reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

KANKIYA ja oprócz upławów które miałam zawsze innych objawów nie miałam....ale mój lekarz standartowo robi wymaz z pochwy więc można powiedzieć że dowiedziałam sie przypadkiem...bo gdyby ominął to badanie to pewnie do dzis bym nie wiedziała....teraz jestem po skończonej kuracji antybiotykiem i globulek dowcipnych i pod koniec miesiąca znowu będe miała badany wymaz i zobaczymy czy to cholerstwo zabite.....

reklama
Agatkas - dzięki za przepis.... Smaka mi narobiłaś... Poproszę misia, żeby kupił mi twaróg...
Qrcze - wkleiłam imię metodą prób i błędów i nie wiem jak to wyjdzie....

Witam!!
Agawar! Z Herbapolu muszą być te liście malin - bo inne patrzyłam - to podróby - jakieś aromatyzowane lub z owoców i w ogóle.... Także - Herbapol...
Sama jeszcze nie kupiłam, bo ciężko dostać - do jasnej cholery nie mają ich w aptece... Polecę jeszcze do zielarskiego - a jak nie znajdę, to nie szkodzi - już znalazłam w necie...
Proszę bardzo: [URL="http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php?cPath=&products_id=432"]http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php?cPath=&products_id=432[/URL]

Ewelw ja własnie kupiłam w Herbapolu:-D a widziałaś koszty przesyłki jak zamówisz na tej stronce....16zl:szok: a liscie malin 2 zl:-D

Dziewczyny, które pisały o problemach z dzieciaczkami, które "coś przeczuwają", że nie będą najważniejsze:) Znalazlam taką wypowiedź jakby któraś była zainteresowana:)

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Przygotowanie dziecka na przyjście nowego członka rodziny[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]MAŁE PREZENTY [FONT=arial,helvetica]Spróbuj zachęcić starsze dziecko, żeby przygotowało coś na przyjście braciszka lub siostrzyczki - może jakiś piękny obrazek lub figurkę z modeliny. To pomoże dziecku poczuć, że ma własny wkład w przygotowania do pojawienia się w domu nowego członka rodziny. Jednocześnie dobrze będzie, jeżeli dziecko otrzyma mały prezent "od dzidziusia", tuż po jego urodzeniu. Wybierz coś małego, co wiesz, że stanie się cenne dla dziecka i połóż to przy dzidziusiu, tak, żeby starsze dziecko samo zobaczyło prezent, kiedy przyjdzie zobaczyć rodzeństwo po raz pierwszy. Pomoże to dziecku przyjąć to spotkanie bardziej radośnie i upamiętni dzień, w którym także jego życie bardzo się zmieniło. [/FONT][/FONT]

Ewelw ja własnie kupiłam w Herbapolu:-D a widziałaś koszty przesyłki jak zamówisz na tej stronce....16zl:szok: a liscie malin 2 zl:-D
No właśnie!!! :-D:-D:-D Dlatego też pisałam, że polecę jeszcze do zielarskiego... Najwyżej zamówię w zielarskim - poproszę właścicielkę - i odczekam z tydzień - może mi sprowadzi.... :tak:

hej

Ja juz po wizycie i weszlam tak szybko (bo jestem u cioci) zeby napisac co i jak.

Mały ma glowke na dole. Jest duzy wazy 2171g. Lekarz szacuje go okolo 4 kg (Cypi byl 4200 wiec sie spodziewalam)
Maly zdrowiutki i bardzo ruchliwy. Pózniej wstawie zdjecia. Mam zdjecie jajeczek i pisiaka w 4d :-D
Ach i lekarz nie pocieszyl mnie z rozstepami, widzac je powiedzial ze jak juz teraz mam takie to beda duze bo dopiero teraz zaczna sie rozlazic.:zawstydzona/y:

Za 2 tyg. mam ktg i pozniej znowu za 2 tyg wizyta z ktg. Ogólnie jestem zadowolona, maly ma slodkie pultaski. :tak:

YOKA28 dobrze ze bylas u lekarza trzymam kciuki zeby wyniki byly dobrze jestem calym sercem z toba.
Cyprysiowa to wielki chlopak bedzie jednak glowka na dole to dobrze mam nadzieje ze moja się odwróci.
Ja czuje sie dzisiaj lepiej miałam podwyższone cisnienie ale nie jak wczoraj , nie wymiotywalam ale tze nie pilam kawy taka jestem spiaca bo ja bez kawy nie moge zyc ale poswiece sie dla córuni.

reklama
Hej dziewczyny

Jestem w domu ale jutro idę do szpitala....wyniki takie sobie...muszą mnie połozyć i dokładnie przebadać....widziałam dzis moją córcie i waży już 2250g...:-) chociaz to mnie pociesza że z małą wszystko ok.....U mnie najprawdopodobniej jakaś przepuklina która się powiększa....albo co gorsza woreczek żółciowy....:-(

Do góry