reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko, ja tez czytalam, ze niestety to jest normalne. Zalezy co zjesz, czy jest to ciezko czy lekko strawne. Tak tez mi wczoraj powiedzial lekarz, zalezy tez od hormonow i moze nawet od pogody... Takze nie martw sie, wszystko ok:tak:

reklama
Marzycielko, ja tez czytalam, ze niestety to jest normalne. Zalezy co zjesz, czy jest to ciezko czy lekko strawne. Tak tez mi wczoraj powiedzial lekarz, zalezy tez od hormonow i moze nawet od pogody... Takze nie martw sie, wszystko ok:tak:
Oceancity28 - pamiętam Cię z lipcówek!! Bardzo się cieszę, że znów tu jesteś i mocno trzymam kciuki!! gratuluję ogromnie!:-)

Marzycielko, ja też wczoraj się czułam jakbym miała w brzuchu kamień :) Ale ja wczoraj byłam z mamą i siostrą w węgierskiej restauracji, a lekkiego jedzonka tam nie ma :)
Położyłam się do łóżka wcześnie, zjadłam jogurcik i mi przeszło.

Czy wy też musicie tak często jeść? Ja mam wrażenie, że jestem cały czas głodna a po dwóch kęsach od razu głod mi mija i tak w kółko. Na szczęście pracuję w domu, wiec lodówka pod ręką :)

Myszqa ja czuję się głodna cały czas,ale po kilku kęsach też głód mi mija ;) Najgorzej było ostatnio kiedy dopadły mnie wymioty...Ciągle byłam głodna,ale nie mogłam jeść,bo było mi nie dobrze...A jak nie jadłam to było jeszcze gorzej...I tak w kółko...Ale teraz jest już lepiej :)

Dziewczyny a macie jakieś zachcianki jeśli chodzi o jedzenie???Bo ja absolutnie nic...Ja mam np.chęć na zupę ogórkową,bo lubię kwaśne,ale zawsze lubiłam.Ale poza tym nic nowego.A jak jest u Was???

ja niemam zachcianek ale przed ciąża potrafiłam dosłownie sie opychac słodyczami a teraz niemoge patrzec na słodkie tak samo jest z tłustym :-) tzn przed ciążą tłustym sie nie opychałam haha ale teraz nic tłustego nie rusze;-)

Ja też jestem co chwilkę głodna i jak tylko ugryzę to od razu mi przechodzi.
Najgorsze są wieczory, bo wtedy też najczęściej wymiotuję i przez to chodzę ciągle niewyspana.
Co do zachcianek to na szczęście nic takiego jeszcze nie mam. Choć coraz częściej nie mogę patrzeć na niektóre produkty. Np absolutnie nie mogę przełknąć nic słodkiego (wyjątkiem są lody owocowe), tłustego i nie mogę wręcz patrzeć na ketchup.

reklama
Witam grudnióweczki!
wkońcu udało mi się zarejestrować :-)
sama nie wiem na kiedy mam termin bo co kalendarz to co innego mi wychodzi ale według OM to 10-12 grudnia

Do góry