reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

No, mamusia, to bolesne momenty... Ja ostatnio zapłaciłam 1200 zł za naprawę autka i myślałam, że na zawał zejdę :szok:
ja się wkurzyłam, muszę zapłacić 600zl za prąd za pól roku, bo system im się popsuł i zamiast prognozowanych 100zl, płaciliśmy każdego miesiąca prze pól roku tylko15 zł, a teraz muszę 600zl zapłacić, niby za pól roku to nie dużo, ale kurcze 600zl zaraz mam tak sobie wydać plus 300zl za prąd i plus rata za mieszkania, a my jesteśmy tylko na jednej wypłacie, a tam brak slow:-(

reklama
Mamusia ja jestem
Gotuję bigos i w międzyczasie zaglądam:-p
moje dziecie tez nie ma dzisiaj zamiaru jesc obiadku....:no::no:
no coz...
No moja też dzisiaj zrobiła strajk głodowy, podobnie jak wczoraj i pogardziła obiadkiem, za to wciągneła dzis ze smakiem misiowy jogurcik, teraz dałam mus jabłkowo-gruszkowy, zjadła z chęcią pół, to jej dołożyłąm, ale juz jej sie odwidziało, za to jak zobaczyła kinder-czekoladę to az jej się te błękitne oczka zaswieciły:-D, dałam jej do possania, a ona ugryzła dziąsłami kawałek i juz nie wypuściła, bałam się żeby nie połknęła calego, ale niepotzrebnie, bo wc:-Diągnęła z predkością błyskwicy.

Pamietacie jeszcze mnie ? :-D
Wczoraj bylismy w Poznaniu w M1 na zakupach. I ze mnie taka dupa, że spodobała mi się bluzeczka w Big Star za 29 zł - przeceny ze szok - i oczywiście jej nie kupiłam bo zajęąłm sie małym, dawałam mu mleko a K juz zapłacił i juz drugi raz nie wchodziła. Jestem zła jak osa. Juz się pytała wszystkich czy czasami nie jadą do M1 i dupa :wściekła/y:.
Ja chyba pamiętam, czy to pani obiecała syna za meza dla mojej Madzi???
No dupa z ciebie rzeczywiscie niezła i nawet bez tej bluzki wyglądasz świetnie:cool2:

Witam mamusie
U nas pogoda fatalna wiec nawet dzisiaj na spacer nie wychodziłyśmy.
Gabi teraz śpi więc mam chwilkę dla was. Obiecywałam poprawę ale mi to nie wychodzi czasami tylko mam chwilkę żeby przeczytać kilka stron.:-:)-:)-(
Mam nadzieję że po 28 będę mała już dużo więcej czasu bo mi się sesja kończy nareszcie.
Życzę powodzenia na sesji i więcej czasu dla nas

Mamusia ja jestem
Gotuję bigos i w międzyczasie zaglądam:-p

No moja też dzisiaj zrobiła strajk głodowy, podobnie jak wczoraj i pogardziła obiadkiem, za to wciągneła dzis ze smakiem misiowy jogurcik, teraz dałam mus jabłkowo-gruszkowy, zjadła z chęcią pół, to jej dołożyłąm, ale juz jej sie odwidziało, za to jak zobaczyła kinder-czekoladę to az jej się te błękitne oczka zaswieciły:-D, dałam jej do possania, a ona ugryzła dziąsłami kawałek i juz nie wypuściła, bałam się żeby nie połknęła calego, ale niepotzrebnie, bo wc:-Diągnęła z predkością błyskwicy.
blizniaczku, moja tez już 3 dzień jakoś nie chce jeść, jeszcze cycusia weczorem deserek lub truskawki to wcina,a le mleczko kaszkę nic:no::no::no:

reklama
Do góry