reklama
Agacia82
Mami :)
Już jest czwarta część ... Arabska księżniczka (wyszła w kwietniu tego roku )Zapominajko co byś wybrała i tak będzie źle. Obyśmy tej emerytury dożyły i miały okazje sprawdzić ile dostaniemy Czytam 3 część książki, była arabska żona, córka, a teraz mam krew. Nie mogę się od tego oderwać.
Cześć dziewczyny... wrócilismy
Było pięknie, piękne widoki, Włochy są śliczne. Upały, w cieniu 30 stopni.
Mati zachwycony, lot zniósł rewelacyjnie, startem zachwycony.
Teraz czeka mnie pranie
Ja Mateusza na 80% zostawiam 2 lata w zerówce.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć mamusie;
u nas zimnica i deszcz... Kiedy to lato się skończyło
u nas zimnica i deszcz... Kiedy to lato się skończyło
pyciolek87
Mama Alexa:*
hej kochane
powiedzcie mi czy też miałyście takie parcie na odbyt i tyłek w ciąży> Wczoraj miałam wrażenie ,że mała mi wyskoczy i tyłek rozwali
powiedzcie mi czy też miałyście takie parcie na odbyt i tyłek w ciąży> Wczoraj miałam wrażenie ,że mała mi wyskoczy i tyłek rozwali
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pyciolku tak, kilka razy tak mi się stało. Ale może ci się szyjka skracać. Kiedy idziesz do gina?
pyciolek87
Mama Alexa:*
Zapominajko do gina idę w czwartek...
w niedziele się trochę nałaziłam, więc może też dlatego...wczoraj cały dzień obijałam się w domku i było oki. To znak,że już chyba trzeba sfolgować...
A w poniedziałek jedziemy zaś do Katowic na echo serca małej- kontrolnie. Trzymajcie kciukasy
Zanplo, mam nadzieje ze mala nie będzie się darła
Zaraz Wam zostawię cosik...
Kajaczku wyłaź z krzaczorów do Nas
ps. A któraś Z Was miała problem ze skracającą się szyjką ???????????
w niedziele się trochę nałaziłam, więc może też dlatego...wczoraj cały dzień obijałam się w domku i było oki. To znak,że już chyba trzeba sfolgować...
A w poniedziałek jedziemy zaś do Katowic na echo serca małej- kontrolnie. Trzymajcie kciukasy
Zanplo, mam nadzieje ze mala nie będzie się darła
Zaraz Wam zostawię cosik...
Kajaczku wyłaź z krzaczorów do Nas
ps. A któraś Z Was miała problem ze skracającą się szyjką ???????????
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaja i Agacia chyba
reklama
asiulkaa
Fanka BB :)
Czesc Kobitki. U nas dzis slonecznie, wiec zaraz zmykamy korzystac z tej pogody, bo od jutra podobno znow deszcze. Z przedszkolem juz u nas duzo lepiej, od wczoraj nie ma juz rano placzo. Chociaz pewnie jeszcze niejeden kryzys przyjdzie.
Agaciu super, ze wypad do Wloch udany A Wy byliscie tam gdzies nad morzem czy zwiedzac?
Pyciolku ja mialam skracajaca sie szyjke i rozwarcie w jednej i drugiej ciazy. I do tego bardzo czesto twardnienia brzucha. I tez mialam takie uczucie napierania na dol, wiec to moze byc efekt skracajacej sie szyjki. Ale rownie dobrze moze to byc zwiazane z tym, ze zaszalalas za bardzo z aktywnoscia. Kciuki za wizyte
Agaciu super, ze wypad do Wloch udany A Wy byliscie tam gdzies nad morzem czy zwiedzac?
Pyciolku ja mialam skracajaca sie szyjke i rozwarcie w jednej i drugiej ciazy. I do tego bardzo czesto twardnienia brzucha. I tez mialam takie uczucie napierania na dol, wiec to moze byc efekt skracajacej sie szyjki. Ale rownie dobrze moze to byc zwiazane z tym, ze zaszalalas za bardzo z aktywnoscia. Kciuki za wizyte