reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja tylko na chwilke jednak mialas racje pyciolkuuuuuuuu byla na odprawie przeszukiwali jej torbe bo pasek miala i piszczalo:-D:-D:-D przyleci z 20 min opuznieniem ale najwazniejsze ze bedzie:-D:-D:-D

huraaaaaaaaaaaaaaaaaa ok dostalam powera i lece szykowac jedzonko:-D:-D:-D:-D

bayyyy bayyyyyyy

reklama
ja tylko na chwilke jednak mialas racje pyciolkuuuuuuuu byla na odprawie przeszukiwali jej torbe bo pasek miala i piszczalo:-D:-D:-D przyleci z 20 min opuznieniem ale najwazniejsze ze bedzie:-D:-D:-D

huraaaaaaaaaaaaaaaaaa ok dostalam powera i lece szykowac jedzonko:-D:-D:-D:-D

bayyyy bayyyyyyy

a widzisz...słuchajcie sie cioci Pyciolka a nie zbładzicie:laugh2:

a gdzie TYGRYS?

Wogóle Kochana to się musimy w jakiś weekendzik zgadć z Edee i sie spotkać u Was w cieszynie:) W końcu daleko nie mam:)

No ja myślę! Właśnie to samo miałam zaproponować.

Landryneczko - nie zazdroszczę tych temperatur :szok: Ja to jak jest 30 stopni to już ledwie zipię.

Czytam was dziewczyny ale nie chce mi sie nic pisac:-(
Jeszcze jak dzis przeczytalam ze kaya juz sie pakuje...KAYA zajedz po mnie ja tez chce do domu....:zawstydzona/y::-(
ach pogoda mnie jeszcze dobija.....masakra jakas:-(

Główka do góry!!! Nie daj się złemu nastrojowi!

No tak, i Hanula właśnie się znowu obudziła :sorry: Spi dzisiaj po 15 minut i budzi się z płaczem :baffled: Chyba jej ten upał dokucza...

Dziendobry!! Przedewszystkim
Wszystkiego naj naj dla naszej kochanej Edee, oraz dla naszych swietujacych maluszkow Maxia, Benia, Kubusia oraz Alexaaaaa. Buziaczki dla naszych malych mezszcyzn!!:tak::-D
Was nadrobic to masakraaa jakas, nie mam czasu od wczoaj bo kolezanka rodzi i wozimy ja do szpitala w ta i spowrorem, wczoraj odeszly jej wody z krwia, pojechalismy do szpitala, ale ja odeslai:baffled:, w nocy miala skurcze, ale znow to samo no i dzis w koncu ja zostawili:confused2:Zobaczymy jak to bedzie, tak mi sie wszystko przypomnialo jak to fajnie bylo, z perspektywy czasu ten porod to dla mnie super wspomnienie, normalnie zazdroszcze jej:laugh2::laugh2:KAJA szczesliwej i bezpiecznej i spokojnej podrozy i aby Marian spal cala droge :-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Edee kochana samych szóstek w szkole:p hahaha żartuje ale dużo miłości, radości i usmiechu na twarzy......pociechy z Alanka no i mnóstwo buziaczków:*

No i również dla naszych solenizantów kochaniutkich: przystojniaków Maksia, Benia, Kubulka i Alexa....duzo zabawek i uśmiechu na buziulce:p hahaha

I my życzymy......:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
karolinko nie gniewaj się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej u nas nocka taka sobie Jula wieczorem nie zjadla kaszki i o 24 przypomniala sobie o jedzonku pozniej kolo 4 kupa i pospala do 7:crazy::crazy::crazy::crazy:

A na dworze upal ze wytrzymac nie da sie:baffled::baffled::baffled:pewnie jutro juz bedzie chlodniej bo my nad jeziorko jedziemy:-D:-D:-D:-Dco bym za bardzo nie opalila sie:confused2::confused2::confused2::confused2:

Z tego upalu nie wiem co jeszcze mialam napisac

Ciekawe jak mamusia???przetrwaly podroz??pogoda w trojmiescie super, mam relacje na zywo od mojej siostry ktorej chlopak dzisiaj w nocy zrobil spontana i zabral ja do sopotu:nerd::nerd::nerd:a ja siedze w domu...o mnie zapomnieli:eek::eek::eek:

Czytam was dziewczyny ale nie chce mi sie nic pisac:-(
Jeszcze jak dzis przeczytalam ze kaya juz sie pakuje...KAYA zajedz po mnie ja tez chce do domu....:zawstydzona/y::-(
ach pogoda mnie jeszcze dobija.....masakra jakas:-(
Anoli,bardzo chetnie:tak:Ty ziomalka moja,jakze moglabym odmowic;-):-)
a gdzie beciaczek,misiowka?
no wlasnie...

My juz niby spakowani...Ale Amo byl na obiad i mowi ze im sie robota troche przeciaga:szok::baffled:...I ze moze wyjedziemy dopiero kole 22:szok:
Ale Marys bedzie komarzyc,przynajmniej tyle:-)
Cuks sie nie odzywa,chyba z siorka winko do obiadku popija;-):-D

reklama
Cześć :-)

Jest tak strasznie gorąco, że nic się nie chce, nie chciało mi się nawet włączać kompa dlatego dopiero teraz zawitałam na bebe.

Od razu życzonka

100 LATEK DLA MAKSIA, BENIA, KUBUSIA I ALEXA :tak:

Miałam iść zaraz na spacer z Bartkiem, ale właśnie zebrały się chmury i grzmi :baffled:
Teraz idę trochę ponadrabiać, o ile mi dzieć pozwoli ale póki co bawi się grzecznie na kocyku więc może się uda :tak:

Do góry