aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
czesc dziewczyny...przyszlam sie przywitac....i pozdrowic was serdecznie....
yoka zdrowka i wszystkiego dobrego ci zycze
yoka zdrowka i wszystkiego dobrego ci zycze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie Mamuśki!
Trzy dni mnie nie było i za nic w świecie nie nadrobie zaległości w czytaniu
Byłam wczoraj na USG i widziałam mojego syneczka. Stópki ma śliczne :-)
Waży 1575. Więc raczej średniaczek :-) Zdrowiutki i ruchliwy.
A ja zjadłam właśnie bigos który przywiozłam od mamci. Było pyyyyyyyyycha!![]()
hej
Ja juz po wizycie i weszlam tak szybko (bo jestem u cioci) zeby napisac co i jak.
Mały ma glowke na dole. Jest duzy wazy 2171g. Lekarz szacuje go okolo 4 kg (Cypi byl 4200 wiec sie spodziewalam)
Maly zdrowiutki i bardzo ruchliwy. Pózniej wstawie zdjecia. Mam zdjecie jajeczek i pisiaka w 4d
Ach i lekarz nie pocieszyl mnie z rozstepami, widzac je powiedzial ze jak juz teraz mam takie to beda duze bo dopiero teraz zaczna sie rozlazic.
Za 2 tyg. mam ktg i pozniej znowu za 2 tyg wizyta z ktg. Ogólnie jestem zadowolona, maly ma slodkie pultaski.![]()
pamietam ze kilka z Was po usg ostatnich mialy tez dzieci powyzej 2 kg. Który to był tydzien? Marzycielka i ktos jescze...
Hej dziewczyny
Jestem w domu ale jutro idę do szpitala....wyniki takie sobie...muszą mnie połozyć i dokładnie przebadać....widziałam dzis moją córcie i waży już 2250g...:-) chociaz to mnie pociesza że z małą wszystko ok.....U mnie najprawdopodobniej jakaś przepuklina która się powiększa....albo co gorsza woreczek żółciowy....:-(
Hej dziewczyny
Jestem w domu ale jutro idę do szpitala....wyniki takie sobie...muszą mnie połozyć i dokładnie przebadać....widziałam dzis moją córcie i waży już 2250g...:-) chociaz to mnie pociesza że z małą wszystko ok.....U mnie najprawdopodobniej jakaś przepuklina która się powiększa....albo co gorsza woreczek żółciowy....:-(
Cześć dziewczyny:-)
Dawno do Was nie zaglądałam,bo jakoś kompletnie nie miałam wenyPowtarzałam wyniki i cukier całe szczęście wyszedł dobrze.Tylko wyniki z tarczycy za niskie i muszę z tym iść do endokrynologa,a przed tym jeszcze do kardiologa.No,ale ważne,że jednak nie mam tej cukrzycy.Przedwczoraj byłam na wizycie i myślałam,ze może zrobi mi USG,ale nic z tego.Przez całą ciążę miałam USG tylko raz i raz 4D....Także nie wiem jak duży jest nasz synuś...dziewczyny powiedzcie mi proszę czy ciśnienie 140 na 90 jest za duże?Mam dzisiaj takie przez cały dzień i nie wiem co mam robić...Przeczekać czy zgłosić się z tym do szpitala??
MAMUSKI ja mam troszkę inne pytanie.....czy jeżeli ja chcialabym rodzic razem z moim misiaczkiem...to znaczy no on ma byc przy porodzie....to ja musze to wczesniej zglosic na porodówce???
Fajnie , że dopisuje wam humorek bo ja na razie jestem cała zdenerwowana....
Mam pytanie czy wierzycie w sny???
Śnił mi się kościół - walący kościół, prawie w każdym senniku piszą to samo, że czeka mnie niebezpieczeństwo, którego prawdopodobnie nie jestem w stanie ominąć....
nie wim co mam o tym myśleć, przez ciążę prawie nic mi się nie śniło a teraz taki straszny sen...