reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kURDE POWYCINALI MI KRZAKORY WIEC JESTEM:p HAHHA

u nas tez zaczęło padac....:( zwała jak nic...malutka marudzi i poszła spacku przed chwilką.....kurcze niedługo pozbawi mnie resztki włosów.....a ja wcinam kanapeczki z dzemikiem takim domowym....mniami:p

Witajcie

Pamietacie jeszcze mnie ? :-D
Trochę Was poczytała, ale i tak nie pamietam co miałam napisać.

Zapominajka szkoda ze sukienki nie dało się wylicytować, ale moze wystawi jeszcze te sukienki na sprzedaż. A ano pisała, ze była, ale nie ma czarnych i są za 79 zł ( jak nadrabiałam wasze posty to czytałam :-D) :tak:.

Kurde co ja miałam napisać. :baffled:

Wczoraj bylismy w Poznaniu w M1 na zakupach. I ze mnie taka dupa, że spodobała mi się bluzeczka w Big Star za 29 zł - przeceny ze szok - i oczywiście jej nie kupiłam bo zajęąłm sie małym, dawałam mu mleko a K juz zapłacił i juz drugi raz nie wchodziła. Jestem zła jak osa. Juz się pytała wszystkich czy czasami nie jadą do M1 i dupa :wściekła/y:.

Aaaaa Pytia Jasiu super brat :-D
Kokusia Tosia jest kochana tak sie opiekuje siostrzyczką :-D "musi poleżeć" uśmiałąm się :-D

No i to na tyle.
nie pamiętam, a skąd jesteś;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D
Kurde gdzie Wy jsteście wszystkie?

U nas zimno, pada i wieje :zawstydzona/y: brrrrr ...
i u nas:-(

no w końcu wróciłam do was na dobre, gości pojechali, ale się uśmiałam za te dni z tych dzieciaczków (czyt. 8mies córunia mojej koleżanki), co te nasze dzieciaki tylko nie robiły,teraz mój mezulek pojechał z nimi na PKP, a ja was nadrabiam:tak::tak::tak:

Witam mamusie
U nas pogoda fatalna wiec nawet dzisiaj na spacer nie wychodziłyśmy.
Gabi teraz śpi więc mam chwilkę dla was. Obiecywałam poprawę ale mi to nie wychodzi czasami tylko mam chwilkę żeby przeczytać kilka stron.:-:)-:)-(
Mam nadzieję że po 28 będę mała już dużo więcej czasu bo mi się sesja kończy nareszcie.

No, mamusia, to bolesne momenty... Ja ostatnio zapłaciłam 1200 zł za naprawę autka i myślałam, że na zawał zejdę :szok:

reklama
Do góry