reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

WITAM mamuski serdecznie.....:} u nas jakos pochmurno, a mnie muli jak nic....AGAWAR napisz dokładnie o co chodzi z tym Twoim APELEM....poza tym mialam jechac dzisiaj sie zarejestrowac do urzedu pracy i nic z tego nie wyszło...wstalam o 11,zanim sie ogarnełam....to juz nic bym nie załatwiła...Musze sie zmobilizowac,bo niedaj boze urodze szybciej i bede za wszystko płaciła....buziaczki:*

reklama
Witajcie Mamuśki!
U nas pochmurno ale ciepło.
Któras z was kiedyś pisała że robi makaron na słodko ( chyba z serem ). czy mogę prosić o wrzuceniu przepisu na kulinaria.

A ja właśnie zabieram się za obiadek i robię kopytka.

cześć dziewczyny.......
u mnie nie najlepiej.....w nocy nie spałam wcale....bóle sa juz tak silne że ledwo wytrzymałam do rana......o 9 zadzwoniłam do mojego gina że bardzo mnie boli i źle się czuję....i natychmiast kazał mi jechać do szpitala na badanie krwi....dzis po 15 odbieram wyniki i z nimi di gina...jesli bedzie coś nie tak to będę musiałam położyć się w szpitalu....jestem załamana...bo jak mnie położą to raczej nie wyjdę już do porodu....a ja nawet jeszcze łóżeczka nie przywiozłam do domu...bardzo boje się że to trzustka.....
agawar ja własnie lecze się na paciorkowca.....i musze przyznać że to nic przyjemnego....:-(

dziewczyny 3majcie kciuki żebym mogła wrócić do domu....odezwę się jak tylko będę mogła....

cześć dziewczyny.......
u mnie nie najlepiej.....w nocy nie spałam wcale....bóle sa juz tak silne że ledwo wytrzymałam do rana......o 9 zadzwoniłam do mojego gina że bardzo mnie boli i źle się czuję....i natychmiast kazał mi jechać do szpitala na badanie krwi....dzis po 15 odbieram wyniki i z nimi di gina...jesli bedzie coś nie tak to będę musiałam położyć się w szpitalu....jestem załamana...bo jak mnie położą to raczej nie wyjdę już do porodu....a ja nawet jeszcze łóżeczka nie przywiozłam do domu...bardzo boje się że to trzustka.....
agawar ja własnie lecze się na paciorkowca.....i musze przyznać że to nic przyjemnego....:-(

dziewczyny 3majcie kciuki żebym mogła wrócić do domu....odezwę się jak tylko będę mogła....

YOKA mocno zaciskam piąstki żeby wszystko było oki i żebys wróciła jeszcze do domciu!!!:tak:
Nie denerwuj się i koniecznie daj znać!!!:-)

Witam!!
JEEEJKU!! Ale mi dziś nogi spuchły - jak żyję - to jeszcze nigdy takich nie miałam!!! Są ogromnie ciężkie - jak leżę - to czuję ich ogromny ciężar! I są takie śmieszne - pulchne! Aż czuję takie mrowienie w stopach! A jak kucnęłam żeby coś podnieść to mi się takie ogromne zmarszczki przy palcach pojawiły...
A poza tym to mi dziś jakoś dzidzia się obniżyła (brzuszek) Jak wstaję - to czuję taki ogrooooomny napór na miednicę pochwę - i aż ból w okolicach pochwy i odbytu...
Też tak macie? Może to jakieś znaki przepowiadające.... Napiszcie jak to u Was jest.....
Wkleiłam nowości na naszą "wyprawkę...."
Yoka - wszystko będzie dobrze, musi być...
Agawar! Z Herbapolu muszą być te liście malin - bo inne patrzyłam - to podróby - jakieś aromatyzowane lub z owoców i w ogóle.... Także - Herbapol...
Sama jeszcze nie kupiłam, bo ciężko dostać - do jasnej cholery nie mają ich w aptece... Polecę jeszcze do zielarskiego - a jak nie znajdę, to nie szkodzi - już znalazłam w necie...
Proszę bardzo: http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php?cPath=&products_id=432

Ostatnia edycja:
Witam:-)
cześć dziewczyny.......

Yoka trzymaj się mocno i wracaj szybciutko, trzymamy kciuki aby nie przetrzymali Cię do porodu i aby wszystko było dobrze;-) powiedz mi jeszcze kochana jakie są objawy paciorkowca? ja mam non stop jakieś stany zapalne pochwy i nie wiem czy to nie to przypadkiem:baffled:

Witam dziewczynki:)

U mnie też pochmurno i mży:(

Madzienka zrobiłaś mi smaka na pierogi ruskie!!! Mmmm uwielbiam, a szczególnie takie odsmażane:)

Anka - przepis na makaron wrzuciłam - prościzna:)

Myszqa - dobrze że wszystko OK z Twoim "średniaczkiem" :)

Zapominajka - ja też się ograniczę do herbatki i też marzę o tym dłuższym macierzyńskim:)

Yoka - na pewno wszystko będzie dobrze!! Tyle nas bedzie trzymało kciuki, że nie może być inaczej. Nawet jeśli trafisz do szpitala - to tylko dla Twojego i Oliwii dobra:) Twojego masz kochanego więc wszystko co będzie trzeba to poprzywozi:) Trzym się dziouszka!

reklama
A mnie się dzisiaj nie chce gotować i powiedziałam mężowemu że ma mnie zabrać gdzieś na coś dobrego:)

Aha, wyprałam pierwszą partię ciuszków - ale mi teraz ładnie w domu dzidzią pachnie:):-D

Do góry