reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mam wiadomosci od Madzienki:

"Czesc ciotki:) juz po wszystkim :) nie bardzo wiem co sie dzieje, ale jakos daje rade. Julcia juz jest z nami... waży 3200g i mierzy 56 cm :) Dzisiaj jest obserwowana przez kardiologa wiec trzymajcie kciuki,zeby wszystko było dobrze... buziaczki dla Was:* "

OGROMNIASTE GRATUCLACJE:*:*:*

Alez to wszystko szybko sie dzieje!!!! GRATULACJE MADZIENKA I TRZYMAM KCIUKI ZA MALENKA JULECZKE!!!!!!!! WRACAJCIE DO NAS JAK NAJPREDZEJ!!!

reklama
MADZIENKA - OGROMNIASTE GRATULACJE!!! TRZYMAM KCIUKASY ZA JULECZKĘ.

Marzycielka - buziaki dla Oliwki z okazji ukończenia 3 tygodni :-)

Pytia gratulacje dla Haniulki:*:* od cioci i tego małego niewdzięcznika w brzuszku:}

Dziękujemy bardzo :-)

Black Wizzard - witamy na grudniówkach :-)

A mi już chyba odbija. Dziś snił mi się mój gin.
A, że to przystojny facet - to się działo :rofl2:

:-D:-D:-D Ty to mnie zawsze rozbawisz kochana :-D

...ja tu nie chce siac paniki, ale juz mnie przeczyszcilo, cos mi tak pyk! peklo w srodku i pozniej wyplynelo - ale za malo jak na wody i mam skrcze, jeszcze nieregularne ale troche bolesne....sie zobaczy...i straaaasznie swedzi mnie skora z wrazenia wysmarowalam sie maslem kakaowym:))))

dwoneczka- to ja tak skromnie trzymam kciuki za rozpoczęcie się akcji porodowej :))
mnie podczas spacerku strasznie bolał kręgoslup ;/ i zaczęłam miec duszności..ale doszłam odpoczęłam i jest ok
teraz mykam zamówić karuzele i jakis prezent dla mężulka na rocznice ślubu :)

dwoneczka- to ja tak skromnie trzymam kciuki za rozpoczęcie się akcji porodowej :))
mnie podczas spacerku strasznie bolał kręgoslup ;/ i zaczęłam miec duszności..ale doszłam odpoczęłam i jest ok
teraz mykam zamówić karuzele i jakis prezent dla mężulka na rocznice ślubu :)

Udanych zakupow:)))
Jsli chodzi o kciuki to ja tez trzymam, choc boli:baffled:

Kana- jestem za.....bo na razie rozmowy z małym łobuziakiem nie przynoszą skutków :/ a baardzo juz bym chciała miec tego urwisa przy sobie...

reklama
Do góry