reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ALEX dzis konczy 4 miesiace :-D:-D:-D ale to zlecialo... a i musze sie pochwalic ze sam juz zaczyna siadac potrafi 5 min siedziec sam a pozniej bummmm i lezy :-D:-D:-D

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla Alex:-):-) Moja Juluchna skonczy za 17 dni 5 mies:-pJak tam mija wam dzien Julka z tatem poszli do dziadkow a ja czekam na kolezanke bo ma przyjsc na kawke:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystkiego Najlepszego dla Alex:-):-) Moja Juluchna skonczy za 17 dni 5 mies:-pJak tam mija wam dzien Julka z tatem poszli do dziadkow a ja czekam na kolezanke bo ma przyjsc na kawke:-p

dziekuje w imieniu ALEXA dobrze miec dziadkow niedaleko masz wiecej czaasu dla siebie...
ja juz nie moge sie doczekac kiedy ja pojade do polski pewnie moja mama nie wypusci pierwszego wnusia z rak :-D:-D:-D

kochana a jak dlugo Fifi jest na nutramigenie...planujecie juz przejsc na normalne mleczko?

na nutramigenie jestesmy juz ok 3 miesiecy:-( przez pierwsze 1,5 miesiaca życia pil Bebilon comfort a potem musielismy przejsc na to paskudztwo:-:)-( do kiedy bedziemy pic nie mam zielonego pojecia:baffled: jak teraz pojde na kolejne szczepienie do swojego pediatry to musze sie spytac jak dlugo jeszcze bedziemy na to mleczko skazani:-(

Dzwoneczka
kochana witam!!!! zagladaj do nas czesciej!!:tak::tak:

My wyszlismy jednak o 12 i przed chwila wrocilismy:-) Bylismy nad woda i zakupilismy Filipkowi chwalony przez ktores mamusie balonik z helem:-D:-D zabawe ma niezla moje dziecie:-D:-D:-D prawie cala podroz przespal biedak a My spokojnie wszamalismy karkóweczke i kielbaske z grilla i piwko zimne z sokiem malinowym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak:

Landryneczko 100 latek dla Aleksa:tak::tak:

co do szczepien to narazie odpukac po zadnym Fifi nie gorączkował ani nie mial zadnych niepokojacych objawow.
Agacia kana trzymam kciuki za zdrowko Waszych szkrabików:tak::tak:

Tak jest dokładnie:-) Moi tesciowie mieszkają przy samej plazy:-) Landryneczko jakiej narodowsci jest twój mąz???

Witajcie mamuski;-)
Melduje sie dzisiaj, egzamin zaliczony,;-)filosoafia na czworke:tak:, jezyk obcy na piatke:tak:, ale bylam zestresowana i zmeczona, Dzieki za wasze kciukasy, jestescie kochane:-):-):-):-)
U nas wszystko w porzadku, jestesmy u rodzicow, odpoczywamy, bo niunka sie wszyscy zajmuja:-p:-p:-p:-p
Ide was troszeczke nadrobic, bo naskrobalyscie:blink::blink::blink::blink::blink:
Milego wieczorku:tak::tak::tak::tak:
Wszystkim solenizantom duzo zdrowka

Landryneczko... wszystkiego najlepszego dla ALEXA...przepraszam,ze zapomniałam o zyczonkach,ale od rana jestem przytłoczona ta gorączka malutkiej, która na szczęscie juz spadła...

Mamuśka oOOOOOOOOOGROMNIESTE GRATULACJE:*:*:* no zdolnicha z Ciebie;*

Witajcie mamuski;-)
Melduje sie dzisiaj, egzamin zaliczony,;-)filosoafia na czworke:tak:, jezyk obcy na piatke:tak:, ale bylam zestresowana i zmeczona, Dzieki za wasze kciukasy, jestescie kochane:-):-):-):-)
U nas wszystko w porzadku, jestesmy u rodzicow, odpoczywamy, bo niunka sie wszyscy zajmuja:-p:-p:-p:-p
Ide was troszeczke nadrobic, bo naskrobalyscie:blink::blink::blink::blink::blink:
Milego wieczorku:tak::tak::tak::tak:
Wszystkim solenizantom duzo zdrowka

a wiec gratuluje kochana...a tak sie stresowalas....madrala z Ciebie...:-p:-p:-p:-p

dokladnie a kremy przeciwzmarszczkowe drogie są więc musisz sie przestać stresować!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a teraz kryzys wiec 0 stresu prosze...:tak::tak:

dziekuje w imieniu ALEXA dobrze miec dziadkow niedaleko masz wiecej czaasu dla siebie...
ja juz nie moge sie doczekac kiedy ja pojade do polski pewnie moja mama nie wypusci pierwszego wnusia z rak :-D:-D:-D

100 latek dla maluszka....:happy::happy:

reklama
justyna - współczuję kochana przejść! Bidulki! Ja na wspomnienie pobytu w szpitalu z Hanią dostaję gęsiej skórki... To jest właśnie najgorsze, że w tych szpitalach człowiek przychodzi z jedną chorobą, a potem łapie następne, masakra...

mamusia - gratuluję pięknie zdanych egzaminów!

U nas dziś piękna pogoda, wybrałam się z dzieciaczkami do Słowiańskiej Wioski w Czechach, Jasiek miał radochę oglądając pokazy słowianskich walk i buszując po osadzie :laugh2: A Hanula przespała wycieczkę, z przerwami na karmionko. Mężulo coś nie domaga, więc byłam sama.

Do góry