reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie Mamuśki!
Ja po wizycie u gina i po USG. Najważniejsze że z dzidizą jest wszystko ok i że nie zmieniła płci, czyli nadal jest dziewczynką, no i to całkiem spora bo ma 3300g. Wychodzi na to że nie będzie nic mniejsza od swoich braci, a może nawet większa.
Do porodu jak na razie się nie wybieram, szyjka wysoko i zamknięta, jedynie co to główka troszkę zeszła na dół, ale nie jest jeszcze bardzo nisko, czyli kulamy się nadal.

Przy okazji byłam dziś w Ikei, dawno tam nie byłam ale jak przeszłam te dwa pietra to ledwo doczłapałam się do wyjścia. Idę poczytać troszkę co tam u Was.....

Kochana gratuluję dobrych wiadomości:tak:, już spora ta Twoja krusynka moja jescze dużo mniejsza bo ma dopiero 1900gram ale kopie jakby miała dużo więcej:tak:

SAWKA6 NAPISZ MI PROSZECO JESZ?BO JA NIE MAM JUZ KONCEPCJI.CIAGLE JEM TO SAMO.JUZ MI OBRZYDLO.NIE MOGE WOGLE JESC NABIALU .CUKIER MI SKACZE PO NIM.A MAM TAKA WIELKA OCHOTE NA MLECZKO .NO I OCZYWISCIE NA JAKIEGOSŚ FASFUDA.:angry::crazy:

Anka34 twoja córcia bedzie calkiem spora, pewnie kolo 4kilo, super ze wszystko ok:-)

Czuje sie coraz ciezej i jestem mega zla, bo popsula nam sie pralka. Zamowilismy czesc zamienna z pl i idzie poczta juz tydzien-priorytetem:crazy:. Jak zaginie to bedziemy musieli kupic pralke, bo tak sie nie da dluzej:no::wściekła/y:

reklama
Anka34 twoja córcia bedzie calkiem spora, pewnie kolo 4kilo, super ze wszystko ok:-)

Czuje sie coraz ciezej i jestem mega zla, bo popsula nam sie pralka. Zamowilismy czesc zamienna z pl i idzie poczta juz tydzien-priorytetem:crazy:. Jak zaginie to bedziemy musieli kupic pralke, bo tak sie nie da dluzej:no::wściekła/y:
Chyba dopiero tydzień.......ja kupując na allegro na paczkę krajową czekałam czasami ponad 2 tygodnie.....

Agatkas o jakich kołysankach pisza dziewczyny???

zetka witam :-) ja mam X-lander XA limitowana edycja:-)

Do góry