reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry Mamusie:-)
Agatkas teraz ja poproszę żebyś mi wywróżyła czy na wigilię będę już z maleństwem Przepowiednio Ty nasza kochana:-) Jakby cio brzuszek z wczorajszego dnia jest w albumiku:tak:
Miłego dnia Laseczki!

Dunia ale masz słodki malutki brzuszek!!!! I Ty już chcesz sie z nim rozstawać??;)
No dobra, coś mi podpowiada, że do poniedziałku to na bank się rozpakujesz:):-)

A ja dzisiaj do gina i się okaże:) Czy mała dobrze leży? Czy jest już jakieś rozwarcie? W ogóle to mi się śniło ostatnio że następnego dnia po wizycie urodziłam:) Może się spełni?:):-D

WITAJCIE;-)

Kankiya jeszcze się nie mieszcze w lateks ale mam nadzieję że już niedługo ha ha ha
ja caly czas pamietam, ze jak sie w niego zmiescisz, to wrzucisz fote:-D:-Dczekam z niecierplowoscia:-);-)

Kana i Marzycielko
trzymam kciuki za waszych mezusiow, nie zamartwiajcie sie na swieta na pewno wszystko sie dobrze skonczy;-)
Witaj Tygrysku spowrotem, pochwal sie ile Twoj Fifi wazyl i jaki byl dlugi:-)
Blizniaki mam nadzieje, ze predko zobaczysz zmiane na wadze, ze Mala super przybiera-tego Ci zycze
Myszqo Jasiu cudowny:-)
Nikado witaj spowrotem:-)
Anoli swietny pomysl z ta przyspieszona kolacja wigilijna:tak:
Landryneczko napisz priva do Cyprysiowej z prosba o dostep do albumiku:tak:
Agatkas zazdroszcze dzisiejszej wizyty-ja dopiero w srode:-(daj znac jak malutka lezy i czy cos sie ruszylo u Ciebie a swoja droga co ile chodzisz teraz do gienia co tydzien i jak inne nierozpakowane mamcie?

Kankiya ja chodzę co dwa tygodnie i mam na zmianę badanie i USG. Dzisiaj mam badanie ale mam nadzieję, że mi sprawdzi jak mała leży.
o dzieki myslalam, ze chodzisz co tydzien, bo ja tez co dwa tyg;-) a jesli chodzi o ulozenie dzidzi to mysle, ze jest to tak wazne do porodu, ze nawet jak nie bedzie tego sprawdzac to zapytaj lekarza i chyba musi to sprawdzic;-)trzymamk kciuki aby Zuzia byla do gory nozkami:-)

Landryneczko napisz priva do Cyprysiowej z prosba o dostep do albumiku:tak:

Kankiya nam zostalo jeszcze 13 dni do rozpakowania sie... ja juz z wrazenie to po nocach nie moge spac... jakie badania masz teraz ...
bo ja to tylko to slynne ktg na stojaco lub na boku :-D ciekawe w jakiej pozycji bede lezec w ta sobote ;-)

Landryneczko noce mam w miare spokojne,czasem mnie budzi twardy brzuch;-) no i zaczynam miec jazde tego typu, ze latam caly czas do toalety i sprawdzam czy nic nie leci:-D:-D
na kolejnej wizycie mam podstaawowe badanie i usg chyba, no i wyjecie mojego "ZLOTEGO"KRAZKA:-D:-D kurcze do tej pory trzymal wszystko w kupie i jak wyjde od gienia bez krazka to bede wracac chyba do domu z zacisnietymi nogami, aby nic nie wypadlo:-D:-D
a Ty mysle, ze ktg tym razem na kleczkach bedziesz miala:-D:-D

reklama
Witajcie-widzę, że nas nie przybyło;-)Choć też mi się wydaję, że Ola już ma obok siebie swoją Kruszynkę:happy:

A ja wczoraj byłam u ginka i zrobił mi takie badanie na fotelu, że myślałam,że mi oczy na wierzch wyjdą-choć stwierzdził, że to do końca nie było takie bolesne jakie trzeba-bo się zlitował nade mną bo mu jęczałam, że już,już-ale naprawdę ból nie do opisania i wytrzymania:szok:

I teraz od rana na wkładce sączy mi się taka brązowawa wydzielina nawet jej sporawo-jak myslicie to czop śluzowy-bo trochę się boję co to może być:baffled:

Do góry