reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Baby ja cały czas jestem tylko w krzakach :)
TYdzien temu wrocilismy z nad morza, bylismy 10 dni...bylo ok :) Alex zachwycony falami :)

ja czuję się dobrze, cały czas pracuję, tylko brakuje mi spania na brzuszku :-)
Mała szaleje ,że hej...Tydzien temu mielismy wizytę i było ok.
16 września mamy powtorne echo serduszka ( takie kontrolne) :tak:
Alex nie chodził do przedszkola przez wakację i nie mogę się doczekać poniedziałku :cool2:

a co myślicie o imieniu Michalinka ????

Ddziewczyny życzę cudownych wakacji :)

reklama
Madzienko[/B] a wczoraj w prognozie pogody mówili, że u Was chłodniej niż u nas.

kłamali...my nadal w japonkach i bluzeczkach z krótkim...

Tygrys, Pyciolek super ze odpoczęłyście i pogoda dopisała nad naszym morzem...

my już prawie spakowani...jutro fruuuuuuuu ciekawe jak lenka zniesie podroż samolotem...

Dziewczyny życzę udanych lotów. Tygrysku, Pyciolku super, że polskie morze dopisało bo to tylko w tym roku tak turystów rozpieściło. Rzeczywiście wakacje się kończą i od razu powietrze jest chłodniejsze. Nas też czekają zakupy, ale dopiero w sobotę bo nie mam co z malutką zrobić, a sama z dwójką się nie wybieram. Zastanawiam się nad prywatnym żłobkiem. Muszę popytać jak z miejscami bo jeszcze trochę czasu do końca roku mam ale na ostatnią chwilę to raczej nic nie znajdę, a roczny urlop u mnie odpada. Narazie trudno mi o tm myśleć, ale tak dużo dzieciaczków rozstaje się z mamą wcześniej, że i my jakoś damy radę.

Jeżu jak ja Wam zazdroszczę wakacji. Ja może sobie odpocznę w przyszłym roku. Jestem nieprzytomna od 6 jestem na nogach. Wiem, że normalni ludzie tak wstają ale jak się prowadziło życie leniucha przez 5 lat to teraz trudno się przestawić :-D
Janosik nadal u mamci mojej, z przerwami na bycie u mojej siostry a tam chodzi do przedszkola z siostrzenicą. Więc ma atrakcje. Miał być do niedzieli ale jutro po niego jadę, muszę go naprzytulać bo w poniedziałek już do swojego przedszkola idzie.

Dziś wyklejali witrynkę i przyklejali logo. I pierwszy fotel przywieźli. Meble poskładane, woda jest. Jutro kontakty. Potem ścianki działowe, meble do poczekalni, zakupy tatuażowe i już. Mam szczyt mieszanych uczuć z jednej strony już chcę otwierać a z drugiej okropnie się boje :sorry: no nic! dziś muszę dom ogarnąć bo nawet nie mam czasu zmywarki wstawić. Buziaki!

Hej;

Michalinka <3 ślicznie!

Zanplo twarda z ciebie babka, że myślisz o żłobie. Ja nie myślę, bo zaczynam płakać...

Madzienko udanych!

Myszqo dawaj foty! Ja nieustająco trzymam &&&&

My odebraliśmy Igorka. Smutno mi strasznie, że wakacje się kończą. Za krótkie były

reklama
Zapominajko nie twarda tylko życie do tego zmusza. Myszqo, a znalazłaś jakąś osobę, która zna się na tych tatuażach? trzymam kciuki za biznes.

Do góry