reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Rónież przyłączam się do życzonek :wink:
wyniki bardzo dobre słyszałam tętno dzidziusia pierwszy raz :-)
wkońcu mam karte no i najwarzniejsze pierwsze usg 9.06 na 10.00 :-D
no i dostałąm jeszcze skierowanie do dentysty naszczescie bo cos mnie dziąsła ostatnio bolą. boze dziewczyny ale jestem szczesliwa:-) miłego dnia;-)

reklama
no i dostałąm jeszcze skierowanie do dentysty naszczescie bo cos mnie dziąsła ostatnio bolą. boze dziewczyny ale jestem szczesliwa:-) miłego dnia;-)

No widzisz i wszystko dobrze !!!
Super:-D:-D

Strasznie cię cieszę:-)
Serduszka też bym chętnie posłuchała znowu - zazdroszczę, że masz to tak na świeżo. Dla mnie to było jak najpiękniejsza muzyka.

Dokładam się do życzeń.
Wszystkiego najlepszego dziewczyny

Hej dziewczyny, róznież dokładam się do najserdeczniejszych życzeń dla wszystkich mam tych obecnych i tych przyszłych:-)

Ja też mam dzisiaj USG i od rana się trzęsę bo dzisiaj się wyjaśni czy ostatnie krwawienia nie zaszkodziły mojej Fasolce a tu jeszcze tyle godzin trzeba czekac:wściekła/y:

Prosze o trzymanie kciukow, za mnie i moja fasolke:tak:o 15 ide na wizyte.Ale mi sie dzien zaczal, chyba z nerwow...W pracy zemdlalam i prawie zwymiotowalam na biurko szefa:baffled:...I w domu mialam poprawke...:no:.Wogole sie czuje, jak przemielona przez maszynke...Dobra nie narzekam juz, bo mnie stad wyrzucicie:sorry2:Trzymajcie mocno!!

oceancity28 nikt cie niewyrzuci bo poto jest to forum kochana zeby podzielic sie tym co sie czuje;-)
trzymam kciuki kochana napewno wszystko bedzie wporzątku buźka:-)

oceancity28 ja jestem z Tobą w 100% bo na 15 mam USG już się doczekać nie mogę, a z drugiej strony boje się czy wszystko w porządku.Takie mieszane uczucia. Ja za to bym koło kuchenki w domu zemdlała, a głowa boli mnie jak nie wiem co.

hej kochane przyszłe mamy na początek życzę Wam wszytskiego najlepszego w Dniu matki:-)
A teraz się pochwalę:tak:Wczoraj bylismy z mężęm na usg i widzieliśmy naszą kruszynkę:-D Ma25mm wzrostu jeśli tak można powiedzieć:tak: I fikała w brzuszku co niemara, Przed wizytą mój mężuś powiedział okruszynce żeby do niego pomachało i jak na zawołanie wymachiwało rączkami, śmiechu było dużo, no i łezka też się zakręciła ze szczęścia ,że wszytsko w porządku:-)
Niesamowite uczucie, w końcu jakoś tak do końca zdałam sobnie sprawę, że ta moja mała fasolka faktycznie jest, rośnie i jeszcze pięknie fika:-)
Buziaki dla Was

reklama
hej kochane przyszłe mamy na początek życzę Wam wszytskiego najlepszego w Dniu matki:-)
A teraz się pochwalę:tak:Wczoraj bylismy z mężęm na usg i widzieliśmy naszą kruszynkę:-D Ma25mm wzrostu jeśli tak można powiedzieć:tak: I fikała w brzuszku co niemara, Przed wizytą mój mężuś powiedział okruszynce żeby do niego pomachało i jak na zawołanie wymachiwało rączkami, śmiechu było dużo, no i łezka też się zakręciła ze szczęścia ,że wszytsko w porządku:-)
Niesamowite uczucie, w końcu jakoś tak do końca zdałam sobnie sprawę, że ta moja mała fasolka faktycznie jest, rośnie i jeszcze pięknie fika:-)
Buziaki dla Was

Cieszę się , że tacy szczęsliwi jesteście:-) Oby tak dalej;-)

Do góry