reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzisiaj na szczęście nie ma pełni bo najbliższa jest 13 listopada:-)

Uciekam spać i trzymam za Was kciuki aby nic złego się nie działo.
Miłej Nocki Dobranoc:-)

ja tez juz uciekam spac, zebym tylko nie zaczeła w nocy rodzic bo cos mam złe przeczucia :-(.
Niby biore fenoterol, który ma powstrzymac skurcze ale i tak mi brzuch twardnieje dosc czesto, wiec moze mi sie zwiekszyło rozwarcie ahhhhh, :baffled: uciekam bo za duzo mysle :-(.

Miłej nocki zycze .:-(

Witajcie Dziewczynki:)
Ostatnio mam tyle na głowie, że nawet nie mam czasu trochę się tu poudzielać :-( Widzę, że straszne rzeczy dzieją się u co niektorych z Was :-(Wiem, że już bliziutko rozwiązania, ale mimo wszystko chyba jeszcze troszkę za wcześnie, więc dziewczyny uważajcie na siebie, bo z tym nie ma żartów :no: I w sumie jestem w szoku, bo u mnie spokój i cisza. Nie mam żadnych skurczy, nic mnie nie boli, przesypiam spokojnie całą noc. Tylko się cieszyć ;-) I mam nadzieję, że jak najdłużej tak właśnie będzie :tak:
No nic kochane Brzuchatki idę spać, bo już pora na Nas:)

Czy dzis jest pełnia? :eek:

Już była w tym miesiącu :) Na szczęście. Ale coś mi się wydaje, że w czasie listopadowej pełni ktoś się już rozsypie :tak:

Widzę dziewczyny, że skurcze coraz powszechniejsze. U mnie też brzuszek się na napina, ale na razie nieregularnie, więc się tym nie martwię. Na szczęście dziewczyny nawet przy skróconej szyjcie, małym rozwarciu i napinaniu brzuszka można spokojnie donosić ciążę w okolice terminu. Tylko trzeba duuuuużo wypoczynku.

reklama
Dzien dobry

Ja w dwupaku :tak:

Zaczał mi sie 34 tydzien- kurcze to juz końcówa!!!
Marzycielka czy ty juz ciuszki masz poprane?torbe spakowana? Bo ty jakis 36 tydzien bedziesz juz nie? Ja zamierzam wlasnie w 36 tyg. sie pakowac itd.

Do góry