reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas - mleko u mnie działa, do tego obrane (koniecznie!!) migdały. No i Reni to moj wieli przyjaciel od serca!

Agga - no to widzę, że my na tym samym wózku jedziemy, surcze i bóle podobnie i też czekamy na wizytę w przyszłym tygodniu...

pytia - ja też ochotę mam ale nie mogę, bo zaraz mam mega skurcze i nie chce ryzykować....

sawka - ja mam chyba wszystkie mozliwe bóle, hehehe i są u mnie normalne, szyjka zamknięta była na ostatniej wizycie na 4 spusty!

Anka - no to córcia wielka będzie!!! Wow, no i super, że zdrowiutka i czeka ładnie na swój termin.

zetka - bardzo fajniutki ten wózeczek!

A ja właśnie wypatruję męża, bo chcę żeby mnie w ońcu zmienił przy Misiolinie, bo już padam na pyszczek....

reklama
MISIÓWKAto NIE JESTES SAMA JA TEZ CZEKAM NA MĘZA ZEBY MNIE ZMIENIL BO OLA WYMYSLA TAKIE RZECZY DO ZABAWY ZE GLOWA BOLI.A BALAGAN JAK BY TORNODO PRZESZLO PRZEZ JEJ I NASZ POKOJ.MÓJ MAŻ BEDZIE TROCHE WKURZONY BO GARY NIE POZMYWANE PRANIE NIE POWIESZONE I DO TEGO TEN BAŁAGAN...ALE CÓŻ JA JESTEM W CIAŻY I NIE MAM JUZ SIŁY.:crazy:

Chyba dopiero tydzień.......ja kupując na allegro na paczkę krajową czekałam czasami ponad 2 tygodnie.....

Agatkas o jakich kołysankach pisza dziewczyny???

zetka witam :-) ja mam X-lander XA limitowana edycja:-)

Yoka przesłałam dziewczynom kilka kołysanek-utulanek Turnau i Umer.

Zgaga na razie sama mi przeszła, ale dzięki za rady dziewczęta!!!

Zetka ja mam x-landera XA pomarańczowego:)

Sawka prześlę Ci resztę ale wieczorkiem albo rano bo teraz nie mam za bardzo czasu. Tylko sprawdź czy masz wolne miejsce na skrzynce bo coś mi od Ciebie wróciło:)

agatkas bardzo mi sie podobaly x-landery.chciałam sobie kupic x-lander go.ale wystraszyłam sie małej spacerówki.a te xa sa super ale jako spacerówka bardzo duze i ciazkie.a ja mam wąską klatke schodowa.i małe mieszkanko. A na klatce kradna szybciutko.wiec nie mogla bym go zostawic nawet na chwilke.

Jenu dziewczyny ale jestem dzis nie do zycia, czytam co napisalyscie od kilku godzin, co chile robie sobie przerwy, najchetniej to bym sie spac polozyla juz ale moje dziecie dopiero za godzine idzie spac, pozniej wspolna leci takze jescze troche musze wytrzymac.

Co do wózka to ja mam takowy
Wózek dziecięcy wielofunkcyjny Coletto Austin 4 pistachio [wielofunkcyjny] - 1,199.00 PLN : Maked : Wózki, Foteliki, Zabawki, Śpiwory, Łóżeczka.

I musze Was do porzadku doprowadzic bo o zakupach piszemy na zakupach :tak:

Zapomniałam wam dziewczyny napisać co do ZUS-u. Więc 2 października składałam papiery do rehabilitacyjnego, a 22 października ZUS już wydał decyzję, czyli u mnie zajęło im to 20 dni.

reklama
cyprysiowa fajny ten wózeczek.a jak jest spacerówka???oparcie sie rozkłada do pozycji leżacej <plecy>czy razem z podnóżkiem<jak fotelik samochodowy?>? Widze ze wszystkie macie takie duże ,masyne wózeczki.:-d

Do góry