reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Landryneczko noce mam w miare spokojne,czasem mnie budzi twardy brzuch;-) no i zaczynam miec jazde tego typu, ze latam caly czas do toalety i sprawdzam czy nic nie leci:-D:-D
na kolejnej wizycie mam podstaawowe badanie i usg chyba, no i wyjecie mojego "ZLOTEGO"KRAZKA:-D:-D kurcze do tej pory trzymal wszystko w kupie i jak wyjde od gienia bez krazka to bede wracac chyba do domu z zacisnietymi nogami, aby nic nie wypadlo:-D:-D
a Ty mysle, ze ktg tym razem na kleczkach bedziesz miala:-D:-D

zdam relacje z ktg w sobote mam nadzieje ze nie bedzie na kleczkach :-D to juz by byla przesada i tortura wogole z tym ktg to sa jazdy od samego poczatku.. jak mialam miec 1 ktg to musialam na piechote na 3 pietro wejsc bo winda nie dziala, 2 ktg mialam na stojaco, no a 3 mialam jakies plamki biale przed oczami no i ktg na boku boje sie pomyslec co bedzie w ta sobote:szok: tu we wloszech robia 5 ktg a pozniej to juz czekaj na 1 skorcze i do szpitala...
blizej niz dalej juz mamy... i wycofac sie nie mozna :blink:
ale jak przechodze kolo sali porodowej to az mnie ciarki przechodza na sama mysl a co dopiero jak tam wyladuje...
nie mowiac o tym ze glupie sny powrocily znow i spac w nocy nie moge... to nadrabiam popoludniami:-D

reklama
Hej kochane Mamusie:tak:
JA wczoraj byłam u mojej ginki i co się okazało...naszej Zosi wcale nie w głowie przyjście na świat...szyjka zamknięta, główka wysoko...a ja już bym chciała być na Święta z małą w domu a tu się szykują świąta w dwupaku:zawstydzona/y:, w sobotę mam ktg i ginka ma mnie badać i wtedy zobaczymy dokładnie:tak:

Paola myśle, że to na pewno czop i mam nadzieję, że po mojej wizycie tez tak bede miała:)

Agatkas to trzymam kciuki, żeby tak było-ale przygotuj się na MEGA ból przy tym badaniu...brrrr...:baffled:

Dunia no czas, czas, ale co zrobić jak Dzidzia uparta. A dużo miałaś tej wydzieliny?I jakiej była konsystencji-bo ja czytałam, że czop jest taki galaretowaty-a u mnie na taki nie wygląda..hmmm:baffled:

Zanim nadrobie zaleglosci to obwieszczam szczęśliwą nowinę od Oli2in1:

O 2 45 przyszedl na swiat Maksymilian Szczesniak,wazy 3020 i ma 53cm dlugo
O 2:45 przyszedł na swiat Maksymilian Szczesniak, waży 3020g i ma 53 cm dlugości.

I zdjąteczko malutki jest śliczniutki :-):-):-)

czesc misie malinowe!!Black Wizard,siedzisz jeszcze przy kompie czy juz na samolocie lezysz,hahah:-D...mam nadzieje ze tak!!!Co do tej wydzieliny brazowawej to ja pierwszy taki mocny wyciek mialam jakies dwa tyg temu,a pozniej codziennie po troszku.I to mial byc ten slynny czop..

reklama
A to jeszcze smsek od Oli2in1 z rana:

"Okolo 4 przewieżli nas na poporodówke....małemu będa robic badania czy wszystko jest ok, bo od momentu odejscia wód do rozwiazania minęlo ok 19 godzin i malutki był troszkę siny od niedotlenienia...jezeli wszystko bedzie ok to w sobote wyjdziemy..."

Do góry