reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej dziewczyny

My we wtorek wylatujemy, boję się bo mała sąsiadka ma ospę i czy czasami Mati na wyjazd nie bedzie miał :-(
Myszko bardzo ładny ten Twój salon tatuażu i super lokalizacja.
Pyciolku Michalinka ładne imię.

A my mamy w domu akcje maskotek z Angry Birds. Zbieramy punkty w tesco. Mały oszalał na ich punkcie a ja nawet nie wiedziałam co to takiego.

Jeszcze miałam Wam się zapytać ... kupiłyście już buty jesienne dzieciom ?

Ostatnia edycja:
reklama
Agacia ja jeszcze nie. Ale znalazłam w hm kurteczkę jesienną. W ogóle muszę Jankowi znowu kupić spodnie bo wyrósł. Ja nie wiem, wasze dzieci też tak rosną? Kupowałam Jankowi dresy przed wakacjami, już są za krótkie :baffled:

Agacia ja jeszcze nie. Ale znalazłam w hm kurteczkę jesienną. W ogóle muszę Jankowi znowu kupić spodnie bo wyrósł. Ja nie wiem, wasze dzieci też tak rosną? Kupowałam Jankowi dresy przed wakacjami, już są za krótkie :baffled:
Ja mam to samo ... a najgorsze jest to, że spodnie 98 są takie na styk a 104 na długość w miarę ale za to takie szerokie w pasie, że dwa razy go obwinię i wyglada jak przebieraniec.

U nas też z wszystkiego wyrosła, właśnie byliśmy w piątek na zakupach rozmiar już 116 a buty to co sezon większe. Zapominajko to super, w końcu jakiś krok do przodu. U nas co dzień to większe zmiany w domu i już nie mogę się doczekać końca. Agacia może akurat sie nie zaraził a na ospe i tak nie ma lekarstwa więc najwyżej będzie miał kropkowane wakacje.

Hej,
Myszqo z zewnątrz bardzo fajnie.
Agaca za wczasu nie ma co się stresować. A ospę leczy się objawowo, więc w razie czego wex przeciwgorączkowego coś.

Iggy też rośnie i jest chudy okropnie. Niby lepiej tak, niż grubas, ale też mam problem ze spodniami. Długość min 116 a częściej 122 a w na tyłek zmieściłby portki dwulatka...
pZanplo ja już czekam wykończeniówki u was. Jestem straszliwie ciekawa jak to będzie wyglądało.

Hejka kochane mamuski :)

Pyciolku Michalinka prześlicznie imię :) Mi sie bardzo podobało, ale za długie do spelowania tutaj:) No i nie moge uwierzyć ze to juz 30 tydz u Ciebie... Szokkk:) Mam nadzieje ze dobrze sie czujesz? Buziolki:*

Zapominajko gratuluje juz teraz :) mam nadzieje ze wszystko pójdzie tak jak macie zaplanowane :)

MysZko studio rewelacja:)-ah jak kiedyś będę w Wawie to na pewno zajrze... Marzy mi sie tatuaz, a teraz to nawet dwa:p a na hasło grudniowki 2008 jakaś zniżkę przewidujesz? HHahaha

ZANPLO ja tez podziwiam za zostawienie małej kurcze ja bym chyba oszalala....ale wierze ze czasem po prostu trzeba...

Agaciu udanych wakacji zycze:) bedzie super- zazdroszczę :))))

Aj kochane a u nas czas leci jak szalony... Co chwilke jest piątek, a potem zaraz po weekendzie masakra... Moje mniejsze szczęście kończy dzisiaj 2 miesiące... Jest juz taka duża i taka pocieszna ze czasem nie wierze:p
We wtorek mamy szczepienie na sama myśl sie boje... Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze...
Mariczka za to ma drugi dzien gorączkę, na szczęście nic wiecej i da sie ładnie zbić, ale z czymś tam ten organizm walczy...
A ja czuje sie dobrze tylko Zmęczona, Majka domaga sie raczek i do tego ostatnio posZla spać o 2 w nocy i ja chyba jeszcze nie doszłam do siebie po tym:p teraz na szczęście mis bedzie kilka dni w domu, to troszke lżej, bo ostatnio wracał bardzo późno....

buziaczki kochane mamuski:)
A No i Mari tez tak rosnie... Z wszystkiego nam wyrasta....

dzien dobry baby :)

witamy sie z koaffffką....:-)
Alex wreszcie w przedszkolu, ale ciszzzzzaaaaa :-D pobiegł z bananem na ustach. A myślałam,że nie będzie chciał :-)
On też rośnie...ale teraz kupiłam mu 4 pary dresów w promocji w tesco. Dwie pary ( komplet) za 34,50 i dwie pary po 20,30 zł każde....i są super :-)
i mam lenia, już mi się nie chce pracować....:-(a gdzie 1.11 :baffled:

co u Was ?

reklama
Myszko a ile kosztuje srednio tatuaz na stopie....? bo nawet pojecia nie mam ile to moze wynosic...

Myszko jak do tego wszystkiego beda truskawki to po porodzie mozesz mnie pigmentowac :-D

Do góry