...:eek::-DMały spiocha a My z Amo popijamy drineczki...dzisiaj Amo wstaje do dzidziusia wiec mam wolna reke:-)
KAJA szerokiej drogi kochana...
MAMUSKA dziekowac za pozdrowienia i zycze złoto-brazowej opalenizny...:tak:
Jejciu jak ja chce do domu....(czyt.POLSKA!!!!!!!!!!!!!)strasznie bardzo:-(juz sie doczekac nie moge...:sorry::sorry:
cos mialam napisac ale nie wiem bo nie pamietam.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najwazniejsze...
MAMUSKA......zabralas TYGRYSKA do Sopotu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja z MADZIENKO w domku musialy zostac...??:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled::baffled::happy::happy::-D:-D:-D

reklama
a my sie pomalu zbieramy:tak:
miejcie litosc,nie dorobcie 3000 stron:-D
papatki kochane nasze!!!!!!!!!!
Pa kochana szczesliwej podrozy i milego pobytu:tak:
Witajcie kochane. Ja dzisiaj cierpie na chroniczny brak czasu na BB:-(.
Wpadłam tylko przekazac dla Was wszystkich gorące pozdrowienia ze słonecznego Sopotu od Mamusi

No i oczywiście sto lat dla naszych dzisiejszych miesięczniaków i dla Edee oczywiście
Miłego popołudnia kochane:tak:
Dziekujemy i rowniez pozdrawiamy mamusie :-D

cześć dziewczyny,
ja tylko na chwilkę,
wstawiłam wam artykuł o glutenie na opiece mam nadzieję, że się przyda,

ja ostatnio znów z czasem na bakier, na bb nie siedzę, ale za to wszystkie zaległości w domku nadrobione:tak:

no i nawet nie wiem co się u was dzieje, więc musiałabym siąść któregoś wieczorka i nadrobić.

spojrzałam tylko na 2 chyba ostatnie strony i natrafiłam na post Pyciolka i Landrynki, dzięki dziewczyny, że pamiętacie, bo ja jakieś kilka dni temu przyznam się szczerze, poczułam się całkiem olana, więc między innymi dlatego tez stwierdziłam, że sobie pójdę, jednym słowem FOCH:tak: i najprościej wezmę się za robotę, a do tego miałam doła, bo mi kilka dni temu Wiki z leżaka poleciał, w locie złapany, ale buźkę sobie obdarł, pisałam:elvis: ale bez żadnego odezwu, więc poprostu przykro mi się zrobiło, zamknęłam się w sobie i tyle, skoro i tak jestem traktowana jak powietrze:-(

narazie uciekam buziaczki dla świętujących
i STO LAT dla Edytki
Beciak nei wal focha, chyba kazda z nas byla kiedys olana, za duzo do nadrabiania i czasem mozna nie doczytac:confused2::-D:-D:-D

Wpadłam tylko na sekundkę, żeby podziękować Wam wszystkim baaaardzo serdecznie za pamięć i życzonka ;-):tak::-), jestem z Was dumna ;-):-p:tak::-D:-D, ale tak serio to wielkie dzięki, serducho pęka mi dziś z radości od Waszych życzeń :tak::tak::tak: kocham Was wszystkie co do jednej mamuśki :tak::tak::tak: ,kocham tęsknię, buzki :-):-):-):-)
I my, my tez Cie kochamy:-p:-p

Ale pusto dzisiaj????:szok::szok::szok::szok::szok:wszystkie opalały się czy co???:eek::eek::eek:

Tygrysku jak kuchnia????

Beciaczek nie obrazaj się, mnie tez czasami olewają :oo::oo::oo::oo::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Ja walczę z Julcią, nie chce jesc wieczorem ani spać a ja padam bo dzisiejszej nocy tez rozrabiała:baffled::baffled::baffled::baffled:

DOBRANOC!!!!!!
Dobranoc Madzienko i Juleczko:tak::tak:slodkich smow

Witam wieczorową porą
troszeńkę wkurzona jestem bo jak się dzisiaj u nas troszkę chłodniej zrobiło to wyszłam z małą na spacerek a jak wyszłam to się strasznie rozpadało i wracałyśmy do domku po 15 minutach.
Ale tu pusto dzisiaj.
A no pusto, bo nie ma Landryny, Kaji i Mamusi, glownych prowodyrow zamieszania:-D:-D
Ja tez chroniczny brak czasu na bb dzis było przemeblowanko i basenik teraz wpadłam jak burza ale trza jeszcze nadrobic te obowiazki ( no wiecie jakie;-))

Kaja słonce nasze kochane ty sie melduj jak tylko necik dopadniesz trzymaj sie i buziolki :tak:
Heheh zazdroscimy baseniku i wypelniania obowiazkow hihi:-D
Nikt nikogo nie olewa...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tutaj jestem najczesciej olewana...:eek::-DMały spiocha a My z Amo popijamy drineczki...dzisiaj Amo wstaje do dzidziusia wiec mam wolna reke:-)
KAJA szerokiej drogi kochana...
MAMUSKA dziekowac za pozdrowienia i zycze złoto-brazowej opalenizny...:tak:
Jejciu jak ja chce do domu....(czyt.POLSKA!!!!!!!!!!!!!)strasznie bardzo:-(juz sie doczekac nie moge...:sorry::sorry:
cos mialam napisac ale nie wiem bo nie pamietam.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najwazniejsze...
MAMUSKA......zabralas TYGRYSKA do Sopotu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja z MADZIENKO w domku musialy zostac...??:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled::baffled::happy::happy::-D:-D:-D
Pyciol, to jak mezowy wstaje do malego to pakuj sie i jedz za nimi, jeszcze zdazysz :-D:-D
A kolezanka, ta co ja od wczoraj wozimy na porodowke dalej nie urodzila:baffled: a ja sie stresuje wraz z nia:-D Maluszek wykapany i spi a mezus zrobil pyszna kolacyjke a teraz sprzata co by mu sie nie nudziloo:-D:-D

Do góry