reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzięki dziewczynki....a wiecie ze Dada to podobno ten sam producent co pampers...

my już prawie spakowani ruszamy na działeczkę...miłego weekendu wszystkim życzę!!!

U nas tez Dada na 1 miejscu. Te ktore uzywałam przy Mai byly ok, ale teraz sa jeszcze lepsze, jak porównałam z Pampersami to nie widze różnicy, mięciutkie i chłonne. Możliwe że ten sam producent bo wygladaja bardzo podobnie, tak samo chusteczki, nawet maja podobne tłoczone wzorki. Mam kominek :))) jeszcze go nie widziałam Bobas krzyczy nie da mi poczytać

Czesc Dziewczynki. Pustki na forum, pewnie korzystacie z pogody, bo niewiele nam juz tego lata zostalo:-( U nas tez upaly. Wczoraj bylismy nad woda, musialam dzieciaki sila wyciagac do domu, bo tak zachwycone byly. Teraz jakis obiadek musze zrobic, ogarnac pietro i jade na basen do rodzicow. A jutro powoli zaczynamy sie szykowac do wyjazdu:tak:
Slyszalyscie o czworce rodzenstwa, ktora utopila sie w rzece? Straszna tragedia:-( Nie potrafie wyobrazic sobie bolu rodzicow, az lzy cisna sie do oczu...

Myszqo super, ale Wam to wszystko szybko poszlo:tak:

Zanplo kominek to super sprawa, wiem bo sama mam i korzystam. Chociaz kominek niestety kojarzy sie z zimnem, a ja na razie nawet nie chce o zimie myslec:no:

Witajcie lasencje:-):-):-):tak: Nie zaglądałam ostatnio bo M był na urlopie i jakoś nam szybko dni uciekały. Dziś już niestety poszedł do pracy a my się byczymy w domku przy wiatraku:tak:

Zanplo fajnie że prace posuwają się do przodu:-)
Myszqo czekamy na wielkie otwarcie;-)

Zapominajko nie zazdroszczę burz, u nas w poniedziałek tylko troszkę pokropiło a tak cisza, może to rekompensata za to co przeszliśmy w drodze powrotnej z Gdyni:happy:
Asiulka nie dziwię się że dzieciaki z wody wyjść nie chciały:-)

Topię się. Udało mi się dojść do wagi jaką miałam przed ciążą, to pewnie zasługa tych upałów :) Asiulka udanego wyjazdu !!! Myszqo trzymam kciuki za klientów

reklama
Czesc Dziewczynki. Widze, ze wciaz pustki na forum:/ U nas dzis zimnica straszna, az niemozliwe ze jeszcze przedwczoraj bylo 37st. Wyjedzamy dzis wieczorem, wiec odezwe sie za jakies 1,5 tyg. Dzieciaki zniecierpliwione, bo najchetniej jechalyby juz. Oby tylko nikt nam sie nie pochorowal, w sumie o to martwie sie najbardziej. Ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze:tak:

Do góry