reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hey dziewczyny :-)

Witam nowe mamusie.

Artlets- Kochana nie martw się trzeba wierzyć, że bedzie ok.
Ja na początku paliłam :baffled: i jak się dowiedziałam o ciąży to od razu przestałąm ale tez mam kaca moralnego chociaż jak na razie dzięki Bogu jest ok:tak:

A zachcianki mam non - stop haha .
Dzisiaj stałam z wafelakmi w kasie sklepu a wyszłam z Pepisami Bekonowymi :-D

reklama
Hmmm...Wiecie co...Ja właśnie przed chwilą wciągnęłam całą paczkę pepisów bekonowych;-) Mniam :) Polecam,polecam;-) Ale u nie to żadna specjalna zachcianka,bo wcześniej też co jakiś czas miałam na nie ochotę.W każdym razie smacznego życzę :)

Ja ogolnie nie mialam do tej pory zadnych specjalnych zachcianek ale teraz zaczyna mi po glowie chodzic sekacz :-) i to juz od kilku dni. Niestety oblecialam pobliskie sklepy i odprawili mnie z kwitkiem ;-) Tak wiec mysle ze skoro juz tak tego szukam to kwalifikuje mi sie to na pierwsza oficjalna zachcianke :)

aha, i bym zapomniala..........jeszcze grzybki w occie ,mniam, mniam...ale te to juz bez problemu dostalam,hahahahaha:-D

Cześć wszystkim:-) Serdecznie witam nowe forumowiczki. Ja też cały czas chodze głodna i dodatkowo dokuczają mi jeszcze te mdłości. Zjem coś to mnie mdli a jak nie zjem to jest jeszcze gorzej. Zachcianek jako takich nie mam i od niczego mnie na razie "nie odrzuca".
Dziewczyny nie mogę wytrzymać i musze Wam się pochwalić. Dostałam w poniedziałek pierwsze życzenia na dzień mamy. Oczywiście złożył je dał prezencik tata w imieniu dzidzi, ale uczucie super. Będę mamą:-)

Cześć wszystkim:-) Serdecznie witam nowe forumowiczki. Ja też cały czas chodze głodna i dodatkowo dokuczają mi jeszcze te mdłości. Zjem coś to mnie mdli a jak nie zjem to jest jeszcze gorzej. Zachcianek jako takich nie mam i od niczego mnie na razie "nie odrzuca".
Dziewczyny nie mogę wytrzymać i musze Wam się pochwalić. Dostałam w poniedziałek pierwsze życzenia na dzień mamy. Oczywiście złożył je dał prezencik tata w imieniu dzidzi, ale uczucie super. Będę mamą:-)

Cześć Słóńce.

Jaki miły prezencik dostałaś!!!!!:-) Więcej takich chwil dla Nas ;-)

reklama
Oceancity28 - pamiętam Cię z lipcówek!! Bardzo się cieszę, że znów tu jesteś i mocno trzymam kciuki!! gratuluję ogromnie!:-)
Pabla27 dziekuje bardzo!! bardzo mi milo!! mam nadzieje, ze teraz bedzie wszystko dobrze!! dbaj o siebie!;-)ja tez dziewczyny, nie zauwazylam, zebym miala jakies zachcianki. Jem, to na co mam ochote. Co prawda, wczoraj sie zdziwilam, bo zamowilam sobie pizze, za ktora nigdy nie przepadalam:baffled:nawet moj malzonek zrobil wielkie oczy:szok::-)chyba wzielam sobie do serca, to co powiedzial lekarz, ze musze przytyc:-)jade sobie dzisiaj do miasta kupic biustonosze, bo niestety "wyroslam" ze starych:-D

Do góry