reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien dobry. Moje dzieci tez przedszkolu, i jedno i drugie. Plakac mi sie chcialo jak ich tam zostawialam:-( Zuzia poki co super, ani lezki nie uronila. Zobaczymy jak bedzie pozniej. Mnie szczegolnie przeraza ta cisza w domu, nie pamietam kiedy ostatnio bylam sama, bez chociaz jednego z dzieciakow. Chyba pojde poprasowac z nudow;-)

U nas z ubraniami jest dziwnie, bo Filip jakby ostatnio zatrzymal sie ze wzrostem, wiekszosc ubran z zeszlego sezonu jest na niego wciaz dobra i buty rowniez. Moze dlatego, ze kupuje zawsze ciut wieksze i ewentualnie podwijam, zeby byly na dluzej. Ze spodniami w pasie tez mamy problem, wszystko wieksze leci z tylka. Zuzia natomiast rosnie na potege. Moze i dobrze, bo poszlabym z torbami:-D

Pyciolku czy my sie w ogole kiedykolwiek spotkamy:zawstydzona/y:? My tez wczoraj bylismy w tesco w Opolu, ale tam wszystko wysprzedane. Spodni zadnych, tylko bluzeczki kupilismy.

Myszqo robi wrazenie:tak:

Kanus zdrowka dla Mariczki:tak: Moje dzieciaki tez przechodzily cos podobnego w trakcie wakacji.

reklama
Pyciol - truskawy załatwione :-D

A co do ceny - zależy od wzoru są proste wzorki co się zrobi w 30min i masz z głowy a są kolorowe, cieniowane, bardzo szczegółowe które zajmują więcej czasu. Ale u nas za najmniejszy będzie 200zł. Będziemy wszystko robić na jednorazówkach a to wychodzi drożej. Ale dla Was oczywiście zniżki, żniżunie :-D

A taki ja będę miała na ramieniu angel1.jpg

Załączniki

• angel1.jpg
    angel1.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 43
A Iggy do przedszkola poszedł radosny, a wrócił jakiś :-( Nie wiem co mu..
No i zimnica się u nas zrobiła, kasztany lecą z drzewa. Jakoś tak ;/

U nas to samo. Spodnie na długość 116 i spadają z chudego tyłka :-D

Jasiek ma spodnie które nosi jako krótkie i nie żartuję, mają rozmiar 86 :-)
Hehe mój nosi krótkie spodenki rozmiar 74 :-D

Mi się podobają tatuaże na przegubie dłoni.

Witajcie

Mati do przedszkola poszedł bez problemu.
Spakowana jestem prawie, jutro wylatujemy o 17:40.

Hejka

Moje dziewczyny tez dzis odstawiłam Zuzie do przedszkola a Hanie do zerówki. Nic nie pisalam, ale ostatnie kilka dni walczylismy o pania w zerówce i niestety , ale mamy nową:crazy: Hania nie bardzo chce przez to słyszeć o zerówce, ale mam nadzieje, ze jakos sie przekona. A ja bym chciala taki tatuaz jak ma Natalia siwiec ,,tam,,:-p ale moj m protestuje, chyba ze kobieta go bedzie robic:-p

Anoli szkoda, że wam się nie udało.
Ja zaliczyłam kolejną koszmarną nockę. No i mam ochotę już isc ze skargą do dyrekcji przedszkola. Panie woźne w ciągu 1,5 dnia doprowadziły mnie i Adama do szczerej złości. Innych rodziców też...

Zapominajko co się stało, u Was to zawsze jakieś przygody w tym przedszkolu. Agacia udanych wakacji !!! Myszqo tatuaż piękny, ja sie boję bólu więc chyba bym sie nie zdecydowała. U nas 1 dzień super, Majka dumna, że jest w zerówce, będzie chodziła 2 lata więc pewnie jej się jeszcze znudzi :D

Zanplo Matylka już do tego samego przedszkola nie pójdzie...
A wy już postanowiliście, że 2 lata w zerówce Majka będzie? Ja jeszcze nie postanowiłam nic w tym temacie...

Witam sie z kawka. Co tu takie pustki? U nas znow pada, ale mam nadzieje, ze pozniej sie troche wypogodzi, jak wczoraj i przedwczoraj. A jutro juz podobno slonko i coraz cieplej z kazdym dniem, oby:tak:
Ja sie nie moge odnalezc bez dzieci. Zuzia z kazdym dniem gorzej znosi przedszkole:-( Pierwszy dzien byl super, bez placzu i zainteresowaniem, wczoraj troszke poplakala jak juz ja pani wziela, a dzis szloch i placz od wyjscia z samochodu, ze ona nie chce do przedszkola i chce do domu z mama:-( A mi serce peka. Wiem, ze nie dzieje sie jej tam zadna krzywda i tak niestety zwykle bywa na poczatku, ale tak mi smutno gdy ja tam zostawiam. A w domu tylko rozmyslam...

Zapominajko odnosnie szkoly to ja juz dzis wiem, ze Filipa na pewno w przyszlym roku do szkoly nie wysle i bedzie chodzil 2 lata do zerowki:tak:

reklama
Do góry