reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
MARZYCIELKO witaj!!!!!!Tęskniłysmy a córeczkę masz cudną:tak:
Kokusia powodzenia!!!!!

My wrócilismy z imienin i chyba pora iść spać....

Dobranoc kochaniutkie!!!!:-)

Witaj Marzycielko!!!! Oliwia jest po prostu cuuuudna!!!!!

Napisałam gratulacje od nas Justynie i odpisała:

"Dziękuję bardzo! Mała ma 3kg i bliższe spotkanie dopiero jutro bo wstawać nie mogę a tak już bym chciała ją mieć ze sobą! Mam nadzieję, że u Was same dobre wieści! PA!"

Kokusia trzymam kciuki!!!!!!!!!!:)

Morbital - najważniejsze to się nie denerwuj, przecież wszystko musi być dobrze:)!!

Ja dzisiaj byłam najpierw na koncercie zespołu "Czerwony tulipan" - młoda była zachwycona - fikała koziołki cały koncert:)
Potem byliśmy na szkole rodzenia i akurat dziewczyna rodziła pokój obok - normalnie zaczynam się bać... tak strasznie krzyczała i płakała:(

Jejku chwilkę tu nie być i tyle się dzieje.....
Marzycielko super że wróciłas brakowało tu Ciebie bardzo....
Malutka sliczniutka i wygląda na taką grzeczną. A jak Ty się czujesz? Przeszły te wszystkie dolegliwości ciążowe jak ręką odjął czy cos Cie jeszcze męczy? No i jak sobie radzisz z karmieniem?

Morbital co oni Ci kurna robią? To wcześniej nie wiedzieli że jeszcze nie czas na cc?
Kokusia jejku......co za niespodziewana wiadomość... Trzymaj sie oby szybko i w miarę bezboleśnie poszło.....

Pewnie jutro jak włącze BB to następna już będzie na porodówce..

Dobranoc wszystkim

JUSTYNKO - OGROMNE GRATULACJE, SZYBKIEJ REGENERACJI I SAMYCH CUDOWNYCH CHWILEK W ILOŚCIACH PRZEOGROMNYCH!!

Sawka - ja będę ściskać kciuki ze wszystkich sił, mam nadzieję, że pójdzie szybko, sprawnie i na medal!!

anoli, hehehe, no byłyby jaja, ale zawsze mój mąż może się podemnie podszyć i nas podkablować, hihihi.

Yoka - wcaleci się nie dziwię, mój by miał przesrane jak stąd do zachodu słońca!!

anoli - ale jaja, pisz jak się wyjaśniło z tą paczką, bo samej mi skoczył nerw! O już widzę, że jednak idzie, całe szczęście, napisz jak dojdzie!!

dzwoneczka - wsadź mu tą buteleczkę po piwku w dupkę jak zaśnie!! A ja bym wlaśnie go obudzila jak zaczniesz rodzić i go ostro przegonila i bedzie sie na czym wyżyć... same superlatywy!!

Anka - to za ciebie też trzymam kciuki w poniedzialek!!

eager - faktycznie, fatalnie, dobrze, że ogień się nie przeniusł na sąsiednie domy.... No i trzymam kciuki za udany masażyk.

Renia - Jezusie!! Ty mieszkasz z myszą... brrrr... już mam wszystkie włoski na baczność!

blizniaki - oby faktycznie to była pomyłka!!

Ola2in1- ty się nie śmiej, ja mam kumpelę tak uzależnioną od kropli do nosa, że podczas porodu ściskała aplikator w ręku!!

kokusia - ale jajka!!! trzymam kciuki jak cholera, chyba będę miała problem żeby zasnąć!!

Marzycielko - miło czytać, że masz pozytywne odczucia z porodu, to bardzo ważne!! Lece zaraz zobaczyć tą cudnistą księżniczkę twoją....

Morbital, kotuś nie stresuj się, widocznie maleńki nie jest jeszcze gotowy, nie ma co się spieszyć!! Odpocznij jeszcze i jedz ładnie, żeby maleńki miał dużo siły!

ewelw - super, że wizyta udana i weekendzik też milusi!!

Agatkas - dzień pełen wrażeń nie ma co, hehehehe!!

A mnie dziś znowu rozbolał ząb, do tego noc ze skurczami i cały dzień na mieście, zakupy zrobione olbrzymie no i zaraz jak Misia kimnie to włączamy sobie "Książę Kaspian" i wcinamy lodziki!! Skurcze mam dziś okrutne, ale mam nadzieję, że się dokulam do jakiegoś 10 grudnia co najmniej. W nocy śniły mi się cały czas wodospady i fontanny, hehhe...ciekawe co to znaczy...

renia - grunt, że kocurek obrotny, teraz mogę iść spać spokojna o ciebie, hehehe! A dla kota jakaś ekstra puszeczka w prezencie się należy!!

witam!
Mam pytanie do dziewczyn które są na zasiłku rehabilitacyjnym. Czy byłyście wzywane na komisję lekarską i jak długo czekałyście na odpowiedz Zus-u? Ja Już miesiąc temu złożyłam papiery i do tej pory żadnych odpowiedzi a 25.11 kończy mi sie 182 dni chorobowego i nie wiem co dalej.Bardzo was proszę o pomoc

reklama
No ja zwariuje co się dzieje dziewczyny uspokójcie sie ja tez chce.
ANIA JUSTYNA GRATULACIE I DUZO ZDROWIA DLA WAS I DZIECIACZKOW.
KUKUSIA ale masz fajnie powodzenia.
MARZYCIELKA witaj z powrotem OLIWKA prze sliczna.

Do góry