reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam;-)

dziewczyny normalnie :rofl2: ja niewiem skad wy bierzecie tyle czasu:-D nie dam rady was nadrobic jedynie na opiece jestem w miare na bierzaco:-D

jedyne co to przeczytalam ostatni post kany:-D:-D:-D i kochana nie jestes samam ja tez mam brata 20 lat w pokoju srzata mu mama :sorry2: obiadki przynosi mama :sorry2: pracujez moim mezem i codziennie pytanie do ktorej jutro pracujemy doslownie nic sam niepotrafi zrobic no poza siedzeniem 24 h w internecie:sorry2:

reklama
Dzień dobry.

Wczoraj nie zdążyłam napisać więc teraz-spóźnione życzonka urodzinowe i buziaczki dla Bartusia oraz dla dzisiejszych solenizantów-Lenki i Fabianka :-)

A w ogole to gdzie wszystkie powsinogi:-D:-D??
Cukiereczek,Mamusia,Agacia,Skakanka,Blizniaki,Madzienka,Xpatrysiax,Beciaczek,Zania,wylazic z krzaczorow!!!i reszta tez:-D:-D

A mnie już chyba nie było :-D:-D:-D to znaczy miejsca w krzakach nie było :wściekła/y:

Wylazłam...a Ty gdzies poszła:-D:-D:-D:-D:-D

Cholerka ja wkurzyłam się jak nie wiem!!!!!!!Przełozyli mecz siatkówki w Łodzi z 15 lipca na najbliższy weekend...wieć Tygrysku nie przyjedziemy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Idziemy kąpać małą później zajrzę??

Kana jak festyn, bo u nas cały dzien lało:-:)-:)-(

Oj, to szkoda, bo my też chętni na spotkanko z Wami :-)

Dziewczynki, ja wczoraj dostałam najcudowniejszy prezent w życiu. Mój G dał mi wczoraj spóźniony prezent na Dzień Matki- srebrny wisiorek ze zdjęciem Olka w środku i z wygrawerowanym napisem "I Dzień Matki 26.05.2009". Normalnie się wzruszyłam....No i potem nie miałam już sumienia siedzieć w necie, bo musiałam się zająć moim amo :-D

Hahahah Jasiu rewelacja !!!! Tez chcialabym taka roznice weieku miedzydzieciakami, musi byc duzo zabawnych sytuacji, ale takogolnie nie jest o Hanie zazdrosny i dba o nia, czy raczej balabys sie ich spuscic z oczu???????

A ja wlasnie z nudow przeczytalam watek porodowy, smiac mi sie chce ile mialysmy obaw przed porodem, a teraz nasze dzieciaczki juz takie duze. K.a.j.a a Ty nie opisywalas swojego porodu czy ja cos ominelam?/

Specjalnie dla Ciebie juz gotowe:-)

Dzień dobry.

Wczoraj nie zdążyłam napisać więc teraz-spóźnione życzonka urodzinowe i buziaczki dla Bartusia oraz dla dzisiejszych solenizantów-Lenki i Fabianka :-)

A mnie już chyba nie było :-D:-D:-D to znaczy miejsca w krzakach nie było :wściekła/y:

Dziewczynki, ja wczoraj dostałam najcudowniejszy prezent w życiu. Mój G dał mi wczoraj spóźniony prezent na Dzień Matki- srebrny wisiorek ze zdjęciem Olka w środku i z wygrawerowanym napisem "I Dzień Matki 26.05.2009". Normalnie się wzruszyłam....No i potem nie miałam już sumienia siedzieć w necie, bo musiałam się zająć moim amo :-D
szczesciara:-D:-D:-Dmoj to tylko o swojej mamci pamietal:baffled:

Aj Blizniaki jak ja nie lubiłam pomagac mamie przy młodszym bracie:baffled:i jeszcze toto wszędzie za mną łaziło:dry:
Moi na arzie nie narzekają, ale pewnie bedą sie wścieka, jak ich klocki lego pójda w ruch i jak będzie sie za nimi pałętała to też, a coś czuję ze tak bedzie, bo ona wpatrzona w nich jak w obrazek, a mich to tak jej się śmieje jak ich widzi

Super niespodzianka, będziesz miała cudną pamiątkę

Specjalnie dla Ciebie juz gotowe:-)
Bo się obrazę, a dla mnie to nie?:sorry2:

ja tak samo.....i do tego sama do 22 bede dzisiaj...masakra jakas:(

ja tylko do 20 no i na obiadek dzis wpadl :-D:-D i jak burzaaaaaaaa polecial znow do robola :tak:
co dzis mieliscie na obiadek...bo nie mam pomyslu co jutro zrobic hccialam placki po wegiersku ale maly sie boi huku miksera a ucierac na tarce ziemniakow nie bede :dry:

moi na arzie nie narzekają, ale pewnie bedą sie wścieka, jak ich klocki lego pójda w ruch i jak będzie sie za nimi pałętała to też, a coś czuję ze tak bedzie, bo ona wpatrzona w nich jak w obrazek, a mich to tak jej się śmieje jak ich widzi

super niespodzianka, będziesz miała cudną pamiątkę

bo się obrazę, a dla mnie to nie?:sorry2:
teeeeeeeeeez!!!!!!oczywiscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzień dobry.

ślicznyprezent, to musisz teraz na jutro dla niego coś szykować:-D
Moi na arzie nie narzekają, ale pewnie bedą sie wścieka, jak ich klocki lego pójda w ruch i jak będzie sie za nimi pałętała to też, a coś czuję ze tak bedzie, bo ona wpatrzona w nich jak w obrazek, a mich to tak jej się śmieje jak ich widzi

Super niespodzianka, będziesz miała cudną pamiątkę

Bo się obrazę, a dla mnie to nie?:sorry2:
a dla mnie, o mnie tez już ta polarnica zapomniała :-:)-:)-D

Do góry