reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mam wiadomosci od Madzienki:

"Czesc ciotki:) juz po wszystkim :) nie bardzo wiem co sie dzieje, ale jakos daje rade. Julcia juz jest z nami... waży 3200g i mierzy 56 cm :) Dzisiaj jest obserwowana przez kardiologa wiec trzymajcie kciuki,zeby wszystko było dobrze... buziaczki dla Was:* "

OGROMNIASTE GRATUCLACJE:*:*:*

Alez to wszystko szybko sie dzieje!!!! GRATULACJE MADZIENKA I TRZYMAM KCIUKI ZA MALENKA JULECZKE!!!!!!!! WRACAJCIE DO NAS JAK NAJPREDZEJ!!!

reklama
MADZIENKA - OGROMNIASTE GRATULACJE!!! TRZYMAM KCIUKASY ZA JULECZKĘ.

Marzycielka - buziaki dla Oliwki z okazji ukończenia 3 tygodni :-)

Pytia gratulacje dla Haniulki:*:* od cioci i tego małego niewdzięcznika w brzuszku:}

Dziękujemy bardzo :-)

Black Wizzard - witamy na grudniówkach :-)

A mi już chyba odbija. Dziś snił mi się mój gin.
A, że to przystojny facet - to się działo :rofl2:

:-D:-D:-D Ty to mnie zawsze rozbawisz kochana :-D

...ja tu nie chce siac paniki, ale juz mnie przeczyszcilo, cos mi tak pyk! peklo w srodku i pozniej wyplynelo - ale za malo jak na wody i mam skrcze, jeszcze nieregularne ale troche bolesne....sie zobaczy...i straaaasznie swedzi mnie skora z wrazenia wysmarowalam sie maslem kakaowym:))))

dwoneczka- to ja tak skromnie trzymam kciuki za rozpoczęcie się akcji porodowej :))
mnie podczas spacerku strasznie bolał kręgoslup ;/ i zaczęłam miec duszności..ale doszłam odpoczęłam i jest ok
teraz mykam zamówić karuzele i jakis prezent dla mężulka na rocznice ślubu :)

dwoneczka- to ja tak skromnie trzymam kciuki za rozpoczęcie się akcji porodowej :))
mnie podczas spacerku strasznie bolał kręgoslup ;/ i zaczęłam miec duszności..ale doszłam odpoczęłam i jest ok
teraz mykam zamówić karuzele i jakis prezent dla mężulka na rocznice ślubu :)

Udanych zakupow:)))
Jsli chodzi o kciuki to ja tez trzymam, choc boli:baffled:

Kana- jestem za.....bo na razie rozmowy z małym łobuziakiem nie przynoszą skutków :/ a baardzo juz bym chciała miec tego urwisa przy sobie...

reklama
Do góry