reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzieki kochane !!!

moje księżniczki jeszcze dochodzą do siebie i z tego co nasz dr mówił jeszcze troche to potrwa ! Na szczęście trafiliśmy na super personel pielęgniarki z fajnym podejściem do dzieci noi przede wszystkim dr który nas prowadził super, Lenka w niego zapatrzona i zaraz rogal jak ją osłuchiwał ! Widać zaraz że z powołaniem lekarz !

Myszko biedny Jasiek....:zawstydzona/y: aj się nastresują te nasze kochaniutkie maleństwa...

No Mari wychodzą ząbeczki chyba....ale u góry....widać ewidentnie zaczerwienienie i takie białe paseczki....jeszcze nie przebiły skórki....ale kurcze pierwsze ząbki u góry????
Więc moze faktycznie...to te ząbeczki.... wczesniej miala takie czerwone delikatnie u góry,ale po prawej stronie tylko teraz po obu...

pamiętam że u Liwci pod dziąsełkami było widać tez a do ząbków było jeszcze daleko i i tak pierwszy na dole !

Witajcie mamuski;-)
Melduje sie dzisiaj, egzamin zaliczony,;-)filosoafia na czworke:tak:, jezyk obcy na piatke:tak:, ale bylam zestresowana i zmeczona, Dzieki za wasze kciukasy, jestescie kochane:-):-):-):-)
U nas wszystko w porzadku, jestesmy u rodzicow, odpoczywamy, bo niunka sie wszyscy zajmuja:-p:-p:-p:-p
Ide was troszeczke nadrobic, bo naskrobalyscie:blink::blink::blink::blink::blink:
Milego wieczorku:tak::tak::tak::tak:
Wszystkim solenizantom duzo zdrowka

brawo !!!

reklama
hej hej

Nooo my mielismy super nocke, mały obudził się na jedzonko o 5:00 i potem jeszcze pospał do 7:30 :tak:. Teraz okazuje miłość misiowi i go całuje, oooo ... i już sie pokłócili.
Dzisiaj jedziemy na grilla do znajomych, ale się cieszę. Tylko kurde, alebo jestem przewrażliwiona, albomałemu cos w nosku harczy :-(.

Mamusia zdolniacha z Ciebie. GRATULACJE :-).

Witam mamusie
Wczoraj troszkę podczytywałam ale nawet nie miałąm czasu nic napisać, bo szykowałam grilla, a potem gościliśmy się na tarasie, a potem to juz nie miałam siły. Poszłam spac po północy i nawet młoda pospała troszkę dłuzej zeby dac rodzince odpocząc, wstała po 7, rochę zjadłą, zrobiła kupkę i teraz leży z tatusiem w łóżku i pewnie zaraz bedzie jeszcze dosypiac, a chłopaki jeszcze śpią.

Justynko, trzymam kciuki, zeby juz było tylko dobrze i z całego serca wspłczuję tego szpitala i tego co tam przeszłaś razem z dziewczynkami. Mam nadzieję ze już się nie powtórzy.

Dzwoneczko nasz kochana, odzywaj sie częściej, pozdrowionka i buziaki dla Ciebie i rodzinki, no i kombinuj zeby jednak sie spotkac z nami.

Pyciołek, gratuluję kolejnego ząbka.

Kanus, zdrówka dla Was i Mariczki, mam nadzieje ze sytuacja szybko się poprawi i to tylko ząbki lub objaw poszczepienny.

Justa, bebiko było już dawno temu, ale miało inny skład niz teraz, wswzystko idzie do przodu i mleka też sie zmieniają, to juz niejest to samo bebiko, które było 25 lat temu. My pijemy i ja jestem zadowolona, zresztą chłopcy tez pili i wszystko było ok.

Mamusia, gratuluję, i wiedziała ze tak bedzie zdolna bestia jesteś. Miłego odpoczywania.

Agaciu, chyba musisz wkroczyc między Mateuszka a Miska jako mediator

Hejka ja tylko na chwile i zaraz lece:-) Muszę się pochwalic ze malej wystukalam 2 ząbki:-):tak: nocka minela spokojniee ;-) Bylismy na zakupach kupialm sobie fają tunikee a malej sukieneczke Odwiedziilismy 2 mamusie i Dzidziusia potem poszlismy do babci na obiadek . Teraz mala sobie drzemie a jak wstanie to idziemy na lodyyy bo cos mi sie zachcialo:-p:-p:-p:-p:-p Takze milego dnia Kobitki zyczę Bajjj:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aj pustki tutaj dzisiaj:))))

Ja też tylko na chwileczkę:) My zaliczylismy już dzisiaj 3 godiznny spacerek i cudowna drzemkę malutkiej:) goraczka jest już tylko niemiłym wspomieniem na szczęście:))) Ale zeby nie było tak pieknie to moja kruszyna wczoraj wieczorkiem tak płakała..masakra..nie moglismy jej uspokoic przez dobre 20 minut.....nawet wykąpać się nie dała...ale położyłam ją do cycusia i zasnęła na szczęscie... tak mi jej szkoda było ryczałam razem z nią,,,,:zawstydzona/y:

No,ale dziisaj odpukać póki co super, humorek niuni dopisuje:tak:
Ok babeczki buziaczki ogromne dla Was:*:*:*

jeszcze troszkę prywaty...dziekuje slicznie za cudowne komentarzyki na naszej
klasie:* jesteście wspaniłe pisałam już????:tak::-):tak:

hej:tak: My tez dzis zakupowe szalenstwo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:mamusia i synus dzis zaszaleli a co:-D:-D:-D:-D:-D aaaaaaaaaaa i wreszcie udalo mi sie trafic na skarpeteczki dla Filipka ktore maja delikatne sciagacze i nie uciskaja nozek:-p:-p:-p:-pdzis mielismy ciag dalszy grilowych pysznosci ach kocham taka pogode kiedy mozna jesc na swierzym powietrzu:-D:-D

buziaki dla wszystkich

kana no co ty :-D:-D:-D:-D

hej:tak: My tez dzis zakupowe szalenstwo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:mamusia i synus dzis zaszaleli a co:-D:-D:-D:-D:-D aaaaaaaaaaa i wreszcie udalo mi sie trafic na skarpeteczki dla Filipka ktore maja delikatne sciagacze i nie uciskaja nozek:-p:-p:-p:-pdzis mielismy ciag dalszy grilowych pysznosci ach kocham taka pogode kiedy mozna jesc na swierzym powietrzu:-D:-D

buziaki dla wszystkich

kana no co ty :-D:-D:-D:-D

a ja zdarzylam sobie kupic tylko bluzeczke....i molemu spioszki na krotki rekaw i z krotkimi nogawkami...z dalszych zakupow nici bo poklocilam sie ze swoim:no::no::wściekła/y::wściekła/y:
a chcialam kupic jakis skromny upominek dla dzieci mojej siostry z racji ze w poniedzialek lecimy do Polski....juz nie moge sie doczekac...:-p:-p:tak::tak:

reklama
Rzadko się tu udzielam...ale czytam codziennie od października ubiegłego roku... Widzę, że jesteście tutaj taką fajną grupką internetowych przyjaciółek:tak:

Nie jestem w tym gronie, ale napiszę, bo muszę się wygadać, a nie mam komu.
Jestem załamana, bo mój związek się rozpada:-(. Nie wiem jak to się dzieje, ale z dnia na dzień coraz bardziej się oddalamy. Jesteśmy tak różni, obydwoje uparci...że chyba nie będziemy nigdy w stanie się dogadać:-(. może to tylko taki kryzys, przecież wiele par tak ma...ale ja już sobie przestaje z tym radzić...

Do góry