daleko masz do tego m1??
reklama
Agacia82
Mami :)
ponad 50 km :-(
daleko masz do tego m1??
kana161
Mama "terrorystek" :P
kURDE POWYCINALI MI KRZAKORY WIEC JESTEM HAHHA
u nas tez zaczęło padac.... zwała jak nic...malutka marudzi i poszła spacku przed chwilką.....kurcze niedługo pozbawi mnie resztki włosów.....a ja wcinam kanapeczki z dzemikiem takim domowym....mniami
u nas tez zaczęło padac.... zwała jak nic...malutka marudzi i poszła spacku przed chwilką.....kurcze niedługo pozbawi mnie resztki włosów.....a ja wcinam kanapeczki z dzemikiem takim domowym....mniami
mamusia2008
mamusia Karolinki
nie pamiętam, a skąd jesteś;-)Witajcie
Pamietacie jeszcze mnie ?
Trochę Was poczytała, ale i tak nie pamietam co miałam napisać.
Zapominajka szkoda ze sukienki nie dało się wylicytować, ale moze wystawi jeszcze te sukienki na sprzedaż. A ano pisała, ze była, ale nie ma czarnych i są za 79 zł ( jak nadrabiałam wasze posty to czytałam ) .
Kurde co ja miałam napisać.
Wczoraj bylismy w Poznaniu w M1 na zakupach. I ze mnie taka dupa, że spodobała mi się bluzeczka w Big Star za 29 zł - przeceny ze szok - i oczywiście jej nie kupiłam bo zajęąłm sie małym, dawałam mu mleko a K juz zapłacił i juz drugi raz nie wchodziła. Jestem zła jak osa. Juz się pytała wszystkich czy czasami nie jadą do M1 i dupa .
Aaaaa Pytia Jasiu super brat
Kokusia Tosia jest kochana tak sie opiekuje siostrzyczką "musi poleżeć" uśmiałąm się
No i to na tyle.
i u nas:-(Kurde gdzie Wy jsteście wszystkie?
U nas zimno, pada i wieje brrrrr ...
no w końcu wróciłam do was na dobre, gości pojechali, ale się uśmiałam za te dni z tych dzieciaczków (czyt. 8mies córunia mojej koleżanki), co te nasze dzieciaki tylko nie robiły,teraz mój mezulek pojechał z nimi na PKP, a ja was nadrabiam
mamusia2008
mamusia Karolinki
a w ogule nastrój mam do dupy, bo przyszły rachunki:---(
Witam mamusie
U nas pogoda fatalna wiec nawet dzisiaj na spacer nie wychodziłyśmy.
Gabi teraz śpi więc mam chwilkę dla was. Obiecywałam poprawę ale mi to nie wychodzi czasami tylko mam chwilkę żeby przeczytać kilka stron.:---(
Mam nadzieję że po 28 będę mała już dużo więcej czasu bo mi się sesja kończy nareszcie.
U nas pogoda fatalna wiec nawet dzisiaj na spacer nie wychodziłyśmy.
Gabi teraz śpi więc mam chwilkę dla was. Obiecywałam poprawę ale mi to nie wychodzi czasami tylko mam chwilkę żeby przeczytać kilka stron.:---(
Mam nadzieję że po 28 będę mała już dużo więcej czasu bo mi się sesja kończy nareszcie.
reklama