L
landryneczka_1982
Gość
Landryneczko noce mam w miare spokojne,czasem mnie budzi twardy brzuch;-) no i zaczynam miec jazde tego typu, ze latam caly czas do toalety i sprawdzam czy nic nie leci
na kolejnej wizycie mam podstaawowe badanie i usg chyba, no i wyjecie mojego "ZLOTEGO"KRAZKA kurcze do tej pory trzymal wszystko w kupie i jak wyjde od gienia bez krazka to bede wracac chyba do domu z zacisnietymi nogami, aby nic nie wypadlo
a Ty mysle, ze ktg tym razem na kleczkach bedziesz miala
zdam relacje z ktg w sobote mam nadzieje ze nie bedzie na kleczkach to juz by byla przesada i tortura wogole z tym ktg to sa jazdy od samego poczatku.. jak mialam miec 1 ktg to musialam na piechote na 3 pietro wejsc bo winda nie dziala, 2 ktg mialam na stojaco, no a 3 mialam jakies plamki biale przed oczami no i ktg na boku boje sie pomyslec co bedzie w ta sobote tu we wloszech robia 5 ktg a pozniej to juz czekaj na 1 skorcze i do szpitala...
blizej niz dalej juz mamy... i wycofac sie nie mozna
ale jak przechodze kolo sali porodowej to az mnie ciarki przechodza na sama mysl a co dopiero jak tam wyladuje...
nie mowiac o tym ze glupie sny powrocily znow i spac w nocy nie moge... to nadrabiam popoludniami