reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa po Zoziekozie jest Madzienka.....ale nie mam jesce dokładnych danych co do godzinki.....wiem tylko,ze Jula wazyła 3200g i miała 56cm.....zaraz Ci poszukam kto był w miedzy czasie:}}}}

reklama
dobry wieczór mamuśki!
Pierwsza partia pierogów na święta już się mrozi, jutro zabiorę się za kolejną.

Byłam wczoraj na wizycie u lekarza i oznajmił że wszystko szczelnie pozamykane i powolutku wszystko się szykuje do porodu ( nie wiem co miał na myśli bo chwilę wcześniej powiedział że wszystko pozamykane):baffled:. Nawet usg mi nie zrobił, stwierdził ze jak nie urodzę w terminie to 29.12 mam się wstawić w szpitalu na wywołanie nawet już mi skierowanie wypisał. On chyba oszalał. A i jeszcze na wyjście mi oświadczył niby serio niby żartem że mam tylko nie wpadać na pomysł i nie trenować schodów. No i oczywiście jak coś się będzie działo to mam dzwonić no chyba że się zacznie to jak skurcze co 10 min to przyjechać.

reklama
darina to cie doktorek pocieszył:rofl2: a ja juz pierozki nakleiłam i mysle co teraz moglabym przygotowac juz szybciej zeby miec luzniej przed samymi swietami:-)

Do góry