reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzieki kochane !!!

moje księżniczki jeszcze dochodzą do siebie i z tego co nasz dr mówił jeszcze troche to potrwa ! Na szczęście trafiliśmy na super personel pielęgniarki z fajnym podejściem do dzieci noi przede wszystkim dr który nas prowadził super, Lenka w niego zapatrzona i zaraz rogal jak ją osłuchiwał ! Widać zaraz że z powołaniem lekarz !

Myszko biedny Jasiek....:zawstydzona/y: aj się nastresują te nasze kochaniutkie maleństwa...

No Mari wychodzą ząbeczki chyba....ale u góry....widać ewidentnie zaczerwienienie i takie białe paseczki....jeszcze nie przebiły skórki....ale kurcze pierwsze ząbki u góry????
Więc moze faktycznie...to te ząbeczki.... wczesniej miala takie czerwone delikatnie u góry,ale po prawej stronie tylko teraz po obu...

pamiętam że u Liwci pod dziąsełkami było widać tez a do ząbków było jeszcze daleko i i tak pierwszy na dole !

Witajcie mamuski;-)
Melduje sie dzisiaj, egzamin zaliczony,;-)filosoafia na czworke:tak:, jezyk obcy na piatke:tak:, ale bylam zestresowana i zmeczona, Dzieki za wasze kciukasy, jestescie kochane:-):-):-):-)
U nas wszystko w porzadku, jestesmy u rodzicow, odpoczywamy, bo niunka sie wszyscy zajmuja:-p:-p:-p:-p
Ide was troszeczke nadrobic, bo naskrobalyscie:blink::blink::blink::blink::blink:
Milego wieczorku:tak::tak::tak::tak:
Wszystkim solenizantom duzo zdrowka

brawo !!!

reklama
hej hej

Nooo my mielismy super nocke, mały obudził się na jedzonko o 5:00 i potem jeszcze pospał do 7:30 :tak:. Teraz okazuje miłość misiowi i go całuje, oooo ... i już sie pokłócili.
Dzisiaj jedziemy na grilla do znajomych, ale się cieszę. Tylko kurde, alebo jestem przewrażliwiona, albomałemu cos w nosku harczy :-(.

Mamusia zdolniacha z Ciebie. GRATULACJE :-).

Witam mamusie
Wczoraj troszkę podczytywałam ale nawet nie miałąm czasu nic napisać, bo szykowałam grilla, a potem gościliśmy się na tarasie, a potem to juz nie miałam siły. Poszłam spac po północy i nawet młoda pospała troszkę dłuzej zeby dac rodzince odpocząc, wstała po 7, rochę zjadłą, zrobiła kupkę i teraz leży z tatusiem w łóżku i pewnie zaraz bedzie jeszcze dosypiac, a chłopaki jeszcze śpią.

Justynko, trzymam kciuki, zeby juz było tylko dobrze i z całego serca wspłczuję tego szpitala i tego co tam przeszłaś razem z dziewczynkami. Mam nadzieję ze już się nie powtórzy.

Dzwoneczko nasz kochana, odzywaj sie częściej, pozdrowionka i buziaki dla Ciebie i rodzinki, no i kombinuj zeby jednak sie spotkac z nami.

Pyciołek, gratuluję kolejnego ząbka.

Kanus, zdrówka dla Was i Mariczki, mam nadzieje ze sytuacja szybko się poprawi i to tylko ząbki lub objaw poszczepienny.

Justa, bebiko było już dawno temu, ale miało inny skład niz teraz, wswzystko idzie do przodu i mleka też sie zmieniają, to juz niejest to samo bebiko, które było 25 lat temu. My pijemy i ja jestem zadowolona, zresztą chłopcy tez pili i wszystko było ok.

Mamusia, gratuluję, i wiedziała ze tak bedzie zdolna bestia jesteś. Miłego odpoczywania.

Agaciu, chyba musisz wkroczyc między Mateuszka a Miska jako mediator

Hejka ja tylko na chwile i zaraz lece:-) Muszę się pochwalic ze malej wystukalam 2 ząbki:-):tak: nocka minela spokojniee ;-) Bylismy na zakupach kupialm sobie fają tunikee a malej sukieneczke Odwiedziilismy 2 mamusie i Dzidziusia potem poszlismy do babci na obiadek . Teraz mala sobie drzemie a jak wstanie to idziemy na lodyyy bo cos mi sie zachcialo:-p:-p:-p:-p:-p Takze milego dnia Kobitki zyczę Bajjj:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aj pustki tutaj dzisiaj:))))

Ja też tylko na chwileczkę:) My zaliczylismy już dzisiaj 3 godiznny spacerek i cudowna drzemkę malutkiej:) goraczka jest już tylko niemiłym wspomieniem na szczęście:))) Ale zeby nie było tak pieknie to moja kruszyna wczoraj wieczorkiem tak płakała..masakra..nie moglismy jej uspokoic przez dobre 20 minut.....nawet wykąpać się nie dała...ale położyłam ją do cycusia i zasnęła na szczęscie... tak mi jej szkoda było ryczałam razem z nią,,,,:zawstydzona/y:

No,ale dziisaj odpukać póki co super, humorek niuni dopisuje:tak:
Ok babeczki buziaczki ogromne dla Was:*:*:*

jeszcze troszkę prywaty...dziekuje slicznie za cudowne komentarzyki na naszej
klasie:* jesteście wspaniłe pisałam już????:tak::-):tak:

hej:tak: My tez dzis zakupowe szalenstwo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:mamusia i synus dzis zaszaleli a co:-D:-D:-D:-D:-D aaaaaaaaaaa i wreszcie udalo mi sie trafic na skarpeteczki dla Filipka ktore maja delikatne sciagacze i nie uciskaja nozek:-p:-p:-p:-pdzis mielismy ciag dalszy grilowych pysznosci ach kocham taka pogode kiedy mozna jesc na swierzym powietrzu:-D:-D

buziaki dla wszystkich

kana no co ty :-D:-D:-D:-D

hej:tak: My tez dzis zakupowe szalenstwo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:mamusia i synus dzis zaszaleli a co:-D:-D:-D:-D:-D aaaaaaaaaaa i wreszcie udalo mi sie trafic na skarpeteczki dla Filipka ktore maja delikatne sciagacze i nie uciskaja nozek:-p:-p:-p:-pdzis mielismy ciag dalszy grilowych pysznosci ach kocham taka pogode kiedy mozna jesc na swierzym powietrzu:-D:-D

buziaki dla wszystkich

kana no co ty :-D:-D:-D:-D

a ja zdarzylam sobie kupic tylko bluzeczke....i molemu spioszki na krotki rekaw i z krotkimi nogawkami...z dalszych zakupow nici bo poklocilam sie ze swoim:no::no::wściekła/y::wściekła/y:
a chcialam kupic jakis skromny upominek dla dzieci mojej siostry z racji ze w poniedzialek lecimy do Polski....juz nie moge sie doczekac...:-p:-p:tak::tak:

reklama
Rzadko się tu udzielam...ale czytam codziennie od października ubiegłego roku... Widzę, że jesteście tutaj taką fajną grupką internetowych przyjaciółek:tak:

Nie jestem w tym gronie, ale napiszę, bo muszę się wygadać, a nie mam komu.
Jestem załamana, bo mój związek się rozpada:-(. Nie wiem jak to się dzieje, ale z dnia na dzień coraz bardziej się oddalamy. Jesteśmy tak różni, obydwoje uparci...że chyba nie będziemy nigdy w stanie się dogadać:-(. może to tylko taki kryzys, przecież wiele par tak ma...ale ja już sobie przestaje z tym radzić...

Do góry