reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Widzę, że nie tylko moje dziecię domaga się uwagi krzykiem:-D.
Ja już zaczynam rozróżniać rózne rodzaje :-). Aż wierzyć mi się nie chce, że mój bobas tyle już umie i robi się taki "dorosły"

reklama
Dziendoberek :tak:
Wstałysmy, Pati wcina :-)
Zamiast leniuchowania ide ciacho zrobic, ogarnac okolice i siebie i dzien zleci pewnie jak szalony :sorry:

Rzadko się tu udzielam...ale czytam codziennie od października ubiegłego roku... Widzę, że jesteście tutaj taką fajną grupką internetowych przyjaciółek:tak:

Nie jestem w tym gronie, ale napiszę, bo muszę się wygadać, a nie mam komu.
Jestem załamana, bo mój związek się rozpada:-(. Nie wiem jak to się dzieje, ale z dnia na dzień coraz bardziej się oddalamy. Jesteśmy tak różni, obydwoje uparci...że chyba nie będziemy nigdy w stanie się dogadać:-(. może to tylko taki kryzys, przecież wiele par tak ma...ale ja już sobie przestaje z tym radzić...

Martusia kochana nie przejmuj się naprawdę..... moge Cie zapewnic,ze większych uparciuchów ode mnie i mojego misia nie ma na świecie:p hahaha sprzeczamy się średnio z 10 razy dziennie....ale tak w granicach rozsadku,chociaż czasem poza granicami też się zdarzy...i najgorsze jest to,ze zadne nie chce ustapić....a od czasu jak się urodziła malutka to w ogole jest wiecej powodów.....:sorry: ale to się wszystko da.....teraz już czasem się po prostu smiejemy jak dwa wariaty,bo wiadomo,ze i tak nikt nie odpuści....GŁOWKA DO GÓRY kochana....i zparaszmy do naszego grona:) tutaj są zawsze drzwi otwarte dla grudnióweczek :tak::tak::tak:

Apropos gadania, Pati dzis nauczyłą sie nowego dżwieku od którego szyby drżą w oknach komedia normalnie i caly dzionek az do spanka go testowała:-D:-D:-D takie piskilwe gardłowe "iiiiiii" jak trenująca śpiewaczka operowa, obawiam sie ze to wynik wysłuchiwania spiewanych przeze mnie piosenek, przy moim wątpliwym talencie :-D:-D:-D

Mopek...to jest nic...uwierz...poczekaj na wyzsze tonacje.....my tez takie już przerabiamy.....to jest dopiero czad:p hahahaha

A u nas zaczęła sie akcja ZĄBKI.....to znaczy inaczej rozkręciła się na całego....i to jednak faktycznie órne jdynki....w nocy to sobie tak pospaliśmy,ze ja pierdziele.... co maks 2-3 godzinki pobudka....masakra.... nie pytajcie jak wyglądamy teraz:p hahaha:-D:-D:-D a malutka...malutka własnie zbiera się do spania....:-p

Poza tym piekna pogoda....i moze jakis spacerek.....chcociaz to chorubsko sie nas trzym i puścic nie chce.....
A i mam taki malutki apel do mamusiek wszystkich....pisałam ostatnio do DUNI....no i ona nas podobna stale czyta,ale "głupio" jej po takim czasie napsiac....tak więc moze ja jakos zachecimy ....nie wiem jakies wiadomości na priva,ze nie musi sie nas bac,nie zbiejemy jej za taka długą nieobecnośc:p :tak::-D

Oki sie rozpisałam zmykam uspac smuyka naszego.....BUZIACZKI I miłego dzionka;*

Witam z rana :-) Tak jak mowi kana nie przejmuj sie tym w kazdym zwiazku są jakies klutnie nie ma tzn idealnego zwiazku:tak: Moja rada spedzajcie wiecej czasu ze sobą:tak:Bedzie dobrze:-) aa jeszze dziewczyny mam prosbe zobaczcie na watek"Juz go nie kocham" tam wypowiadala sie nie jaka Avacandan 84 przedstawila podobną historie jak Martusia 87:sorry: cos mi tu nie gra........:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej laseczki :-):-)
Wczoraj z mężem kupiliśmy namiot ogrodowy i meble do ogrodu zrobiliśmy grilla i nic więcej mi do szczęście nie było potrzebne :tak::tak:
A dzisiaj śniła mi się AGATKAS, że dzwoniła do mnie, ale kurcze nie pamiętam o czym gadałyśmy. Sniła mi się pewnie dlatego, że po porodzie pisałam do agatkas sms, że już urodziłam i teraz mam kobietko do ciebie sentyment.:-D:-D:-D

Witam dziewczyny

ja dzisiaj zastrajkowałam i okupuje mojego M komputer dopuki nie naprawi mojego:-D:-D, wstyd informatyk w domu a ja mam 4 miesiące komputer nie zrobiony:wściekła/y:,

pozniej idziemy na grilla, nie moge sie doczekac - juz jestem glodna, milego leniuchowania Wam zycze;-)

reniu kochana gdy moj komputer chociaz troszeczke sie rozchoruje natychmiast mowie mojemu M. ze bedzie musial zostawic mi w domu swoj kompter :)) to dziala natychmiast zabiera sie za usterke:))
Hej:))):-D:-D znow piekna pogoda za oknem koooooooooooochaaaaaaaaaaaammmmmmmm słońce:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Fasolkomaria to teraz nic tylko siedziec i grilowac na dworze:tak::tak::tak::tak:
Martusia mam nadzieje ze u Ciebie dzis juz lepiej:tak::tak:
Agatkas Ja mialam kiedys sen o Cyprysiowej:-D:sorry::sorry::sorry::sorry:
Agaciu musielismy sie zaopatrzyc w letnie ubrania gdyz ja przy kazdej zmianie pory roku otwieram szafe i placze w glos ze nie mam w co sie ubrac!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::sorry::sorry::sorry: dziecko moje tez dostalo letnią serie:-D:-D:-D

Mopku i jak upichcilas cos slodkiego dla gosci??;-);-);-)

Tygrysek:-D:-DJa nie bede tu pisala o sloncu bo u nas jest zawsze:-D:-D:-DMala lezy sobie w lezaczku puscialam jej bajki:-D:-Djakie oczy robi dziwne prz tym:-D a ja znowu sama bo zadzwonili po meza ze ma szybko przyjechac:crazy: nawet w niedziele nie moge miec go dla siebie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(mam dola:zawstydzona/y:

Oj Justa główka do góry kochana:*:*:* zawsze masz nas:) to przynajmniej jakies pocieszenie...:sorry:
Wiesz co zaraz zajrzę do tego wątku.....a co Ci się konkretnie wydaje???

Dzięki dziewczyny za wczorajsze słowa otuchy:tak:. Dziś jest nowy dzień, i jest zdecydowanie lepiej:tak: Nie jest idealnie, ale w nocy przytuliliśmy się do siebie mocno i stwierdziliśmy, że trzeba trochę odpuścić:tak:. Teraz to musi być lepiej:tak:

Agatkas moje dziecię też wciąga sobie od dwóch dni dolną wargę i strasznie przy tym cmoka i pluje:-D:-D:-D. W ogole czasem mam wrażenie, że do tego mleczka coś dodają, bo ona jest tak ruchliwa, ciągle macha nózkami, rączkami, pluje, gada, leżaczek aż cały lata:-D Skąd ona ma tyle energii....

I jeszcze raz baaardzo dziękuje;-)

reklama
Kana kochanie dziekuje wiem o tym:tak: Wiesz co wydaje mi sie zew to te same osoby albo poorstu ktos pisze nie prawde:sorry:

Do góry