reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie laseczki!!

OO widze, ze mamy kolejnego dzieciaczka, ale superrrrrrr:-):-):-):-):-)
Agatkas jak nie urodze przed terminem z powodu krazka to bede wyczekiwac razem z Toba, wiec nie martw sie Kochana:tak:

Dla rannych ptaszków niespodzianka :

Ania urodziła Synka

Ogromne gratulacje Aniu, duzo zdrowka dla Ciebie i synusia!!!!!!!!

Aniu ogromniaste gratulacje!!!!!!

Witajcie Kochane :-)

Kurcze ja to jakaś rozbita jestem ostatnio, a to "ostatnio" to się ciągnie i ciągnie (chyba od śmierci szwagra) :-( To głupie, ale nawet nie wiem, czy już chciałabym urodzić, czy wolałabym jeszcze troszkę z brzuszkiem pochodzić, chociaż zaczął się już 38. tydzień :-( Płacz ciągle mam na czubku nosa, wszystko mnie okropnie denerwuje, nawet najdrobniejsze problemy przytłaczają tak, jakby świat miał się przez to zawalić... No i mam wrażenie, że to nigdy nie minie :-( Święta za pasem, a ja w ogóle tych Świąt nie czuję, chociaż wiem, że trzeba myśleć o prezentach, bo później na ostatnią chwilę różnie to być może no a prezentów mam masę do kupienia, bo rodzinka duża.. Na dodatek niewyspana ciągle jestem i nie bardzo mam możliwość nadrobienia snu w ciągu dnia... Ech ponarzekałam troszkę a teraz czas wziąć się w garść... Mam nadzieję dziewczynki, że u Was lepsze nastroje...

Miłego dzionka wszystkim no i przypominam tym, które chciały Strzelca, że już można spokojnie rodzić :-D Strzelec to super znak :-D Wiem co mówię :-D

Agatkas a jakie książeczki kupiłaś?

Ostatnia edycja:
Ja rowniez mialam pierwsza cesarke i u mnie maz byl caly czas obecny podczas "operacji":tak: Oczywiscie nie dali mu przeciac pepowiny ale to zrozumiale i mial siedziec przy mnie od strony glowy :)) A pod moimi piersiami postawili mini parawanik, ale on i tak podgladal:-D Potem dali mu coreczke zeby mi pokazal i 5 min wspolnego posiedzenia, dla mnie polezenia na stole operacyjnym, a potem to juz mierzyl , wazyl z nimi . Mam nadzieje ze druga cesarka bedzie podobna pod tym wzgledem :tak:
Wiec nie zamartwiaj sie , moze i u Ciebie tak bedzie mozna zrobic???? Orientowalas sie ??

Z tego co mi położna mówiła, to fakt, kiedyś mógł być mąż przy cesarce. Ale kiedyś pewien mąż zaczął narzekać na lekarzy, którzy podczas cesarki rozmawiali między sobą o jakimś tam aktorze z jakiegoś filmu, i tego facet strasznie się wkurzył, podobno, że jego żona tu RODZI ICH DZIECKO, a oni beszczelnie o filmach sobie plotkują. Miał do nich duże pretensje, sprawa poszła dalej, i właśnie od tego czasu jest zakaz przebywania męża przy porodzie (cesarce):wściekła/y::wściekła/y::-:)-(, więc chyba już nic z tym nie zrobie, a już sobie wyobrażaliśmy jak w tych pierwszych minutach bierzemy naszą kruszynkę na ręce ...

Włąśnie dotsałam od niej smska i musiałąm się tą miłą wiadomością podzielić, wiec cytuję:
" Ja już jestem po wszystkim. O 23:55 odeszły mi wody, rozwarcie na 3 cm i skurcze co 3 minuty. Po 1:00 wzięli mnie na porodówkę. Przed 3:00 miałąm już 8 cm rozwarcia, ale głóka nie schodziła w dół, bo nie chciałam leżeć na boku. W końcu o 4:45 urodziłam. Nawet nie widziałam mojego synka, bo miałam zamknięte oczy, a oni szybko Go zabrali bo był zmęczony. Poród był dla mnie straszny, darłam sie tak, ze cały szpital mnie słyszał."

Jak dostanę wiecej info, to Wam napiszę
:szok: JENY JUŻ ?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Chwile mnie nie bylo a tu sie rozdwajaja :tak: GRATULACJE ANIU!!!!!!!!!!!!!!

Tak w ogole to witam sie przy sniadanku.

W ogole musze wam powiedzioec ze strasznie mnie doluje jak sie rozdwajamy a ja nadal z brzuszyskiem :zawstydzona/y:

Blizniaki nie napisala Ania wagi, dlugosci itd co bym ja wpisala na liste? :-D

reklama
wam to dobrzeja dopiero mam termin na 31 grudnia... juz nie moge sie doczekac maly Alessandro daje popalic kopie jak maly pilkarz!!! biedny moj zoladek...

Do góry