reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tanya Valko :) Kurczę, dopiero przebierałam pieluchę, a już słyszę, że niespodzianka poszła. Zmykam bo piękny dzień, szkoda tylko, że samochód sie popsuł i jesteśmy uwięzieni w domu.

reklama
Zapominajko co byś wybrała i tak będzie źle. Obyśmy tej emerytury dożyły i miały okazje sprawdzić ile dostaniemy :) Czytam 3 część książki, była arabska żona, córka, a teraz mam krew. Nie mogę się od tego oderwać.
Już jest czwarta część ... Arabska księżniczka (wyszła w kwietniu tego roku )

Cześć dziewczyny... wrócilismy :-D
Było pięknie, piękne widoki, Włochy są śliczne. Upały, w cieniu 30 stopni.
Mati zachwycony, lot zniósł rewelacyjnie, startem zachwycony.

Teraz czeka mnie pranie :-D

Ja Mateusza na 80% zostawiam 2 lata w zerówce.

hej kochane :)

powiedzcie mi czy też miałyście takie parcie na odbyt i tyłek w ciąży> Wczoraj miałam wrażenie ,że mała mi wyskoczy i tyłek rozwali :szok:

hej

Zapominajko u nas też pada i zimno.
Pyciolku nie pamietam jak to było w ciazy :-D Pokaż się ... to już 31 tydz :szok:

Niedługo jadę po Mateusza do przedszkola, potem na jakieś zakupy bo w lodówce echo .

Ja tak nie miałam więc nie pomogę, u mnie uciskała cały czas na przód. Idę za chwilę do gina i muszę zabrać Weronikę, mam nadzieję, że pani pielęgniarka chwilkę ją potrzyma :)

Zapominajko do gina idę w czwartek...
w niedziele się trochę nałaziłam, więc może też dlatego...wczoraj cały dzień obijałam się w domku i było oki. To znak,że już chyba trzeba sfolgować...
A w poniedziałek jedziemy zaś do Katowic na echo serca małej- kontrolnie. Trzymajcie kciukasy :tak:

Zanplo, mam nadzieje ze mala nie będzie się darła :p

Zaraz Wam zostawię cosik...:ninja2:

Kajaczku wyłaź z krzaczorów do Nas :-D:-D:-D

ps. A któraś Z Was miała problem ze skracającą się szyjką ???????????

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Kobitki. U nas dzis slonecznie, wiec zaraz zmykamy korzystac z tej pogody, bo od jutra podobno znow deszcze. Z przedszkolem juz u nas duzo lepiej, od wczoraj nie ma juz rano placzo. Chociaz pewnie jeszcze niejeden kryzys przyjdzie.

Agaciu super, ze wypad do Wloch udany:tak: A Wy byliscie tam gdzies nad morzem czy zwiedzac?

Pyciolku
ja mialam skracajaca sie szyjke i rozwarcie w jednej i drugiej ciazy. I do tego bardzo czesto twardnienia brzucha. I tez mialam takie uczucie napierania na dol, wiec to moze byc efekt skracajacej sie szyjki. Ale rownie dobrze moze to byc zwiazane z tym, ze zaszalalas za bardzo z aktywnoscia. Kciuki za wizyte:tak:

Do góry