reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cos sie dzisiaj zle czuje :-(. Kregosłup mni boli, na dole, kosc ogonowa, od czasu do czasu przy jajnikach, i jeszcze na dodatek brzuch mi sie robi twardy.

A jeszcze jutro przyjezdza tesciowa do mnie, na urodziny, jakby nie rozumiała zdania " Musze lezec " , buuuuu, zawsze sie wprasza :crazy:. Ahhhhh co za humor.

reklama
Agacia niektorzy nie rozumieja ze mamy prawo na tym etapie ciazy nie funkcjonowac jak dawniej ze jest nam ciezko i czasem cos nas boli lub mamy ochote poprostu nie wstawac z łózka....wrrr:crazy:
No ale cóz...

A ja zrobilam dzis spaghetti i czekam na meza, zjemy razem bo ma wrocic wczesniej:-)

Ktos tu nie ma litosci i roi mi smaka na pierogi ruskie. Dawniej to mialam zachcianke robilam ok 100 i jadlam 2 dni a reszte mrozilam, ale teraz obawiam sie ze mój kregoslup tego nie przezyje i musze sie oblizac:-p;-):-D

Trzymam kciuki ze Yoke, zeby udalo sie lekarzom jej pomoc i szybko do nas wróciła:-)

Czesc laseczki

Wczoraj nie pisalam bo caly dzien siedzialam u znajomych. Niby tylko siedzialam a jak wrocilam to bylam tak zmeczona ze ledwo zylam, cala obolala... ehhhh

Dzis znowu nie najlepiej juz 2 no-spy forte pochloniete... boli mnie podbrzusze i krzyz, jak na okres...

Biedna Yoka...szpital to nic fajnego...

Agacia poloz sie i wsuwaj no-spe

ja dzis bez obiadku, jajecznice tylko zrobilam. Jutro mam rybke :tak:

dobry wieczór kochane mamusie:-)

my dziś dzień z przygodami - trafiliśmy do szpitala z regularnymi skurczami, po ścianach można było z bólu chodzić, byłam przerażona:szok: skurcze minęły ja nie zdecydowałam się położyć na patalogii ciąży, leże w domku i w razie silnych skurczy mam wezwac pogotowie i wrócić na oddział...rano przed tym wszytskim bardzo się zdenerwowałam - jakiś gbur ze spółdzielni mieszkaniowej doprowadził mnie do furii swoim aroganckim zachowaniem, później wsiadłam w autko i pojechałam do dzidzia i nie dojechałam bo skręciłam prosto na pogotowie ehhhh

yoke pozdrówcie mocniuteńko jeżeli ktoś ma z nią kontakt,

idziemy leżec
pozdrawiam i dobrej nocki

dobry wieczór kochane mamusie:-)

my dziś dzień z przygodami - trafiliśmy do szpitala z regularnymi skurczami, po ścianach można było z bólu chodzić, byłam przerażona:szok: skurcze minęły ja nie zdecydowałam się położyć na patalogii ciąży, leże w domku i w razie silnych skurczy mam wezwac pogotowie i wrócić na oddział...rano przed tym wszytskim bardzo się zdenerwowałam - jakiś gbur ze spółdzielni mieszkaniowej doprowadził mnie do furii swoim aroganckim zachowaniem, później wsiadłam w autko i pojechałam do dzidzia i nie dojechałam bo skręciłam prosto na pogotowie ehhhh

yoke pozdrówcie mocniuteńko jeżeli ktoś ma z nią kontakt,

idziemy leżec
pozdrawiam i dobrej nocki

Morbital jacieeeeeee:szok: uważaj na siebie!!

reklama
Dostałam smska od YOKI więc przekazuje go wam....:tak:

"Hej u Nas w miare choc lezac w szpitalu to malo komfortowa sytuacja.Tym bardziej ze jest week a w week lekarze odpoczywaja...nadal mnieboli i nie wiem czy w ogole mi pomaga.Do tego jestesmy niewyspane bo w nocy 3 razy budzenie na badanie trabka, cisnienie i temperaturka a o 5.30 to juz mega pobudka na ktg i w dzien to samo.Tesknie za Wami i mam nadzieję ze juz niedlugo mnie stad wypuszcza.Buziaki dla wszystkich brzuchatek.YOKA"

Do góry