Witajcie o poranku
Aniamanu, czekamy z niecierpliwoscią co z Twoja szyjką:-), a pamiętam jak jeszcze niedawno martwiłaś sie przedwczesnym porodem, a tu juz czas:-)
Rzeczywiście tak bylo moze uda mi sie tym razem miec normalny bez cesarki poród.
reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Też bym już poszła kapać sie i spać, ale czekam jeszcze bo mąż ma wrócić, tira zostawia na parkingu i chcę pojechać go stamtąd odebrać, to niedaleko, ale taka pogoda, ze nie chcę żeby łaził i wolę po niego podjechać.
Paola, Villemo, miłych i spokojnych snów.
Agatkas, niezła kombinatorka z Ciebie, co będzie jak mąż znajdzie Twoją zakamuflowaną czekoladkę?
Agatkas, niezła kombinatorka z Ciebie, co będzie jak mąż znajdzie Twoją zakamuflowaną czekoladkę?
Ostatnia edycja:
renia200
mama Victorki :)
A mnie przeszło:-(
Dobranoc
Dobranoc
Witam brzuchatki
Z całego serducha dziękuje Wam za życzonka i wszystkie ciepłe słowa :-)
U mnie nadal byle jak....samopoczucie kiepskie....co prawda ciśnienie trochę spadło i jestem jeszcze w domku ale wcale się nie cieszę.....sytuacja nadal napięta....co prawda mój wrócił wczoraj do domu z bukietem róż jakby to miało załatwić sprawę więc wstawiłam je do wazonu ale nadal z nim nie rozmawiam...jakoś nie mam ochoty nawet na niego patrzeć :-( do tego wszystkiego wczoraj dowiedziałam sie że jakaś nowa pracownica odemnie z firmy została niedoinformowana i sprzedała przez przypadek mój zarezerwowany wózek!!!!!!!Co poprostu doprowadziło mnie do białej gorączki!!! To były chyba najgorsze urodziny w życiu :-(
No rzeczywiście nie za ciekawe te urodziny wszystkiego dobrego ja tez bym sie wsciekla jak by mi mój wózek upatrzony sprzedali chyba bym pogryzła.
Myszqa
Ja idę pod prysznic i spać. Znowu czuję się jak po jeździe konnej. I do tego mam mega zgagę
Kurde, fajnie jest być w ciąży 
Dobrej nocki zyczę.
Jakoś Cyprysiowa się nie odzywała cały dzień
Czyżby czyżyk?
Idę bo już głupoty pisze

Dobrej nocki zyczę.
Jakoś Cyprysiowa się nie odzywała cały dzień

Czyżby czyżyk?
Idę bo już głupoty pisze

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Też bym już poszła kapać sie i spać, ale czekam jeszcze bo mąż ma wrócić, tira zostawia na parkingu i chcę pojechać go stamtąd odebrać, to niedaleko, ale taka pogoda, ze nie chcę żeby łaził i wolę po niego podjechać.
Agatkas, niezła kombinatorka z Ciebie, co będzie jak mąż znajdzie Twoją zakamuflowaną czekoladkę?![]()
Tak dobrze ją ukryłam, że na pewno jej nie znajdzie
Tyle dobrze że zezwolił na małe co nieco w postaci Puddingu Smakija
dzwoneczka
Dobranoc Dziewczynki

blizniaki2000
Agatkas, trzymam kciuki za tajną misję, tzn. żeby mężowy nie obudził sie jak będziesz tą czekoladkę szamała
Mojego już odebrałam, więc lece się kąpać i spać, bo jakaś zdechłą jestem.
Spokojnej nocki brzuchatki i śnijcie o swych cudnych bobaskach

Mojego już odebrałam, więc lece się kąpać i spać, bo jakaś zdechłą jestem.
Spokojnej nocki brzuchatki i śnijcie o swych cudnych bobaskach
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dobrej nocki dziewczęta
Ja lecę poczytać bo sobie trzy książeczki nowe zakupiłam w końcu
reklama
Ewushka
A ja już wiem, że będzie cesarka :-( i dużo bym dała, żeby móc rodzic z moim M, a tak ?? nie zobaczy maluszka w tych pierwszych najważniejszych minutach po jego urodzeniu, bardzo chciałam, żeby tatuś mógł być przy ważeniu, mierzeniu, i myciu dzidzi..a tak ... zawołają go już "po wszystkim" :--(, a to nie to samo :-
-
-(
Ja rowniez mialam pierwsza cesarke i u mnie maz byl caly czas obecny podczas "operacji"

Wiec nie zamartwiaj sie , moze i u Ciebie tak bedzie mozna zrobic???? Orientowalas sie ??