reklama
M
marzycielka
Gość
Hey
Zapominajko na razie wstrzymujemy się ze staraniami ;-)
Zapominajko na razie wstrzymujemy się ze staraniami ;-)
tygrysek82
Fanka BB :)
Dzień dobry przepraszam za moją słabą frekwencję ostatnimi czasy... czasu brakuje i tyle... cieszę się że nowe bb dzieciaczki rozwijają i rosną zdrowo ja właśnie rozpoczęłam urlopik wiec w pełni zrelaksowana popijam poranną kawę póżniej biorę się za pranie i pakowanie bo czas na zasłużone wakacje Madziu podaj mi tez jak możes na priva namiary na to miejsce i hotel który podawałaś agaci. a pozatym dzieć mój pierwszy raz pojechał bez rodziców do dziadków na 9 dni Był bardzo dzielny ale jak wrócił nie mógł sie od nas oderwać ech dorosłe już te nasze dzieciaki
Myszqa
Zapominajko - mamy termin do 15 września. Pewnie nam się uda koło 1 września. A oficjalne z szampanem chcemy zrobić 13 września w piątek
dobry wieczór....
my już po weselichu i małych poprawinach....imprezka udana, Jula szalała aż padła, Lenka w swojej porze poszła spać i grzecznie spała w pokoju na górze a lokal extra...do domu wróciliśmy koło 2, wiec jak na wesele z maluchami całkiem nieźle
my już po weselichu i małych poprawinach....imprezka udana, Jula szalała aż padła, Lenka w swojej porze poszła spać i grzecznie spała w pokoju na górze a lokal extra...do domu wróciliśmy koło 2, wiec jak na wesele z maluchami całkiem nieźle
renia200
mama Victorki :)
Dziewczyny mam pytanie czy jak mam polskie prawo jazdy zrobione 9 lat temu jest jeszcze ważne ? Mam bezterminowo ale czy druki sie zmieniły?
Myszqa
Renia - jak masz takie plastikowe prawko to z tyłu masz datę wydania i datę ważności. Tzn. okienko z datą ważności powinno być puste. Ważne bezterminowo. Ja mam prawko dopiero od 7 lat więc nie wiem od kiedy te plastiki wydają. Buzka!
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czesc piękne.
Pyciol gdzie się chowasz?
Madzienko super, że wesele tak się wam udało. Ja idę we wrzesniu i mam obawę, że nie ogarnę się z 2, a Adam świadkuje, więc na jego pomoc liczyć nie mogę.
Kana co u was?
Pyciol gdzie się chowasz?
Madzienko super, że wesele tak się wam udało. Ja idę we wrzesniu i mam obawę, że nie ogarnę się z 2, a Adam świadkuje, więc na jego pomoc liczyć nie mogę.
Kana co u was?